Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition برای PC و دیگر کنسول ها عرضه خواهد شد

A.R.A.$.H

کاربر سایت
55821296024050424665.jpg

چندی قبل آقای Ed Boon اعلام کرده بودند که رونمایی غافل گیر کننده ای را پیرامون بازی Injustice: Gods Among Us در نظر دارند. این خبر هم اکنون به حقیقت پیوسته است و نسخه Ultimate بازی Injustice: Gods Among Us برای
PS VITA در 29 نوامبر و برای PS4 هنگام عرضه کنسول قابل خریداری خواهد بود. پورت نسخه PS VITA این بازی بر عهده استدیو Armature که در گذشته Metal Gear Solid HD را برای همین کنسول دستی عرضه کرده بود و Batman Arkham Origins: Blackgate را در دست ساخت دارد است. نسخه PS4 این بازی نیز توسط High Voltage ساخته خواهد شد. همچنین نسخه Ultimate برای PS3, Xbox 360, و PC نیز منتشر می شود.
طی معرفی این نسخه در وبسایت PlayStation blog اروپا گفته شده است:
هنگامی که ما مشغول ساخت Injustice برای Vita بودیم، هدف ما این بود که با نسخه های کنسول های همتایش برابری کند. این استدیو تمام تلاش خود را برای بهتر شدن هرچه بیشتر نسخه PS Vita این بازی خواهد کرد.
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition تمامی DLC هایی که تا به این لحظه برای بازی Injustice: Gods Among Us عرضه شده است را دارا می باشد. این بازی بر روی Vita دارای قابلیت های لمسی در بخش داستانی، بخش چند نفره از طریق wi-fi و ... است.
نسخه PS4 این بازی به قیمت £49.99 و نسخه Vita آن به قیمت £29.99 عرضه خواهد شد. خبری از انتشار این بازی برای Xbox One یا Wii U در دست نیست.
VG247

آخرین ویرایش:
بعد از موفقیت Mortal Kombat خودشون هم حیرت زده شدند که چه بازخورد خوبی داشته یک بازی مبارزه ای روی کامپیوتر و انتشار Injustice برای PC چیز واضحی بود.
منتهی در کل حسابی خوشحال شدم! :x تو کف یک بازی مبارزه ای خوب جدید که ابر قهرمان ها توش باشند بودیم (برای Pc مسلما)
--------
شخصیت های جدید کیا هستن ؟
شخصیت جدیدی نداریم. همون هایی که توی بازی اصلی هستند + اونایی با DLC بعدا عرضه شدند

کلکسیون فایتینگ pc هم حسابی تو این نسل تکمیل شد
نه بابا کلا پی سی داره منقرض میشه،اینها هم نفسهای آخرشه.اصلا کسی رو پی سی فایتینگ هم میزنه؟؟
این سبکها اصلا به پی سی نمیخوره.چطوری میخواین بازی کنین؟ با کیبورد؟

این سبکها اصلا به پی سی نمیخوره.چطوری میخواین بازی کنین؟ با کیبورد؟
به خود طرف بستگی داره تا اینکه بگیم PC و مبارزه ای مضحکه. شوتر هم روی کنسول لذت PC رو نمیده و یه Aim Assist نباشه کار کمی مشکل میشه بازهم هستند عده ای که راحت بازی می کنند
من خودم SFXT و MK رو خیلی راحت با کیبورد بازی می کردم! برام از دسته هم راحت تره :d کاملا به خود بازیکن بستگی داره

صبر کنید steambox بیاد وضعیت pc هنوز بهتر میشه.

اگر steamos بتونه تا حدودی جلوی پایرت رو بگیره هنوز وضعیت خیلی بهتر میشه.امیدوارم هر چه زودتر ufc وwwe هم بیان روی pc.

به خود طرف بستگی داره تا اینکه بگیم PC و مبارزه ای مضحکه. شوتر هم روی کنسول لذت PC رو نمیده و یه Aim Assist نباشه کار کمی مشکل میشه بازهم هستند عده ای که راحت بازی می کنند
من خودم SFXT و MK رو خیلی راحت با کیبورد بازی می کردم! برام از دسته هم راحت تره :d کاملا به خود بازیکن بستگی داره
داره یه سریا رو ترول میکنه باو:d
ولی اینکه میگی با کیبورد بازی میکنی و مشکلی هم نداری، بیراه نمیگی. چون شباهت زیادی به Fighting Stick داره و بعضا بهتر از گیم پد هم هست (البته توی بازی هایی مثل SF و Tekken). در کل Fighting Stick بهترین وسیله یادگیری فایتینگ و غول شدن توی اون هست.

تو تیتر خبر نوشی "Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition برای PC و دیگر کنسول ها عرضه خواهد شد" ولی تو متن خبر همش در مورد نسخه ی ویتا توضیح دادی خوب یه باره PC رو به VITA تغییر بده در ضمن تیتر منبع هم چیز دیگه ایه لطفا درستش کن :| ...

تو تیتر خبر نوشی "Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition برای PC و دیگر کنسول ها عرضه خواهد شد" ولی تو متن خبر همش در مورد نسخه ی ویتا توضیح دادی خوب یه باره PC رو به VITA تغییر بده در ضمن تیتر منبع هم چیز دیگه ایه لطفا درستش کن :| ...
از خودم واسه ویتا رو که توضیح ندادم که. هر چیزی که اعلام شده ترجمه شده. نصف اهمیت این خبر هم به همین نسخه PC هستش که خیلی جالبه. تیتر جو سازی نداره، دروغ نیست و مشکلی هم نداره.
توی منبع نوشته برای ویتا و PS4 میاد. من PC رو نوشتم و چون تعداد کنسول ها فقط به همین دوتا ختم نمی شد نوشتم دیگر کنسول ها.
دیگه ................ ؟!؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or