دوستان این مثل مورتال نیست که هر کاراکتر ترکیب دکمه های مختلف برا کمبو داشته باشه؟
چون قسمت تمرین فقط با بتمن هست! من با The Flash اصلآ کارایی که تو نسخه قبل میتونستم بکنم رو نمیتونم انجام بدم!!
دوست عزیز مورتال کامبت و هر چزی که بلد بودیو فراموش کن.اصلا این بازی بر پایه مورتال کامبت نیست.همه فنون و تکنیکها رو باید از نو دوباره یکی یکی یاد بگیری....
میدونم ربطی به اون نداره! الان من سوالم اینه که چجوری باید کمبو های هر شخصیت رو تمرین کنم و یاد بگیرم! قسمت tutorial رو نمیشه با کرکتر های دیگه رفت غیر از بتمن؟؟
وااااای چیکار کردی عرفان.دیدم چند روزه پیدات نیست.البته بگم که کمبوهات هنوز جای کار داره و میتونی طولانی ترش کنی.یه چند تایی کمبو زدم به خاطره دوستان گفتم بزارم و بگم این بازی واقا عالیه
batman
Download batman.m4v @ UppIT
و
Download batman2.m4v @ UppIT
green arrow 57%+60%
چند دقیقه دیگه اپلود green arrow تموم میشه براتون میزارم
الان یسری کمبو های جدید با the flash , black adam, shazam شروع کردم یچیزه خوب ساختم فیلم میگیرم براتون میزارم
یه چند تایی کمبو زدم به خاطره دوستان گفتم بزارم و بگم این بازی واقا عالیه
batman
Download batman.m4v @ UppIT
و
Download batman2.m4v @ UppIT
green arrow 57%+60%
چند دقیقه دیگه اپلود green arrow تموم میشه براتون میزارم
الان یسری کمبو های جدید با the flash , black adam, shazam شروع کردم یچیزه خوب ساختم فیلم میگیرم براتون میزارم
کرتم داش navid اینم کمبو green arrow خودم وقتی این کمبو رو میزنم هر دفعه خیلی حال میکنم از کمبوم فیلم گرفتم دیدنش خالی از لطف نیس:dایول بابا کارت درسته ها :d
خیلی حال کردم منتظر کمبوهات با بقیه کاراکتر ها نیز هستیم
ممنون. اره با دسته xbox کمبو رو میزنم شاید بگی خیلی سخته یا اصلا نمیشه ولی من خیلی راحتم باهاش البته قبل از این بازی mk9 بازی میکردم فقط باید دستت عادت کنه:dواقعا کمبو هایی که میزنی عالی هستن!
فقط یه سوال:شما از کنترلر خود xbox استفاده میکنی؟
حسابی معروف شدی عرفان:dممنون. اره با دسته xbox کمبو رو میزنم شاید بگی خیلی سخته یا اصلا نمیشه ولی من خیلی راحتم باهاش البته قبل از این بازی mk9 بازی میکردم فقط باید دستت عادت کنه:d

باید بری قسمت practiceفکر کنم.اونجا هر شخصیتی رو بخوای میاری.یه قابلیتی هم هست که اونجا مثلا یه کمبو رو ستاره دار میکنی میاد اون بالا میتونی از روش اجراش کنیمیدونم ربطی به اون نداره! الان من سوالم اینه که چجوری باید کمبو های هر شخصیت رو تمرین کنم و یاد بگیرم! قسمت tutorial رو نمیشه با کرکتر های دیگه رفت غیر از بتمن؟؟
کمبو بر چند اساسه اول باید ببینی دکمه های special هر شخصیت چیه البته این بازی خیلی پیچیده هر شخصیت برای خودش character power داره که با دکمه B میتونی استفاده کنی و همه شخصیتها یه عقب A وجلو A دارن که میتونی همشونی با کمبو ترکیب کنی حالا بماند از محیط هم میتونی برای ادامه کمبو که میزنی استفاده کنی بعد باید تمرین کنی تا دستت به کمبو هاش عادت کنه بعد باید combo attack تمرین کنی بعد ترکیب کنی با special تا یه کمبو چند hit بزنی با damage بالا اگه از enhance استفاده نکنی میتونی کمبوتو با super move تمومش کنی برای اینکه هر دفعه نری تو move list وقتی وارده move list میشی برای مثال قسمت special moves که رفتی رو هر یک از special دکمه Y رو بزنی برات favorite میکنه وقتی بازی میکنی بالای صفحه لیست favorite میاد بعد اینکه کامل دستت اومد بعد با چند ضرب قاطیش میکنی میشه combo چند تا ویدیو گذاشتم ببینی دستت میاد دو چیزی که واقا مهمه اینکه از فیزیک و استراتژیکی که برای هر کارکتر که میخوای ازش استفاده کنی خیلی مهمهمیدونم ربطی به اون نداره! الان من سوالم اینه که چجوری باید کمبو های هر شخصیت رو تمرین کنم و یاد بگیرم! قسمت tutorial رو نمیشه با کرکتر های دیگه رفت غیر از بتمن؟؟
نه بابا دست بالا دست زیاده دانیال جون:dالبته هنوز نهحسابی معروف شدی عرفان:d![]()

ایول بابا کارت خیلی درسته من بادیدن اینا خجالت میکشم خودم برم بازی کنم:dکرتم داش navid اینم کمبو green arrow خودم وقتی این کمبو رو میزنم هر دفعه خیلی حال میکنم از کمبوم فیلم گرفتم دیدنش خالی از لطف نیس:d
Download green.arrow.m4v @ UppIT