Infinity Ward : علاقه ای به Open-World ساختن سری COD نداریم

Easy_GoiiN

کاربر سایت
COD_Ghosts-4.jpg

شرکت سازنده ی سری Call of Duty اعلام کرد نمی خواهد عنوان COD: Ghosts را به یک عنوان Open-World تبدیل کند و همانطور که در نسخه های قبلی این بازی شاهد بودیم، COD: Ghosts هم مانند عناوین گذشته کاملاً خطی خواهد بود. Mark Rubin در این باره اعلام کرد:
این یک تعادل در این زمینه است. ما می خواهیم به شما یک داستان بزرگ تحویل دهیم. همچنین می خواهیم شما را درگیر این داستان کنیم.
وای افزود:
ما می خواهیم پلیر در مکانی که یک اتفاق روی می هد حضور داشته باشد و فرصت ها را از دست ندهد. بنابر این ما نمی خواهیم این عنوان را به یک عنوان Open-World تبدیل کنیم. ما نمی خواهیم پلیر داستان بازی را از دست بدهد و درگیر فضای بزرگ شود.
صحبت های پایانی ایشان:
مثلاً شما در بازی Duke Nukem با صحنه های زیادی روبرو بودید که هیچ ربطی به داستان نداشت و خارج از داستان بود. اما می خواهیم پلیر به یاد داشته باشد که داخل یک بازی ویدئویی است و هیچ یک از لحظات داستان بازی را از دست ندهد.
Call of Duty: Ghosts در تاریخ 5 نوامبر برای PC, X360, PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
سلامٌ علیکم و رحمة الله
تصمیم سازی در حد بوق
Open World و Worldilize ( :دی ، بخوانید گلوبال ) کردن بازیا الان کار اصلیه .
خودتون با این سطح از اختیارات و عقبه ضرر میکنید با راه نیومدن .

انقدر اسکایرم بازی کردم که دیگه از اپن ورد سیر شدم :دی این بازی اصلا خطی باشه بهتره هیجان بازی های خطی بیشتره اوپن ورد فقط ب درد ماجراجویی می خوره .

آقایون ترو خدا فروش یک بازی رو دلیل بر بهتر بودن اون بازی ندونید .
بنده شخصا همینجا شرط میبندم اگه نمره BF 4 از COD G کمتر شد نام کاربریم رو عوض کنم و بزارم هویج .

اخه چه دلیلی داره اپن وررلد باشه ؟
من که رسما از بازی های اپن ورلد بیزارم دلیلی هم نداره این طور بشه
مرسی infinity ward:bighug:

تا چند وقت پیش کسی جز گرافیک نمی تونست از بازی ایراد بگیره
حالا به هوش مصنوعی هم گیر دادید؟
قبول کنید یا نه cod یکی از روان ترین و بهترین گیم پلی داره
هوش مصنوعی بازی هم مشکلی نداره الکی ایراد نگیرید

قضیه COD شده مث جاستین ببر که همه سعی می کنند با کوبیدنش خودشون رو روشن فکر و cool نشون بدن:d

جالبه كه تو خبر هايي مثل اين كه يه فرد يا شركت در عرصه گيم يه خبري منتشر مي كنه و ميگه ما فلان كار رو مي كنيم يا نمي كنيم , (بدون بي احترامي به شعور كسي) و وقتي اين خبر منتشر ميشه بعضي از گيمر ها يه جوري كامنت ميذارن كه انگار ارثي چيزي از اون طرف طلب دارن . نه ما ايراني ها . كلا اين بعضي ها شامل هر گيمري تو دنيا ميشه . قضيه اينجا جالب تر ميشه كسايي كه اينجوري از اين بازي و امثال بازي هايي كه ازشون متنفرن رو ميخرن ! نميخوام حرف اخلاقي بزنم چون نه وظيفه منه نه در حدش هستم , ولي اينجور واكنش نشون دادن چندان خوب نيست .

آقایون ترو خدا فروش یک بازی رو دلیل بر بهتر بودن اون بازی ندونید .
بنده شخصا همینجا شرط میبندم اگه نمره BF 4 از COD G کمتر شد نام کاربریم رو عوض کنم و بزارم هویج .

متاسفانه نمي دونم چرا همه اين قاعده پوچ , مبني بر اينكه هر چيزي كه تو دنيا طرفدار داشته باشه چيزي بدي نيست , رو جز عقايدشون مي كند . بحث نمره دادن هم جداست . بستگي به اون طرفي داره كه بخواد امتياز بده . امتياز هركسي يا هر جشنواره معروفي شايد ارزش نداشته باشه

سلامٌ علیکم و رحمة الله
تصمیم سازی در حد بوق
Open World و Worldilize ( :دی ، بخوانید گلوبال ) کردن بازیا الان کار اصلیه .
خودتون با این سطح از اختیارات و عقبه ضرر میکنید با راه نیومدن .
سلام رحمان الله خان :دی

CoD ها یه سری گیم فرمایشی هستن که طبق سیاستهای دفترمرکزی ساختن میشن نه تصمیمات سازنده. منم دلم میخواد CoD یه غولی بشه از همه نظر مثل Destiny ویا The Division ویا TitanFall ولی نمیشه. یعنی نمیتونن که بکنن همچین کاری.

جالبه كه تو خبر هايي مثل اين كه يه فرد يا شركت در عرصه گيم يه خبري منتشر مي كنه و ميگه ما فلان كار رو مي كنيم يا نمي كنيم , (بدون بي احترامي به شعور كسي) و وقتي اين خبر منتشر ميشه بعضي از گيمر ها يه جوري كامنت ميذارن كه انگار ارثي چيزي از اون طرف طلب دارن . نه ما ايراني ها . كلا اين بعضي ها شامل هر گيمري تو دنيا ميشه . قضيه اينجا جالب تر ميشه كسايي كه اينجوري از اين بازي و امثال بازي هايي كه ازشون متنفرن رو ميخرن ! نميخوام حرف اخلاقي بزنم چون نه وظيفه منه نه در حدش هستم , ولي اينجور واكنش نشون دادن چندان خوب نيست .

متاسفانه نمي دونم چرا همه اين قاعده پوچ , مبني بر اينكه هر چيزي كه تو دنيا طرفدار داشته باشه چيزي بدي نيست , رو جز عقايدشون مي كند . بحث نمره دادن هم جداست . بستگي به اون طرفي داره كه بخواد امتياز بده . امتياز هركسي يا هر جشنواره معروفي شايد ارزش نداشته باشه

منظورم مجموع نمراتش بود .

سلام رحمان الله خان :biggrin1:

CoD ها یه سری گیم فرمایشی هستن که طبق سیاستهای دفترمرکزی ساختن میشن نه تصمیمات سازنده. منم دلم میخواد CoD یه غولی بشه از همه نظر مثل Destiny ویا The Division ویا TitanFall ولی نمیشه. یعنی نمیتونن که بکنن همچین کاری.
سلامٌ علیکم و رحمة الله :d
خب پس در کمپانی اون فرمایش دهنده رو باید گل گرفت وقتی میبینه همه بازیا دارن وسیع میشن این باز میره همون بازی خطیو سفارش میده ! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or