Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition | PC

55821296024050424665.jpg

Developer : NetherRealm
Publisher : Warner Bros

Genre : Fighting
Platform : PC / Xbox 360 / PS3 / Xbox One / PS4 / PS Vita / Wii U
Release Date : 12 November 2013

پس از عرضه موفقیت آمیز نسخه PC عنوان Mortal Kombat Komplete Edition، حال دقایقی پیش Ed Boon در صفحه توییتر خود از نسخه Ultimate Edition این عنوان که قرار است به زودی بر روی پلتفرم های PS4، Xbox 1 نیز عرضه شود، رونمایی کرد (باکس آرت بازی نیز در بالا مشاهده می‌شود)

وظیفه پورت نسخه PC و PS4 این عنوان بار دیگر بر عهده استودیو High Voltage Software خواهد بود که پورت موفق MK KE را بر عهده داشته است.

آقای Ed Boon در پاسخ یکی از طرفداران اذعان داشت که این عنوان همانند نسخه PC عنوان MK KE دارای ویژگی های گرافیکی فوق العاده و کاملا آمپتیمایز با سری کارت های گرافیکی nVidia خواهد بود.

این نسخه شامل تمام کاراکترهای DLC و همچنین Skin های جدید خواهد بود.

گیم پلی بازی همانند عنوان پیشین این استودیو یعنی MK خواهد بود اما تفاوت های در سیستم مبارزات خواهد داشت.

آخرین ویرایش:
بله از هر 10 نفر 2 نفر راضی بودند. به تاپیک مشکلات سر زدید احیانا /:)

بازی خیلی پورت خوبی بود و از نظر بهینه بودن مشکلی نداشت. اونایی که مشکل دارن اکثرشون با یه CPUـه Dual Coreـه خیلی ضعیف می‎خواستن بازی رو بدون مشکل اجرا کنن! اونم با تنظیمات گرافیکی بالا!
شما یه CPUـه Q6600 و یه کارت 460 داشتی با آخرین تنظیمات می‎تونسی 60 فریم بگیری.
مشکل بازی از Netcodeـش بود که اونم ربطی به High Voltage Software نداشت و مشکل از خود NR بود.

بازی خیلی پورت خوبی بود و از نظر بهینه بودن مشکلی نداشت. اونایی که مشکل دارن اکثرشون با یه CPUـه Dual Coreـه خیلی ضعیف می‎خواستن بازی رو بدون مشکل اجرا کنن! اونم با تنظیمات گرافیکی بالا!
شما یه CPUـه Q6600 و یه کارت 460 داشتی با آخرین تنظیمات می‎تونسی 60 فریم بگیری.
مشکل بازی از Netcodeـش بود که اونم ربطی به High Voltage Software نداشت و مشکل از خود NR بود.

همون لاک بودن بازی روی 60فریم خیلی بد بود . روی سیستم خودم که مشکلی نداشتم. اما هرکاری کردم نشد SlowMotion بودن بازی رو رو سیستم های پایین درست کنم .

بلخره اینم اومد خیلی عالیه مبارک باشه :) بترکه ادبون.
پورت مورتال عالی بود و بی نقص با تنظیمات گرافیکی فراوان...به قول دوستان اونایی که مشکل داشتند بیشتر به خاطر این بود که سیستم استاندارد DX11 رو نداشتند و میخاستند گرافیک نهایی بگیرند یا کارت گرافیکشون AMD بود چون این بازی برای Nvidia بهینه شده بود یا اینکه نسخه دستکاری شده دانلود و تهیه کرده بودند من همون شب کرک شدن اصلی ترین نسخه رو گذاشتم برای دانلود و به هرکی هم دادمش مشکل نداشته ، نسخه بلک باکسش که افتضاح بود و نسخه های نصبی اسکیدرو هم مشکل داشتند.

- - -ویرایش - - -

نت کد اینم مثل مورتال خواهد بود. که خریدیم حتی یک بازی هم نتونستیم بکنیم.
50$ آدم میده SkullGirls و DiveKick میخره نصف پولم میمونه تازه

وای بر من خدایا منو بکش این روز رو نبینم...شما داری این دوتا بازی ترول رو با بی عدالتی و مورتال مقایسه میکنی.؟!!!

وای بر من خدایا منو بکش این روز رو نبینم...شما داری این دوتا بازی ترول رو با بی عدالتی و مورتال مقایسه میکنی.؟!!!

تا وقتی نت کد رو درست نکنن اصلا ارزش خرید ارجینال رو نداره.
SkullGirls بهترین نت کد رو از بین همه بازی های فایتینگی که تست کردم رو داشته .
KOF XIII هم از بین بازی های کنسولی که به PC راه پیدا کردن ، بنطرم بیشترین پیشرفت رو در نت کد داشته .
اما بازی های NR اصلا درست نمیشن . هم رو کنسول افتضاح هستن هم پورت PC
فایتینگ هم با آنلاین بد ، یه بازی مرده حساب میشه .

تا وقتی نت کد رو درست نکنن اصلا ارزش خرید ارجینال رو نداره.
SkullGirls بهترین نت کد رو از بین همه بازی های فایتینگی که تست کردم رو داشته .
KOF XIII هم از بین بازی های کنسولی که به PC راه پیدا کردن ، بنطرم بیشترین پیشرفت رو در نت کد داشته .
اما بازی های NR اصلا درست نمیشن . هم رو کنسول افتضاح هستن هم پورت PC
فایتینگ هم با آنلاین بد ، یه بازی مرده حساب میشه .

از اون لحاظ :d
به هر حال من نه با ایکس باکس نه با پی سی آنلاین بازی نمیکنم...فقط دوستان دور هم جمع میشیم چند نفره بازی میکنیم.
من فقط آفلاین بازی میکنم فقط هم کپی شده :d

دو روز دیگه به عرضه بازی مونده! بدجور منتظرشم :x خدا کنه مثل Mortal Kombat بهم بچسبه!

طبق گفته اسکیدرو:
Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
in 2 days, 4 hours, 40 minutes

Minimum:
Processor: Intel® Core™ 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon X2 2.8 GHz
Memory: 2 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce™ 8800 GTS or AMD® Radeon™ HD 3850
DirectX: Version 10
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 21 GB available space

Recommended:
Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz or AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz or better
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA® GeForce™ GTX 560 or AMD® Radeon™ HD 6950
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 22 GB available space

http://www.skidrowgames.net/injustice-gods-among-us-ultimate-edition-reloaded.html

آخرین ویرایش:
جالبه بازی لیک شده! کرک شده! ولی تاپیک زیر خاک به سر میبره :|
Mortal Kombat که اومد یک لحظه تاپیکش نمیرفت زیر خاک! حالا این :|
ناسلامتی ناشرش همونه! سازندش همونه! انجینش همونه! نمراتشم که خیلی بالا هست!

یعنی واقعا کسی بازی نکرده اینجا نظر بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or