Infinity Ward : علاقه ای به Open-World ساختن سری COD نداریم

Easy_GoiiN

کاربر سایت
COD_Ghosts-4.jpg

شرکت سازنده ی سری Call of Duty اعلام کرد نمی خواهد عنوان COD: Ghosts را به یک عنوان Open-World تبدیل کند و همانطور که در نسخه های قبلی این بازی شاهد بودیم، COD: Ghosts هم مانند عناوین گذشته کاملاً خطی خواهد بود. Mark Rubin در این باره اعلام کرد:
این یک تعادل در این زمینه است. ما می خواهیم به شما یک داستان بزرگ تحویل دهیم. همچنین می خواهیم شما را درگیر این داستان کنیم.
وای افزود:
ما می خواهیم پلیر در مکانی که یک اتفاق روی می هد حضور داشته باشد و فرصت ها را از دست ندهد. بنابر این ما نمی خواهیم این عنوان را به یک عنوان Open-World تبدیل کنیم. ما نمی خواهیم پلیر داستان بازی را از دست بدهد و درگیر فضای بزرگ شود.
صحبت های پایانی ایشان:
مثلاً شما در بازی Duke Nukem با صحنه های زیادی روبرو بودید که هیچ ربطی به داستان نداشت و خارج از داستان بود. اما می خواهیم پلیر به یاد داشته باشد که داخل یک بازی ویدئویی است و هیچ یک از لحظات داستان بازی را از دست ندهد.
Call of Duty: Ghosts در تاریخ 5 نوامبر برای PC, X360, PS3 عرضه خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
Infinity Ward : علاقه ای به Open-World ساختن سری COD نداریم
Open-World هم علاقه ای به شما نداره.:|

وقتی همین جوریش که بازی کلا خطی و اسکریپت شده است پُرِ باگه، وقتی OW بشه دیگه چی میشه؟
یه زمان که وست و زمپلا توی IW بودن سری CoD جولانی میداد. بعد از رفتنشون باز هم MW3 بد نبود و میشد ازش لذت برد. ولی BO2 اونقدر بد بود که من که MW رو 5 بار، MW2 رو 7 بار و MW3 رو 3 بار تموم کرده بودم، BO2 رو بوسیدم و از میادین CoD خداحافظی کردم.
نسل عوض شد هنوز موتور بازی id Tech 3 هست! هنوز سیستم Clothing برای بازی درست نشده. یه 60 فریم بودن ادعاش بود که نسل آینده B@ttlefield هم 60 فریم میشه. قشنگش اینجاست که از اینکه توی چشم مردم نیگا کنن دروغ بگن خجالت نمیکشن. آقای اسمش رو نبر توی کنفرانس X1 میگه موتور کاملا جدید، بعد خود IW اعلام میکنه نه موتور جدید نیست و فقط ارتقا یافته ی موتور قبلیه. تا چند ماه دیگه TitanFall میاد جوری CoD رو به خاک و خون میکشه که اگه اکتی بخواد از اول درست و حسابی هم روی سری سرمایه گذاری کنه باز هم نتونه از جاش بلند شه (همون کاری که با MoH کرد و با درست کردن CoD سری MoH رو نابود کرد)

بذار خطی باشه حداقل مطمئنیم اگه از خیابون اشتباه بریم ما رو بیرون نمیندازه (MW3 که یادتونه!). بعدشم یکی نیست بگه شما با چه موتور میخواین بازی OW بسازین؟

باحالش اینجاست اینا میگن توی مولتی، محیط های تعامل پذیر داریم و نشون میدن یه تیر برق میافته روی یه ماشین و به این میگن تعامل پذیر، BF4 هم نشون میده توی مولتی 64 نفره! یه ساختمون رو نابود میکنن. باز هم CoD و فن هاش ادعاشون میشه!

- - -ویرایش - - -

اگر بخواد آزادی عمل رو زیاد کنه بهتره Sand-Box ـش کنه نه OW. مگر اینکه سوم شخصش کنه که اونم فاجعه میشه :|
چه ربطی OW به TPS بودن داره؟ مگه Far Cry سوم شخص بود؟ اگه عرضه داشته باشن میتونن مشکل اینجاست مغزهای IW همه گذاشتن رفتن.

Open-World هم علاقه ای به شما نداره.:|

وقتی همین جوریش که بازی کلا خطی و اسکریپت شده است پُرِ باگه، وقتی OW بشه دیگه چی میشه؟
یه زمان که وست و زمپلا توی IW بودن سری CoD جولانی میداد. بعد از رفتنشون باز هم MW3 بد نبود و میشد ازش لذت برد. ولی BO2 اونقدر بد بود که من که MW رو 5 بار، MW2 رو 7 بار و MW3 رو 3 بار تموم کرده بودم، BO2 رو بوسیدم و از میادین CoD خداحافظی کردم.
نسل عوض شد هنوز موتور بازی id Tech 3 هست! هنوز سیستم Clothing برای بازی درست نشده. یه 60 فریم بودن ادعاش بود که نسل آینده B@ttlefield هم 60 فریم میشه. قشنگش اینجاست که از اینکه توی چشم مردم نیگا کنن دروغ بگن خجالت نمیکشن. آقای اسمش رو نبر توی کنفرانس X1 میگه موتور کاملا جدید، بعد خود IW اعلام میکنه نه موتور جدید نیست و فقط ارتقا یافته ی موتور قبلیه. تا چند ماه دیگه TitanFall میاد جوری CoD رو به خاک و خون میکشه که اگه اکتی بخواد از اول درست و حسابی هم روی سری سرمایه گذاری کنه باز هم نتونه از جاش بلند شه (همون کاری که با MoH کرد و با درست کردن CoD سری MoH رو نابود کرد)

بذار خطی باشه حداقل مطمئنیم اگه از خیابون اشتباه بریم ما رو بیرون نمیندازه (MW3 که یادتونه!). بعدشم یکی نیست بگه شما با چه موتور میخواین بازی OW بسازین؟

باحالش اینجاست اینا میگن توی مولتی، محیط های تعامل پذیر داریم و نشون میدن یه تیر برق میافته روی یه ماشین و به این میگن تعامل پذیر، BF4 هم نشون میده توی مولتی 64 نفره! یه ساختمون رو نابود میکنن. باز هم CoD و فن هاش ادعاشون میشه!

- - -ویرایش - - -

چه ربطی OW به TPS بودن داره؟ مگه Far Cry سوم شخص بود؟ اگه عرضه داشته باشن میتونن مشکل اینجاست مغزهای IW همه گذاشتن رفتن.

همین مغزهای IW که گذاشتن رفتن پایه گذار COD صد در صد خطی بودن

همین مغزهای IW که گذاشتن رفتن پایه گذار COD صد در صد خطی بودن
اون زمان اقتضای بازی همین بود،اما خودشون میخواستن بعد mw2 یه بازی جدید بسازن که اکتی اجازشو نداد.پول پاداش بازیها رو هم که نداد بهشون + اینکه دیدن اسم استودیوشون شده Infinity COD،عطاشو به لقاش بخشیدن و رفتن.

Far Cry چه ربطی به COD داره ؟! دو سبک کاملاً متفاوت. از نظر شما همه ی FPS ها FPS هستند ؟! یعنی سبکشون، محیط بازی و ... مهم نیست ؟!

آخرین ویرایش:
دوستان نظر ندید..!!

آخه شما تو همون FPS خشک و خالی موندین بعد می خواین Open World تحویل بدین؟
آخه من به شما چی بگم؟خشکو خالی...

خب بشه ... قضیه اینکه اینا سواد ـش رو ندارن ... این چیزا علم میخواد ندارن اینا

شما سوادشو داری کجای کاری؟؟

اگه OW بشه بهتره که دیگه اسمشم عوض کنن.
COD یعنی همین!!!

قربونت...!!

همینطوری خطی با هوش مصنوعی درحد هویج با اسکریپ نویسی فوق خفن با انجین 5 نسل پیش فروش میکنه میلیاردی. عقلشون کمه فشار بیارن به خودشون؟ :دی

کالاف دیوتی هوش مصنوعیش درحده هویجه؟؟ مثلا میخای بگی اسکریپت نویسی حالیته چیه؟؟

آقا هرسال پرفروش ترین شوتر میشه ..بس کنید تورو خدا...حتی اونائی که 1 بارم بازی کردنش میدونن از خیلی بازیا 1 سروگردن بالاتره..!! کمتر ادعا داشته باشید.

دوستانی که میگن open world منظورشون مطمعنا SP ـه دیگه ؟ که بهتون بگم : کی به سینگل CoD اهمیت میده ؟
اگه دوس دارین مپ ـای مالتی بزرگ شه که : اگه بازی کرده باشین ، وقتی بین مپ ـا رای گیری میشه ، بچه ها کلا به مپ ـای کوچیک رای میدن . اصن همینه ! کل ـه Cod به گیم پلی ـه سریعش معروفه .
پ.ن : البته من خودم خیلی با CoD بعد از Mw2 مشکل دارم . ولی بعضی از خرفا از بیخ اشتباست .

کالاف دیوتی هوش مصنوعیش درحده هویجه؟؟ مثلا میخای بگی اسکریپت نویسی حالیته چیه؟؟
دشمن هنوز تکسچر هاش لود نشده، هنوز لوله تفنگش از درب خارج نشده، هنوز 80% بدنش خارج از مپ هست ولی بصورت معجزه آسایی مکان دقیق گیمر رو میدونه و تمام گلوله هاش بدون خطا به هدف میشینن. روی درجه سختی بالا تا کاور میگیری چند ده هزار تا نارنجک میاد سمت گیمر که انگار اونها رو یک کامیون داره روش خالی میکنه. بعد شما به این‌ها چیزی میگی دقیقاً؟

خیلی بده بعضی از شما طرفدارهای CoD درهر موقعیتی فکر میکنید با دسته کورآ طرفید. خیلی بده :laughing:.

من خودم عاشق CoD های IW هستم ولی قشنگ مشخصه تو نسل بعد کارش خیلی سخته. یکی از دلایلش میتونه ظهور FPS های جدیدی باشه که دیگه همه می شناسن :دی دلیل بعدی اینه که CoD همیشه روی کنسول به خاطر 60 فریم بودنش مانور زیادی میداد ولی همین الان Battle.field و Titanfall و Halo تایید شدن که 60 فریم هستن، یعنی اینکه 60 فریم احتمال زیاد به استاندارد FPS ها تو نسل جدید تبدیل میشه. خلاصه اینکه CoD راهی سختی واسه تکرار موفقیتش تو این نسل رو در پیش رو داره :دی

دشمن هنوز تکسچر هاش لود نشده، هنوز لوله تفنگش از درب خارج نشده، هنوز 80% بدنش خارج از مپ هست ولی بصورت معجزه آسایی مکان دقیق گیمر رو میدونه و تمام گلوله هاش بدون خطا به هدف میشینن. روی درجه سختی بالا تا کاور میگیری چند ده هزار تا نارنجک میاد سمت گیمر که انگار اونها رو یک کامیون داره روش خالی میکنه. بعد شما به این‌ها چیزی میگی دقیقاً؟

خیلی بده بعضی از شما طرفدارهای CoD درهر موقعیتی فکر میکنید با دسته کورآ طرفید. خیلی بده :laughing:.

وا... من نزدیکه 8 ساله فن پروپا قرصه کالافم.. چنین خیال بافی هایی که فکر میکنید رو ندیدم...دقیقا تمامی مصداق های بتل 3 رو بهم زدین..مخصوصا وقتی دشمن تیر کم میاورد نارنجکش تموم نمیشد..!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or