Intel :اشخاصی هزینه زیادی پرداخت کرده است که GTA V برای PC منتشر نشود

Reza Castel

کاربر سایت
Intel :اشخاصی هزینه زیادی پرداخت کرده اند که GTA V برای PC منتشر نشود

رئیس شرکت Intel گفته است که "کَسی" هزینه بسیار زیادی را پرداخت کرده است که GTAV برای PC عرضه نشود و فقط روی کنسول ها موجود باشد ولی این بازی به مرور زمان برای PC هم قابل دسترس خواهد بود.

او در مصاحبه گفته است:"حداقل در مورد سری Grand Theft Auto فکر نمی کنم که این مدت زیادی در انحصار کنسول ها باشد.ولی بازی های جدیدی که تازه عرضه میشوند برای مدت طولانی تری انحصاری می مانند زیرا بعضی شرکت آن قدر پول دارند که مطمئن شوند کنسولها محتوای مناسبی دارند."


وی افزود:"کسی پول زیادی داده است که این بازی در انحصار کنسول ها باشد."

Silva حتی به نسخه اول HALO اشاره کرد که برای PC هم پورت شد و گفت که این کار اشتباه بوده و به این سری صدمه زده است.
20131009_gta_5_grand_theft_auto_v.jpg


 
آخرین ویرایش:
طرف نزدیک ترین فاصله ای که بازی اورجینال دیده دست فروشنده ی مغازه بوده حالا اومده فکت میده.
"پایرت هدفمند"؟؟؟!!! حتما باید تاپیک یا بلاگی با این عنوان زده بشه چون واقعا میتونه یه خط فکری رو ایجاد کنه !
شما بازیو رو کنسول محبوبت بازی میکنی و لذت میبری دیگه چه دلیلی داره که دوست نداری بازی روی PC هم منتشر بشه و یه سری دیگه از بازی لذت ببرن ؟؟؟
 
PC استیمش هست که بازی های اریج با قیمت خوب و مناسب ارائه می ده. من با استیم زیاد آشنا نبودم و فقط یه دوتا2ش رو زده بودم، نمی دونستم حتی آچیومنت هاش چیه یا قیمت بازیاش... و چه شکلیه...قشنگ رفتم توش فهمیدم چه کامیونتی ای! دقیقا همونیه که PC می خواد.
بازی های آنلاین پولیش هست...چه اونایی که کلا برای بازی کردن نیاز به پرداخت هزینه دارن چه اونایی که آیتم ها و بند و بساط هاشون پولیه. یه WoW که تو سرور مولتن هیچی نداشت و فهمیدم اصلش به اریجه!
الانم لاقل تو ایران PC گیمرها بیشتر اریج خورن...
این حقیقتیه که یه کنسول گیمر هم می دونه! بحث به صرفه بودن خرید کنسول (البته کنسول گیمرها مثل خودم قبول دارن) بازی های انحصاری کنسول هم که چیز دیگه ست...همینطور این HARDWARE LOVER هایی که هر روز یه نظر می دن و بازیم چهارتا بازی مولتی بی دردسر مفتی می خوان به خاطر پولی که پای سخت افزار دادن و به واسطه اینا نمی خوام این افراد بازی ایندی هم ببینن:دی (بل نسبت PC Gamer ها که حال استیم و بازی های آنلاین، مولتی و انحصاری رو بدون رنگ عوض کردن و له کردن یه بازی کنسولی که برای PC نیومده می برن!)
 
آخرین ویرایش:
امیدوارم کسی حرفامو بدل نگیره من نظرمو گفتم شماها هم که از خجالتم در اومدید با انواع اقسام تمسخر.موفق باشید.
آخه این حرفی که شما میزنی با عقل جور در نمیاد شما یه حرفی رو فکر نکرده همین جوری این جا پروندی و این جا هم دوستان به همه چی گیر میدن سر پستای این چنینی ... باید تحمل شنیدن یه همچین پستایی رو هم داشته باشی :|
 
امیدوارم کسی حرفامو بدل نگیره من نظرمو گفتم شماها هم که از خجالتم در اومدید با انواع اقسام تمسخر.موفق باشید.


نه شماها بودید.


موندم شما چرا اصن پست نمیدی اما وقتی پست میدی دقیقا بمن گیر میدی؟باشه فهمیدیم شما رو کنسولت اوریجینال بازی میکنی ما اصن هیچی ندیدیم حالا دست از سره کچل همین آواتارم بردار.


خودتان را به یک روان شناس معرفی کنید
23352_dr_gholi.gif
 
من در مورد پایرت هدفمند توضیح دادم و نیازی نمیبینم بیش از این توضیح بدم.منتظر باشید بازی رو PC بیاد وقتی هم اومد بشینید بازی کنید و بسختی ماموریت انجام بدین و در همین حین به اون کسی که اولین گیم عمرش GTA V هست و فقط کد تقلب میزنه و بلده مردمو با ماشین زیر بگیره و نمیفهمه که بازی یعنی چی فکر کنید تا از پایرتخوری در PC متنفر بشید.

هیچوقت PC نتونست نظرمو جلب کنه.


ممنون از لطف نظرتون.

خیلی ها هستن Call Of Duty رو هرسال دارن میگیرن . بعد اونوقت بازی ای که هر 5-6 سال یه بار میاد ارزش اوریجینال خریدن نداره ؟ چرا فکر میکنی PC = Pirate ؟
درضمن تجربه نشون داده جامعه آماری نوبها و گیمرای تازه کار روی کنسولها خیلی بیشتر از PC هست . اینو میتونی در مقایسه با پلیرهای بازیهای مولتی پلیر روی کنسول و PC ببینی
 
داداش ما هم نیمه PC بازیم ولی باور کن بازی رو PC کیلویی پایرت میشه.باور کن کیلویی پایرت میشه.

شما بری یدونه بازی کپی X360 یا PS3 بخری باز به دو تا فروشند سود رسوندی اما کی برای PC میره بازی بخره؟ینفر میخره میبره تو مدرسه بازی رو به تمام دوستاش میده ینفر تو دانشگاه بازی رو به تمام دوستاش میده ینفر تو فامیل بین تموم قوم و خویشش بازی رو به اشتراک میذاره.خوب این یعنی پایرت خوری محض!!
شما برو به فکر خودت باش که الان شدی سوژه تمام سایت. نه به قکر فروشنده ها!!!
 
همین که راک استار بازی رو برای PC نمیده بیرون یعنی اینکه خودشون فهمیدن که بعد از چند ساعت بازیشون کرک میشه و به فروششون لطمه ی شدیدی وارد میشه.
روی کنسول هم همین وضعه برادر من. تازه این همه بازی هم قبل از انتشار رسمیشون لیک میشن (که همین 5 هم جزووشون بود فکر کنم.)
در کل باید بگم بهانه پایرسی خیلی کهنه و نخ نما شده، دنبال بهانه جدید باشید:bighug:
 
دوستان یک عدد به ما بدن که تا چندتا پست دیگه میخوان هی بگن "پایرت هدفمند" که ما بعد از اون بیام تو تاپیک از نظرات شما استفاده بکنیم..
 
من به نظر همتون احترام میذارم و باید بگم منم PC خوب در حدی که بخواد 1080P بازی ها رو اجرا کنه دارم اما اذیت میشم مثلا وقتی میبینم دو تا آدمی که اصن نمیدونن گیم چیه میان در مورد GTA بحث میکنند و فکت صادر میکنند اونم تو کوچه و خیابون.
تمامی PC گیمرای این سایت قابل احتراما مخصوصا حرفه ای ها!ولی باید بگم که شما باید یاد بگیرید که یا پایرت نکنید یا هدفمند پایرت کنید بالاتر توضیح دادم.

ببین عزیزم یکی از مهمترین چیزی که باعث شد این عنوان واسه پی سی تاخیر بخوره یا اصلا نیاد اینه پی سی جلوتر از کنسول نسل فعلی هست اگه این عنوان واسه پی سی پورت میشد که کسی سمته کنسول نمیرفت و درنهایت اینقدر سود نمیکرد اینا همش سیاست و پول شویی هست که راکستار توی این امر خیلی حرفه ایی عمل کرد توی فروم خارجی هم بریی میتونی راحت ببینی که چطور گرافیک نسل فعلی کنسول با پی سی های الان مقایسه کردن سر این بازی این حرکت راکستار خوب کار کرد و سودی که واسش رقم زد عالی بود من که اصلا خوشم نمیاد از این عنوان نه اینکه واسه پی سی پورت نشه نه من کنسول هم دارم نخریدم چون برام جذاب نیست ولی خوب ناراحتم که چرا برای پی سی پورت نشد این چیزی از اعتبار پی سی کم نکرد غول های مثل اینتل و انودیا تا وقتی پی سی رو مهم میدونن برای ما کافیه چون میدونیم که شاهد تراشه های خفنی خواهیم بود درکل من حرف اینتل و قبول دارم اینتل میگه یه نفر من میگن یه تیم باعث شدن
 
مطمئن باش اگر حرفام مهم نبود این همه بحث بوجود نمیومد اگرچه من برام مهم نیست که کسی نظرمو تحویل میگیره یا نه.مهم اینه که نظرمو بگم.

همین که راک استار بازی رو برای PC نمیده بیرون یعنی اینکه خودشون فهمیدن که بعد از چند ساعت بازیشون کرک میشه و به فروششون لطمه ی شدیدی وارد میشه.

شما هم از سره بیکاری بریزید سره ینفر و به نظراتش ایراد بگیرین و مسخره کنید.خدا بزرگه.
تجربه نشون داده!
وقتی یکی حرفش مهمه و حرف درست رو داره میزنه کسی جرئت نمیکنه ازش نقل و قول کنه و اون پست هم لایکاش دو رقمی میشه!
وقتی یک پست میدی و میبینی 2 صفحه پشت سر هم دارن ازت نقل و قول میکنن و یک چیزی بهت میپرونن یعنی حرفت اشتباه بوده عزیز !

خوب راکستار مثلا فهمیده که GTA روی PC یعنی پایریت ( ! ) بخاطر همین GTA San هم همینطوری عرضه شد؟ بخاطر همین GTA IV هم همینطوری عرضه شد؟؟

شما بهتر بود به فکر اون نسخه کنسولی باشید که 3-4 روز زودتر لیک شد و کش رفتنش! نه به فکر پایریت خور بودن پی سی گیمرا !
 
یه عده هنوز تو 10/15 سال پیش سیر میکنن و PC رو فقط با IGI و Doom و موس و کیبورد میشناسن . واقعا برام جالبه تا فی خالدون سخت افزار کنسول های Ps4 و X one رو میرید تحقیق میکنید و در میارید اما هنوز نمیدونید که بازیهای Fighting و فوتبال رو هم میشه رو PC با کنترلر 360 هم بازی کرد و نیازی نیست حتما با کیبورد انجامشون بدیم !! نابغه هایی هستید که فقط اینجور جاها میشه کشفتون کرد . خیلی اهل پست دادن تو اینجور تاپیک ها نیستم چون بنظرم چیزی بنام محتوا درش وجود نداره . فقط جهت اطلاع یسری از دوستان که پایرت رو مساوی با PC میدونن بگم که عناوین Mark of ninja و Super meat Boy هرکدومشون بالای 1/5 میلیون روی استیم فروش داشتن که فکر نمیکنم لازم به ذکر باشه که Borderlands 2 و Skyrim و COD ها و همین GTA چقدر فروش داشتن ! یه زمانی یه طومار 50 صفحه ای توی هر تاپیکی که اسم PC فقط توش دیده میشد ارایه میکردید و از نیومدن Alan wake و Lord of shadow و MGS و MK و Darksouls و ( بازم بگم :-/) ابراز خرسندی و از انحصاری بودنشون و مبل و کاناپه و بقیه ماجرا ;) ناشران ژاپنی نظیر namco و Konami تا 1/2 سال پیش اصلا پلتفرمی بنام PC رو به رسمیت نمیشناختن . فقط کافیه 10 ثانیه فکر کنید دلیل اینکه اکثر عناوینشون داره دم به دیقه روی PC عرضه میشه چیه ؟ آره برادر . آره عزیزم . اوضاع خیلی فرق کرده خیلی !
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or