Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition برای PC و دیگر کنسول ها عرضه خواهد شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
55821296024050424665.jpg

چندی قبل آقای Ed Boon اعلام کرده بودند که رونمایی غافل گیر کننده ای را پیرامون بازی Injustice: Gods Among Us در نظر دارند. این خبر هم اکنون به حقیقت پیوسته است و نسخه Ultimate بازی Injustice: Gods Among Us برای
PS VITA در 29 نوامبر و برای PS4 هنگام عرضه کنسول قابل خریداری خواهد بود. پورت نسخه PS VITA این بازی بر عهده استدیو Armature که در گذشته Metal Gear Solid HD را برای همین کنسول دستی عرضه کرده بود و Batman Arkham Origins: Blackgate را در دست ساخت دارد است. نسخه PS4 این بازی نیز توسط High Voltage ساخته خواهد شد. همچنین نسخه Ultimate برای PS3, Xbox 360, و PC نیز منتشر می شود.
طی معرفی این نسخه در وبسایت PlayStation blog اروپا گفته شده است:
هنگامی که ما مشغول ساخت Injustice برای Vita بودیم، هدف ما این بود که با نسخه های کنسول های همتایش برابری کند. این استدیو تمام تلاش خود را برای بهتر شدن هرچه بیشتر نسخه PS Vita این بازی خواهد کرد.
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition تمامی DLC هایی که تا به این لحظه برای بازی Injustice: Gods Among Us عرضه شده است را دارا می باشد. این بازی بر روی Vita دارای قابلیت های لمسی در بخش داستانی، بخش چند نفره از طریق wi-fi و ... است.
نسخه PS4 این بازی به قیمت £49.99 و نسخه Vita آن به قیمت £29.99 عرضه خواهد شد. خبری از انتشار این بازی برای Xbox One یا Wii U در دست نیست.
VG247

آخرین ویرایش:
به همین خیال باش ...

فعلا برید واچ داگز رو جمع کنید ....وای به حال اینکه نسل بعد بیوفته رو غلطک ... !!

سیستم واچ داگز چشه؟
خیلی هم معقوله.6 گیگ رم میخواد با یه پردازنده 4 هسته ایی که مدلهای 4 سال پیش هستن با یه کارت 460 که ساخت 2010 هست.

حالا برای اینکه رو تنظیمات اخر میخوای بازی کنی یه fx8350 میخواد که فراوونه تو بازار با قیمت زیر700یا 800 یه 8 گیگ رم که دیگه اکثرا دارن با یه کارت در حد 760 یا 770 نهایت .
این دیگه جشن گرفتن داره که سیستم شاخی میخواد؟تو به این میگی شاخ؟
میخوای مشخصات سیستم شاخ نشونت بدم تا بفهمی دنیا دست کیه؟
الان خیلی از pc بازها این سیستم حداقل و پیشنهادی رو دارن.

من بیشتر باهات حال میکنم گل پسر ....

از بیخ دارن میسازن رو PC ، وضعش اینجوری فاجعست ، چه برسه بخوان پورت کنن ...

این فانتزی ها رو بندازین دور ، پولا رو بریزین وسط که از این بعد سالی یه بار پول به پراید باید پیاده شین !

[/RIGHT]
انحصاری های دو طرف که هیچی ، برو تریلر نسخه Ps4 همین واچ داگز رو ببین ...

گل پسر 29 سالشه جهت اطلاع بهت گفتم بدونی اینور چه خبره

یه چیزی بهت میگم دوست عزیز همیشه ازم یادگاری داشته باش .ما پی سی گیمرها قبل از اینکه بریم تریلر نسخه Ps4 همین واچ داگز رو ببینیم شوق زده بشیم

سالها پیش داشتیم تو فرومهای تخصصی مثل Overclocking, overclocking, and much more! Like overclocking. سر دوتا فریم بالا پایین تو 3dmark13 چونه میزدیم رکورد میشکوندیم
دوتا شات ازش ببین بعد بشینیم بیشتر در مورد گرافیک خوب نسخه کنسولی صحبت کنیم

دیشبم به حسین گفتم هیچ وقت گرافیک یه بازی رو کنسول نسل بعدو به رخ پی سی گیمرها نکشید چون ماها چیزایی دیدیم که برای خیلیا ارزو بوده

شک نکن 4برابر بهتر WD با گرافیکی فوق العاده بهتر رو سیستم امثال ما اجرا میشه . بعد منو دعوت میکنی برم نسخه ps4 نگاه کنم ؟:d

دغدغه این روزای من میدونی چیه ؟ دغدغه امثال من اینه واقعا با دیدن گرافیک نسل بعد بازیها متعجب میشیم ؟ بعید میدونم

موفق باشی

آخرین ویرایش:
این گل پسر 29 سالشه فقط گفتم گوشی دستت باشه اینور چه خبره

10 تا آیدی قبلی که 17 - 16 سالش بود ؟!

2 - 3 تاش هم که گل دختر بود ؟!

جمع کنید این بند و بساط بچه بازیتون رو ....

سیستم واچ داگز چشه؟
خیلی هم معقوله.6 گیگ رم میخواد با یه پردازنده 4 هسته ایی

اصلا جای توجیه نداره ، بالای 95% بازیهای فعلی این سیستم حداکثر پشنهادیشون هم نیست ... چه برسه به حداقل ....

10 تا آیدی قبلی که 17 - 16 سالش بود ؟!

2 - 3 تاش هم که گل دختر بود ؟!

جمع کنید این بند و بساط بچه بازیتون رو ....

اصلا جای توجیه نداره ، بالای 95% بازیهای فعلی این سیستم حداکثر پشنهادیشون هم نیست ... چه برسه به حداقل ....

برام مهم نیست منو باکی اشتباه گرفتی هر جور راحتی
جمع کنید ؟؟ چیو جم کنیم؟؟ کم میاری میزنی کانال دو؟ ما جم کردن تو خونمون نیست تفریق میکنیم
وقت طلاس
موفق باشی

آخرین ویرایش:

یعنی چی؟
منظورت چیه؟
این حداقلی که الان برای واچ داگز دادن برای بالای 80 تا 90 درصد بازیهای مولتی همین نسل سیستم حداکثر بوده بعد شما میای میگی برای 95 درصد بازیهای فعلی این سیستم حتی حداکثر پیشنهاد هم نبوده؟

یعنی چی؟
منظورت چیه؟
این حداقلی که الان برای واچ داگز دادن برای بالای 80 تا 90 درصد بازیهای مولتی همین نسل سیستم حداکثر بوده بعد شما میای میگی برای 95 درصد بازیهای فعلی این سیستم حتی حداکثر پیشنهاد هم نبوده؟

یعنی خدایی فرق حرف Literal با غیر Literal رو نمیتونی بگیری یا نصفه شبی حس و حال درگیری و بحث و جدل داری ؟!

منظورم همونیه که نتونستی جوابشو بدی ، سیستم واچ داگز به شدت غیر طبیعیه و حداقل هاش ، حداکثر های بازی های دیگه هست ، که میخوای طبیعی جلوه بدیش !

یعنی خدایی فرق حرف Literal با غیر Literal رو نمیتونی بگیری یا نصفه شبی حس و حال درگیری و بحث و جدل داری ؟!

منظورم همونیه که نتونستی جوابشو بدی ، سیستم واچ داگز به شدت غیر طبیعیه و حداقل هاش ، حداکثر های بازی های دیگه هست ، که میخوای طبیعی جلوه بدیش !

حالت خوبه رفیق؟
بازی نسل بعد رو سیستمش میخوای اندازه بازی نسل حاضر در نظر بگیری؟
خوب معلومه سیستم حداقل بازی بالا میره برای نسل بعد توقع داشتی همون سیستم حداقل همیشگی باشه؟

من بیشتر باهات حال میکنم گل پسر ....

از بیخ دارن میسازن رو PC ، وضعش اینجوری فاجعست ، چه برسه بخوان پورت کنن ...

این فانتزی ها رو بندازین دور ، پولا رو بریزین وسط که از این بعد سالی یه بار پول به پراید باید پیاده شین !

انحصاری های دو طرف که هیچی ، برو تریلر نسخه Ps4 همین واچ داگز رو ببین ...

اونی که سالی پول یه پراید می‌ده واسه PC، پول یه گلگیر هم می‌ده یه کنسول می‎خره! شما نگرانش نباش.
همین الان یه سیستم 3 میلیونی تا آخر نسل کنسولای این نسل رو Outperform می‌‎کنه، اگر هم می‌‎بینی همه 2-3 سال یه بار آپگرید می‎کنن، در ازاش کیفیت بهتر و بهتر رو تجربه می‎کنن، شما نمی‎خوای خرج کنی؟ نکن! ولی خیلی‎ها به خاطر تجربه بهتر حاضرن پول خرج کنن.

تافل105@

اولا که اینجا تاپیک Injustice هست اگر به سر در تاپیک نگاه کنی که خب طبیعیه قادر به دیدنش نیستی.
دوما:
اصلا سالی 2 بار پول پراید رو پیاده میشیم. مشکل؟:-/ نکنه تو مجمع تشخیص مصلحت مردم یا انجمن خیریه راه انداختی که اینجور پست های دلسوزانه میدی؟:-/

سوما برای باقی حرفات:

ROFLMAO

@ابولفضل
اهیانا اینو میدونی که داری سیستم پیشنهادی بازی نسل بعد رو با سیستم پیشنهادی بازی نسل قبل مقایسه میکنی؟ اگه نمیدونی بدون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or