PlayStation Intergalactic: The Heretic Prophet

270d1eea399ddeaea096c20afd887d2c5c7a8196.png
توجه: هرگونه بحث نامربوط جهت برهم زدن جو تاپیک از جمله موارد اقلیتی شامل قطع دسترسی از انجمن خواهد بود
ما برگشتیم! می‌دونم که خیلی منتظر بودید ببینید پروژه بعدی ما چیه و حالا خیلی خوشحالم که می‌تونم بگم: بازی جدید Naughty Dog اسمش Intergalactic: The Heretic Prophet هست و در حال حاضر برای کنسول پلی‌استیشن ۵ در دست توسعه است. ما از سال ۲۰۲۰ روی این ماجراجویی جدید کار می‌کنیم! این بازی قراره جذاب‌ترین و خلاقانه‌ترین داستانی باشه که تا حالا ساختیم.

Intergalactic داستان شخصیت جدید ما، جردن اِی. مان رو روایت می‌کنه؛ یک جایزه‌بگیر خطرناک که به طرز عجیبی توی یه سیاره دورافتاده به اسم سمپیریا گیر می‌افته. ارتباط این سیاره با دنیای بیرون صدها سال پیش قطع شده و هر کسی که سعی کرده به اونجا سفر کنه و رازهای گذشته‌اش رو کشف کنه، دیگه برنگشته. حالا جردن باید از تمام مهارت‌ها و هوشش استفاده کنه تا اولین نفری باشه که بعد از ۶۰۰ سال از مدار این سیاره خارج می‌شه.

بیشتر از این نمی‌تونیم داستان رو لو بدیم – حداقل فعلاً. اما چیزی که می‌تونیم بگیم اینه که این بازی هم مثل تمام کارهای قبلی ما یه ماجراجویی احساسی و شخصیت‌محور خواهد بود. اهداف داستانی ما فقط با جاه‌طلبی‌هامون تو گیم‌پلی قابل رقابت هستن. این بازی عمیق‌ترین گیم‌پلی‌ای خواهد داشت که تا حالا تو تاریخ Naughty Dog ساختیم و قراره تمام تجربیات‌مون از فرنچایزهای قبلی رو برداریم و اون‌ها رو به مرحله‌ای جدید ببریم.

نقش جردن رو تاتی گابریله، بازیگر بااستعداد، ایفا می‌کنه و بقیه تیم بازیگران هم عالی هستن (اشاره به ستاره‌ها تصادفی نبود!). توی تریلر ممکنه بعضی از بازیگرای دیگه رو هم شناسایی کنید. اطلاعات بیشتری درباره تیم بازیگران در آینده منتشر می‌کنیم.

ماجراجویی فضایی خفن ما به یه موسیقی متن خفن‌تر هم نیاز داره. برای همین، با افتخار اعلام می‌کنیم که قراره موسیقی این بازی رو ترنت رزنر و اتیکوس راس بسازن! کارهای اون‌ها فوق‌العاده هستن و تریلر فقط یه بخش کوچیک از شاهکارشون برای این بازی رو نشون می‌ده.

می‌دونیم که برای اطلاعات بیشتر بی‌صبرانه منتظرید – و باور کنید ما هم خیلی هیجان داریم که چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم. ولی فعلاً باید سرمون رو بندازیم پایین و کار روی این ماجراجویی فوق‌العاده رو ادامه بدیم.

از طرف کل تیم Naughty Dog، از همه طرفدارامون ممنونیم! حمایت شما باعث می‌شه بتونیم بازی‌های رویایی‌مون رو بسازیم و دنیاها و شخصیت‌های جدید و فوق‌العاده‌ای رو خلق کنیم. نمی‌تونیم صبر کنیم تا چیزای بیشتری بهتون نشون بدیم!

- نام شخصیت اصلی "جردن" است، یک شکارچی جایزه بگیر که به سیاره Sempiria کشیده می شود، سیاره ای که صدها سال پیش ارتباطش با دنیای بیرون قطع شد.
- داستان حول یک دین ساختگی و عواقب ایمان آوردن به نهاد های مختلف متمرکز است.
- بازی در یک جهان موازی جریان دارد که در آن سفرهای فضایی از سال 1986 به طور قابل توجهی پیشرفت کرده است.
- از انیمه های کلاسیک مانند "Akira" و "Cowboy Bebop" الهام گرفته شده.
- بازیگران عبارتند از: Tati Gabrielle - Kumail Nanjiani - Tony Dalton - Halley Gross - Troy Baker
- بازگشت به ریشه های Naughty Dog در ژانر اکشن ادونچر.
- عمیق ترین گیم پلی تاریخ Naughty Dog را خواهد داشت.
- تریلر به طور کامل In-game کپچر شده.
- موسیقی متن توسط Trent Reznor و Atticus Ross ضبط می شود.
- هنوز تاریخ انتشار رسمی ندارد.

آخرین ویرایش:
همچین پستی رو وقتی کسی بعد تریلر های پارت 2 میزد بهش میگفتن "هموفوب" یا "هیتر" Just saying :D
جدی می‌فرمایید؟ یعنی هرکی با تریلر یا کاراکتر اصلی حال نکرد میشه "هموفوب" و "هیتر"؟ در مورد "هموفوب" بودن اون زمانی که شخص شما هنوز تو این فروم عضو نبوده می‌تونی پستای من تو تاپیک Life is Strange رو سرچ کنی ببینی چقدر هموفوب بودم از بازی و روابطش تعریف می‌کردم :) مجدداً سال‌ها قبل تاریخ عضویت شما ما با بچه‌های اینجا شبانه‌روزی مولتی پلیر Uncharted 2 و TLOU Factions بازی می‌کردیم که نشون دهنده‌ی عمق هیتر بودنمه :)
توصیم به شما که خیلی با کاراکتر بازی حال کردی اینه که وقتی بازی ریلیز شد 2 تا نسخه ازش بخری که عمق حمایتت به حضرت دراکمن رو نشون بدی :x

با مشاهده دوباره تریلر بیشتر خوشم اومد ازش :D البته همچنان با آخرش مشکل دارم.

من ایجنت رو دیدم اول فکر کردم Carrie-Anne Moss هستش . واقعا شبیهن بازیگراش
1000024243.jpg

ممکنه داستان بازی شبیه به RDR1 باشه؟ شکار گنگ قدیمی؟ یا از اواسطش شاید این سوییچ اتفاق بیفته. البته با توجه به پیشینه ناتی داگ نمیشه اصلا پیشبینی کرد درمورد سیر خط داستانیش.

• Like
Reactions: SiminSecret
بیشتر منظورم اینه ناتی داگ همیشه همین بوده مهرداد. یه سری مخصوصا سونی فنها طوری رفتار میکنن انگار ناتی داگ یهویی رفته دنبال "شخصیت اصلی که اقلیت هست". از بازیهای قبلی شون مثالی نمیزنم چون رفتن به گذشته خیلی دور باعث میشه بحث به سمت موارد نا مهم بره. همین پارت 2 چند سال پیش هم از منظر شخصیت و طراحی همین بود! مثلا اونجا چرا سونی فن ها اعتراض نمیکردن ولی الان یهویی یادشون افتاد!؟ درحالی که بازیهای قبلی ناتی هم کم و بیش از این المان ها داشته. حتی در نظر بگیریم یکی از موارد به کل خوشش نمیاد، مثلا انتظار داشتن ناتی داگ توی آیپی جدید تغیر جهت بده!؟ دقیقا چرا!؟

من خودم شخصا با دنیای پارت 2 مشکلی ندارم ولی همیشه گفتم داستان انتقام خوبی نیست! و تلو 2013 برام بازی بهتری هست یعنی مثلا یکی میتونه فردا بیاد بگه Intergalactic بازی سای فای خوبی نیست و میشه بحث کرد. ولی اینکه بازی رو بخوای کنسل کنی چون شخصیت اصلیش باب میل شما نیست، این کار بچگانه ای هست.
دقیقا منم تقریبا همینم، بعضی از دوستان تصور میکنند فقط خودشون چشم دارند و میبینند؛ و هر کسی باهاشون مخالفه یا همراهی نمیکنه و همچنان در مسیر کفر الهی به سر میبره؛ حتما نمیفهمه یا خودش رو به نفهمی میزنه :D

در حالی که دقیق ناتی داگ همیشه یک تنوع جمعیتی خاص و کول و باحال تو بازی هاش داشته، همون جک و کرش هم الان اگه کرکتر هاش رو لیست کنی و دنبال پیشینه (!) باشی دایورسیتیش والا از پارت 2 و اینترگلکتیک هم بیشتره، گاهی اوقات ادم میمونه چطور ملت به این بدیهیات توجه نمیکنند؟ و خودشون رو سوپر فیلسوف همه چیز دان میدونن؟

ناتی تفکر خودش رو داره، و این رو تو بازیش نشون میده، شما خوشت نمیاد اسمش رو میگذاری ووک؟ خیلی هم خوب حقته، حق ما هم هست که منفجرش کنیم از خوش اومدن...

اقا جان (تورو نمیگم ساعد با مخالفینم :D) شما به ان دلیل از بازی خوشت نمیاد؟ خیلی هم خوب، مبارکه و حالش رو ببری، حالا میتونی فضا بدی که بقیه ای که خوششون اومده از بازی شون حرف بزنن؛ نه که هر صفحه به مانند یکی از 120 هزار پیغمبر نبی؛ یکیتون ظهور کنه و سعی کنه گمراهان ووک نشناس ابله رو به راست راست هدایت کنه....

یکی خوشش میاد یکی نمیاد؛ دیگه قانع کردن نداره که :D شما هیتت رو بده، ما هم تعریف میکنیم، کنار هم خیلی خوش و خرم و بوس بوس :D

بابا بیاید برید خدارو شکر کنید این دراکمن فقط به خانم های حالا جذابم نه، حتی معمولی هم آلرژی داره و با مرد جذاب مشکلی نداره وگرنه تک تک کرکترهای بازی حال بهم زن بودن:D

باور کنید تریلرو دیدم اولش فکر کردم این تلو3 هست و Lev همون شخصیت ترنسه تو تلو2 بزرگ شده رفته فضا:D

مسئله‌ی خود من با این تریلر دو مورد بود. مورد اول اینکه این تریلر همون‌طور که قبلا گفتم، اصلا برای تریلر معرفی خوب نبود. در واقع می‌شه گفت اصلا تریلر نبود. صرفا یه کات سین از - احتمالا اوایل بازی بهمون نشون دادن. و بعد هشت سال از استودیویی که همیشه تو ساخت تریلر استاد بوده چنین انتظاری نمی‌ره.
مورد دوم هم tone بازی هست. من به شدت می‌ترسم بازی خیلی جدی نباشه و با یک روایت شبیه Guardians of the Galaxy طرف باشیم. این مورد کاملا سلیقه‌ای هست ولی برای من خیلی خروجیِ ناامیدکننده‌ای می‌تونه باشه اگه چنین اتفاقی بی‌افته. توی کیفیت نهایی کار شکی ندارم ولی واقعا سلیقه‌ی خود من به شخصه نیست.
دقیقا نگرانی منم مورد دوم هستش.
تنها بخش امیدوار کننده تریلر که احتمال میدم داستان رو جدی نگه داره اون قسمتیه که همزمان با نوشیدنی که میخوره و نگاه سفت سختی که به آبجکت خودش داره و نگرانی خاصی که تو وجودش رو میشه دید، میشه امیدوار بود که کل داستان جدیه و شوخی نداره

من الان داشتم نظرات این تاپیک و تاپیک مراسم رو می خوندم
احساس میکنم مشکل با ناتی داگ و کلا سونیه یعنی حلالی اگه شخصیت بازی خوشگل ترین دختر زمین هم بود یه ایرادی میگرفتن
مثلا چرا حالا فضا پیمای پورشه؟
یا مثلا سونی هم دیده استلار بلید با دختر خوشگل موفق بوده سوراخ رو پیدا کرده و درست گذاشته رو بخش هول جامعه
یا مثلا اصلا چرا سایفای مگه سبک های دیگه چش بود
یعنی به یقین میتونم بگم در هر صورت این جو شکل میگرفت حالا که دیگه یه بهونه هم افتاده دستشون
خلاصه کلام سر خودتون رو درد نیارید و صبر کنید تا اطلاعات بیشتر از بازی بیاد
(اگه گروه تلگرام سالم دارید که جوش سمی نباشه و بچه های بازی سنتر توش باشن هم قربون دستتون منو اینوایت کنید :D )

دقیقا نگرانی منم مورد دوم هستش.
تنها بخش امیدوار کننده تریلر که احتمال میدم داستان رو جدی نگه داره اون قسمتیه که همزمان با نوشیدنی که میخوره و نگاه سفت سختی که به آبجکت خودش داره و نگرانی خاصی که تو وجودش رو میشه دید، میشه امیدوار بود که کل داستان جدیه و شوخی نداره
کجای کاری عامو یکی از بچه ها تو همین تاپیک امیدوار بود حالا که از کابوی بیباپ الهام گرفتن کمدی و طنزش هم گرفته باشن وگرنه آبکی میشه :D

• Like
Reactions: ( Layken )
حالا درسته این بنده خدا صورت مالی نداره ولی انصافا هیکل ردیفی داره...نیمه پر لیوان رو ببینید :D

استفاده از برندهای دنیای واقعی هم من متوجه نمیشم مشکلش چیه دقیقا !!
به نظر من استفاده از کالاهای برند واقعی که تو زندگی ازشون استفاده کردیم و قابل لمسه خیلی خیلی به تعامل بیشتر با بازی کمکمون میکنه
شخصا یکی از فانتزی هام اینه که تو GTA از خودروهای واقعی استفاده کنن

یکی از کاربرهای ارا سعی کرده تاریخ واقعی بازی رو پیدا کنه و در این راه کاملا گیج شده :D
برای همین حدس میزنن که بازی در زمان های مختلفی در جریان باشه یا به نوعی بتونیم در زمان سفر کنیم

Original disc from 1987

IMG_1845.jpeg

Picture from April ...96

IMG_1837.png

Travel permit from 2234

IMG_1838.png

Travel permit from 9856

IMG_1839.png

همچنین برخی گمانه زنی ها، به نظر می رسد که Jordan با جایی ارتباط دارد
یک ایستگاه فضایی (؟) به نام ERIDA VI

IMG_1840.png

آخرین ویرایش:
دقت کردید دیگه اینا کلا اجسامی مثل لباس و پتو رو انیمیت می‌کنن و براشون اصلا مهم نیس که چقدر سخته؟ :D سر صحنه لباس دراوردن الی تو تلو دو دراکمن گفت که پدرمون درومد چون خیلی کار سختیه ولی الان جردن خیلی ریل‌تایم لباس عوض می‌کنه و پتو رو پرت می‌کنه اونور که یه چیزی برداره:D

یکی از کاربرهای ارا سعی کرده تاریخ واقعی بازی رو پیدا کنه و در این راه کاملا گیج شده :D
برای همین حدس میزنن که بازی در زمان های مختلفی در جریان باشه یا به نوعی بتونیم در زمان سفر کنیم

Original disc from 1987

View attachment 360205

Picture from April ...96

View attachment 360206

Travel permit from 2234

View attachment 360207

Travel permit from 9856

View attachment 360208

همچنین برخی گمانه زنی ها، به نظر می رسد که Jordan با جایی ارتباط دارد
یک ایستگاه فضایی (؟) به نام ERIDA VI

View attachment 360209
وضعیت اون سیاره هم یه جوریه که بحث سفر در زمان رو پررنگ‌تر می‌کنه. می‌گن از ۶۰۰ سال پیش کسی از اونجا خارج نشده، پس اگه بازی در دهه ۱۹۸۰ توی یه دنیای موازی جریان داشت، بشر باید مثلاً از قرن ۱۳۰۰ میلادی یا قبل از اون به تکنولوژی سفرهای فضایی رسیده بود! :دی از اون طرف اگه ماجراهای بازی قرن‌ها بعد اتفاق بیفته و مثلاً توی سال ۲۷۰۰ جریان داشته باشه هم باز زیاد منطقی نیست که این همه تکنولوژی و حال و هوای دهه ۱۹۸۰ رو توش ببینیم و از کفش قدیمی تا سی‌دی چند قرن پیش تا اون موقع با این کیفیت بالا حفظ شده باشن.
کلاً احتمالش زیاده که سفر در زمان داشته باشیم، ولی شاید با یه سری جزئیات متفاوت نسبت به اکثر داستان‌های این مدلی. ممکنه اون عبارت I'll see you on the other side هم مفهوم خاص خودش رو در همین رابطه داشته باشه که فعلاً نمی‌دونیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or