Injustice: Gods Among Us | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی خوبیه من که زیاد از این سبک فایتینگ خوشم نمیاد این بازی نظرم رو عوض کرد یه قابلیت خوبیم که داره اینه که میتونی از محیط استفاده کنی فوق العادست

خدا بود بعد مورتال یک مدت بود یک فایتینگ درست درمون بازی نکرده بودم

تکن تگ بدک نبود

تکن x استریت فایتر که اشغال بود با اون گرافیک تخمی و احمقانه چشم آدم درد می گرفت

ولی خیلی آدم سرش سرویس می شه اولین کاراکتری که باهاش رفتم بین بود خیلی فاز می ده

بالاخره گرفتمش!3 تا چپترش رو بازی کردم.هر چپتر برای یه شخصیت.
واقعا جالبه!اصن با این آبجکت های محیط یارو رو میزنی جیگرت حال میاد!واقعا حال میده!
در کل از MK حرفه ای تر شده ولی همچنان سرعت MKرو بیشتر دوست دارم من( خیلی از کرکتر ها تحت تاثیر کرکتر های MKهستن مثلا Green Lantern بعضی از حرکاتش شبیه Ermacــه) .سیر داستانیش هم بدک نیست.
سوپرمن بعد از کشته شدن زن و پسرِ به دنیا نیومدش توسط جوکر،جوکر رو میکشه،همین علت باعث از بین رفتن محبوبیتش بین مردم میشه . سوپرمن دولتی زد قهرمانی تشکیل میده و تمام قهرمان ها مجبور به هم پیمان شدن با اون میشن.به غیر از بتمن و چند تا از شخصیت های دیگه که توی زمان سفر میکنن و میرن به آینده.
داستانش از نظر سفر در زمان شبیه MKهستش بازم!
گرافیکش برای یه بازیِ فایتینگ قابل قبوله.اجرای حرکات مخصوص هم به نظر من زیاد فرقی نکرده.ولی comboو حرکات ترکیبی یه مقدار پیچیده تر شده.
در کل یه بازی کامل در سبک فایتینگه.پیشنهاد میکنم اگه عاشق MKهستید هیچ رقمه از دستش ندید.
نمره ی من :9

آخرین ویرایش:
دوستان توی عکسی که دوستمون از کاراکتر ها گذاشتن،سمت راست-ردیف دوم.نفر اول از سمت راست کی هست؟!
فکر کنم از دنیای green arrow باشه،درسته؟

دوستان توی عکسی که دوستمون از کاراکتر ها گذاشتن،سمت راست-ردیف دوم.نفر اول از سمت راست کی هست؟!

death stroke رو می گید ؟؟

دقیق نمیشه گفت از این سریه چون تو تین تایتانز و جاستیتس لیگ هم بوده تو بتمن هم حضور داشته ولی جدیدا تو سریال arrow که بر اساس گرین آرو هست حضور داشته

---------- نوشته در 10:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:01 PM ارسال شده بود ----------

خیلی باحاله بازیش

گرافیکش تو دموها تو ذوق می زنه (جالبه بقیه بازی ها دمو های وسط اش بهتر از خود بازی اند از نظر گرافیکی )

یاد بازی مورتال کامبت علیه دی سی می افتم

معلومه سازنده ها ارادت زیادی به جوکر دارن هم تو اون بازی هم تو این یکی جزو قوی ترین هاست

تا الان بهترین کاراکتر ها از نظرم جوکر و بتمن هستن

آکوامن هم خوبه ولی لانترن خیلی کنده

اون کاراکتر cat women هست نه death stroke که این دوستمون گفتن.

jkklj.jpg

آخرین ویرایش:
جای چند نفر خالیه! مثلا رابین
اصن چرا رابینو نزاشتن!؟

صد در صد بصورت dlc میدن .

---------- نوشته در 10:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 PM ارسال شده بود ----------

دوستان تریلری بصورت cg خفن و طولانی از بازی موجود نیست ؟؟

خیلی باحاله بازیش

گرافیکش تو دموها تو ذوق می زنه (جالبه بقیه بازی ها دمو های وسط اش بهتر از خود بازی اند از نظر گرافیکی )

یاد بازی مورتال کامبت علیه دی سی می افتم

معلومه سازنده ها ارادت زیادی به جوکر دارن هم تو اون بازی هم تو این یکی جزو قوی ترین هاست

تا الان بهترین کاراکتر ها از نظرم جوکر و بتمن هستن

آکوامن هم خوبه ولی لانترن خیلی کنده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or