Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition برای PC و دیگر کنسول ها عرضه خواهد شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
55821296024050424665.jpg

چندی قبل آقای Ed Boon اعلام کرده بودند که رونمایی غافل گیر کننده ای را پیرامون بازی Injustice: Gods Among Us در نظر دارند. این خبر هم اکنون به حقیقت پیوسته است و نسخه Ultimate بازی Injustice: Gods Among Us برای
PS VITA در 29 نوامبر و برای PS4 هنگام عرضه کنسول قابل خریداری خواهد بود. پورت نسخه PS VITA این بازی بر عهده استدیو Armature که در گذشته Metal Gear Solid HD را برای همین کنسول دستی عرضه کرده بود و Batman Arkham Origins: Blackgate را در دست ساخت دارد است. نسخه PS4 این بازی نیز توسط High Voltage ساخته خواهد شد. همچنین نسخه Ultimate برای PS3, Xbox 360, و PC نیز منتشر می شود.
طی معرفی این نسخه در وبسایت PlayStation blog اروپا گفته شده است:
هنگامی که ما مشغول ساخت Injustice برای Vita بودیم، هدف ما این بود که با نسخه های کنسول های همتایش برابری کند. این استدیو تمام تلاش خود را برای بهتر شدن هرچه بیشتر نسخه PS Vita این بازی خواهد کرد.
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition تمامی DLC هایی که تا به این لحظه برای بازی Injustice: Gods Among Us عرضه شده است را دارا می باشد. این بازی بر روی Vita دارای قابلیت های لمسی در بخش داستانی، بخش چند نفره از طریق wi-fi و ... است.
نسخه PS4 این بازی به قیمت £49.99 و نسخه Vita آن به قیمت £29.99 عرضه خواهد شد. خبری از انتشار این بازی برای Xbox One یا Wii U در دست نیست.
VG247

آخرین ویرایش:
من اینو رو کنسول زدم همچین مالی نیست ولی امیدوارم پورت پی سی خوب باشه
چیش مالی نیست؟! گرافیک اگه منظورته که اتفاقا خیلی خوب بود! حالا رو پی سی یکم ضدّ لبه میزنن بهش صاف و صوف تر به نظر برسه بازی؛ گیم پلی اما اگر منظورته که دیگه پی سی و کنسول نداره! If u didn' like the console version, you'll hate the PC one.

خوبیه این بازی هایی که اول نسخه کنسولشون میاد بعدش pc اینه که نسخه pc به صورت خیلی کامل تری نسبت به نسخه کنسولی میان.

نسخه Ultimate Edition برا همه پلتفرم ها میاد ، حتی Vita و PS4 !!

جدیدا هم که مرده ها با پورت های بازیهای آرکید و بازیهای چندین ماه و چند سال پیش زنده میشن !!!!!!! :دی

این سبکها اصلا به پی سی نمیخوره.چطوری میخواین بازی کنین؟ با کیبورد؟
همچین میگن بازی فایتینگ رو PC جواب نمیده انگار نمیشه یه دسته وصل کرد لذت برد
جهت اطلاع یاد اور میشم رو PC هم میشه با دسته بازی کرد منم الان دارم همین کارو میکنم

17953845740611131627.jpg

نسل بعد کنسولا شدن X86 داستان پورت بد منتفی شد به تاریخ پیوست .

آخرین ویرایش:
چیش مالی نیست؟! گرافیک اگه منظورته که اتفاقا خیلی خوب بود! حالا رو پی سی یکم ضدّ لبه میزنن بهش صاف و صوف تر به نظر برسه بازی؛ گیم پلی اما اگر منظورته که دیگه پی سی و کنسول نداره! If u didn' like the console version, you'll hate the PC one.

دادا چی میگی؟:| کلا بازیش از لحاظ گیم پلی بهم مثل مورتال نچسبید!اشکالی داره؟...... گرافیک چیه؟ کسی منکر خوب بودنش نیست. نترس من پی سی فن هستم ولی کنسول هیتر نیستم.
عادت کردید به هرکی میرسید تهمت بزنید!من اصلا تو عمرم کنسول نداشتم!اینو رو کنسول کرایه ای زدم:|پس میگی کنسول هیتر و پیسی هیتر:|

به همین خیال باش ...

فعلا برید واچ داگز رو جمع کنید ....وای به حال اینکه نسل بعد بیوفته رو غلطک ... !!
خیلی باحالی باهات حال میکنم
yahoo_4.gif

غلطک ؟ ? ؟ کدوم خیال؟ اصلا میدونی معماری هچل هفت کنسولا تو این نسل باعث شد شاهد پورتهای داغون باشیم سازنده ها حالشو نداشتن پورت توپ ردیف کنن . نسل بعد X86 با یه پورت ابکی هم بازی رو PC اوکی میشه

پسر گل چند هفته دیگه بتمن با اون PhysX شاخ بر کف خودش داره میاد که رو تراشه های انویدیا میترکونه :)) منم 1080p میزنمش به بدن..

بعدش تا تو خودتو بیای جم کنی برا نسل بعد من همین ابان از اولین نفراتی هستم که واچ داگز رو PC HIGH END به بهترین نحو ممکن گرافیک نسل بعدو زدم تو رگ.

AC.COD BF4 که بماند .

ایشالله زودتر بیوفته رو غلطک

آخرین ویرایش:
خیلی باحالی باهات حال میکنم
:d

من بیشتر باهات حال میکنم گل پسر ....

نسل بعد X86 با یه پورت ابکی هم بازی رو PC اوکی میشه

از بیخ دارن میسازن رو PC ، وضعش اینجوری فاجعست ، چه برسه بخوان پورت کنن ...

این فانتزی ها رو بندازین دور ، پولا رو بریزین وسط که از این بعد سالی یه بار پول به پراید باید پیاده شین !

اینم توجه داشته باش که از همین اول نسلی گرافیک PC خیلی شاختر از کنسولاست
:>

انحصاری های دو طرف که هیچی ، برو تریلر نسخه Ps4 همین واچ داگز رو ببین ...

من نمیدونم این کنسول فنا دیگه چی میگن !! بابا برید بازیها تونو 720p با فریم 30 بزنید حال کنید.

چیکار دارید به پی سی . گرفتار شدیم به خدا با اینکه مدرسه ها باز شده ولی بازم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or