Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب قبل از هر چیزی همون اول میگفتی که شما فن تیکن و کلا سری بازیهای مبارزه ای ژاپنی هستی و این سبک از بازیهای ساخت اد بون بهت نمیسازه دیگه...اینقدر دیگه نمیخواست لقمه رو دور خودت بچرخونی....:d

اصلا متوجه شدی من چی گفتم؟ یا گفتی یه چی بگم دور همی حال کنیم؟

MvC3 یعنی بالانستر و کمتر از MK گلیچ داره ؟‌ الان MK خیلی خوب شده که ۳سال توی EVO هستش این یعنی یه گیم مرده واسه بازی های رقابتی ؟ هنوز که هنوزه کلی تورنمنت واسه مورتال هستش . درسته طرفدارهای کاپکام بیشترن اما دلیل نمیشه بازی های WB رو مرده بدونیم !

دوستان قضیه ی این پچ امنیتی لایو چیه !؟ اگه بازی را پچ نکنیم نباید لایو بریم !؟
خلاصه من نفهمیدم نسخه هایی که الان در بازار وجود داره این پچ را دارن یا باید به فروشنده بگیم نسخه ی پچ شده را به ما بدهد !؟ بعد حالا از کجا باید بفهمیم که نسخه ای که فروشنده میده این پچ را داره !؟

MvC3 یعنی بالانستر و کمتر از MK گلیچ داره ؟‌ الان MK خیلی خوب شده که ۳سال توی EVO هستش این یعنی یه گیم مرده واسه بازی های رقابتی ؟ هنوز که هنوزه کلی تورنمنت واسه مورتال هستش . درسته طرفدارهای کاپکام بیشترن اما دلیل نمیشه بازی های WB رو مرده بدونیم !

لول یعنی داری میگی UMvC3 از مورتال کامبت گلیچ هاش بیشتره؟؟ UMvC3 یکی از بالانس ترین و بهترین فایتینگ های این نسل و 10 سال گذشته هست بخاطر گیم پلیش. در حالی که نسخه اول MK 2011 حدود چند تا پج برای پایین آوردن قدرت شخصیت های کمبوهای گلیچ مانندش بود ( تلپورت رایدن، بمب دودی ـه اسموک و ... ).
من نگفتم MK مرده گفتم در قیاس با باقی فایتینگ یه بازی حرفه ای به حساب نمیاد بلکه بیشتر یه بازی فان و دورهمی هستش وگرنه گیم پلی اولیشون انقدر ایراد نداشت. ضمنا توی EVO بیشتر فایتینگ های خوب این نسل هر ساله حضور دارند. Komplete Edition هم به این قضیه کمک کرد. منتها آیا تورنومنت مورتال کامبت زره ای به بزرگی تورنومنت های UMvC3 نزدیک شده؟!

همین Injustice سوپرمن و Raven یکی از عجیب ترین مکانیزم هارو دارن که یه جور خوراک برای spammer هاست.

این قضیه حرفه ای نبودن بازی های اد بون در مورد گیم پلی در قیاس با فایتینگ های کپکام یا حتی نمکو انکار ناپذیره. کسی نگفت مرده من خودم گفتم میرم Collector Edition بازی رو میخرم منتها صرفا مفرح بودن بازی ربطی به ضعف گیم پلی بازی در قیاس با MVC و SF و Tekken ضعف نداره.

من بالاخره بازی رو درست حسابی تجربه کردم.
بازی خوبیه. خیلی فان و سرگرم کننده به خصوص اینکه ما 11 نفری داشتیم بازی میکردیم :دی. تعداد شخصیت های خوب و متنوع. گرافیک خوب، داستان در جایگاه خودش خیلی خوب.

منتها مشکلی که بازی داره، و Mortal Kombat هم داشت، اینه که این بازی ها جدی نیستند و به قول خودشون رقابتی ( competitive ) نیستند. شما فقط در حد فان میتونی بهش نگاه کنی و میدونی 2 3 ماه دیگه برات همونقدر جالب نیست. به همین دلیله که الان دیگه تورنومنت مورتال کمبتی در کار نیست در حالی که هنوز مارول vs کپکام داره خدایی میکنه. باگ، گلیچ، شخصیت های نه چندان بالانس و ... یه سری ایراد دیگه که این نمیذاره این بازی، و البته MK به بازی های کپکام و نمکو برسه. توی چند ثانیه راحت متوجه میشی که Raven فوق العاده OP و glitchـه.

در هر حال بازیه فانی بود و من به احتمال زیاد Collector Editionـش رو میگیرم. ولی چرا اد بون و بقیه متوجه نیستند که بازی هاشون مهم ترین اصل رو برای بازیهاشون رعایت نمیکنن؟
حرفهای شما هم خیلی فان بود کلی خندیدیم:d

پچ day1 بعد از کانکت شدن به لایو دانلود شد . کمبوها دمیجشون کم شدن :d
با کیلر فراست راحت 47% با یه MB میزدم الان شده 42% . اما خوب بالانس تر شده. ولی نشد لایو بازی کنم. بزور 1 بازی تونستم انجام بدم. اونم به امید اینکه Yellow Lantern رو بگیرم با گرین لنترن بازی کردم. اما نداد اسکین رو . :(
اینم یه کمبو راحت با کیلر فراست اما احتیاج به Trait داره . بابت کیفیت هم دیگه شرمنده اگه بده . اما میشه دید :d
IGAU - Killer Frost - 53% CP | Test Your Might

صدای این یارو که شخصیتهارو انتخاب میکنیم چقدر بیخوده.حالم بد شد
تو مورتال چه صدایی داشت تو اینجا چه صدایی

Last edited by a moderator:
کسی تونسته لایو بزنه اینو؟خیلی سروراش داغونه.نتونستم یه دست هم بازی کنم.هووووم؟؟؟
من فقط تونستم یدست بازی کنم . دیگه نشد.حالا با یکی از بچه های بازیسنتر هم خواستم بزنم نشد.
البته روزها پینگ من میره بالا ( تنکس تو مخابرات )x) حالا شب تست میکنم ببینم میشه یا نه

کسی تونسته لایو بزنه اینو؟خیلی سروراش داغونه.نتونستم یه دست هم بازی کنم.هووووم؟؟؟
عزیز سروراش همچین بگی نگی بدک نیست من وقتی گلد بودم یه چند دستی با یکی از دوستان بازی کردم و یکی دو دست هم با خارجی ها بازی کردم بد نبود

هــنوزم فکری به حال NetCodeـهای ضعیفشون نکردن. واسه MK9 هم همین بند و بساط بود. بازی فایتینگی که آنلاین سالید و با ثبات نداشته باشه دو قــرون ارزش نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or