Infinity Ward زنده است

Scαrface

Aspect of Life
کاربر سایت

• infinity-ward-logo.jpg
مدیر عامل و رئییس شرکت بزرگ vivendi اقای Jean-Bernard Levy در کنفرانسی که در شهر بارسلون برگزار شد اعلام کردن که از فروش بسیار بالای Call of duty Black ops بسیار شگفت زده شدند . همچنین ایشون گفتند که خیلی خیلی خوشحال هستند که رکورد فروش باز توسط بازی خود این شرکت شکسته شده و استدیو treyarch که وظیفه ساخت Call of duty امسال رو بر عهده داشته کار بزرگتری از infinity ward به نسبت سال گذشته انجام داده است.
اقای levy همچنین در رابطه با استدیو infinity ward اظهار داشتن این استدیو که به خاطر اخراج شدن سران خود یعنی اقای west و zampella دچار دگرگونی شده بود دوباره به خوبی باز سازی شده و ما از این امر بسیار خوشنود هستیم و این استدیو هم اکنون بر روی modern warfare 3 مشغول کار است .
همچنین در رابطه با بازی های بعدی صحبت شد که گفته شد سه استدیو treyarch , infinity و Sledgehammer Games هر کدام بر روی یک call of duty کار میکنند که شایعه شده یکی از انها یک بازی علمی تخیلی از call of duty است اقای levy هم در جواب گفته اند که این استراتژی تا به الان خوب عمل کرده و خواهد کرد.

آخرین ویرایش:
ممنون بابت خبر

با اینکه اون 25 نفر iw رو ترک کردن اما مطمئنم mw3 فوق العاده میشه

آقا اولین خبرته میذاری دمت گرم ، دستتم درد نکنه ، اما یه سرچ بزن !
خبر بس قدیمیه !
اینه فک کنم ... !
تاپیک قفل میشه !

این کجا اون کجا!!!!!

آقا اولین خبرته میذاری دمت گرم ، دستتم درد نکنه ، اما یه سرچ بزن !
خبر بس قدیمیه !
اینه فک کنم ... !
تاپیک قفل میشه !
مرسی نگاه کردم نه این اون خبر نیست اون تاپیکی که شما گفتین با اقایbobby kotick مصاحبه شده . این جدید تره

من نمیدونم چی شده که اکتی دائم میاد میگه ما زنده ایم ما نمردیم ما فلانیم.بابا فهمیدیم چقدر خفنید.امیدوارم mw3مثل مدرنهای قبلی شاهکار بشه

با سلام خدمت همه دوستان عزیز.
به نظر من اگه IW با zempela , west و بقیه که اخراج شدن نبودن الان معلوم نبود سرنوشت cod به کجا میرسید.IW با اون شاهکارش (modern warfare1) تمام دنیا رو ترکوند و تحولی ایجاد کرد
و نام cod ی هم که الان بر سر زبان هاست و مدیونه IW ه. به نظرم activision مثل یک گربه کور :d میمونه که هر کی بهش خدمت کنه رو چنگ میزنه.در ضمن من 1 جا خوندم MW3 سوم شخص میخواد بشه که رسمن گند میزنه به COD .البته نظره منه.;)
درضمن شرکت Sledgehammer Games هم 1 ساله راه اندازی شده و (میگن mw3 رو میخواد سوم شخص بسازه) همش دنباله کارمنده جدیده 1 سری به سایتش بزنید بد نیست.البته نمیشه همین جوری نظر داد باید ببینیم چی میشه! خدا عالمست

واقعا این جمله شاهکار بود. میخواید بهشون بگیم 5 سال یه بار فیفا بدن؟‍‍!
فردین چرا 5سال،بگو هر نسل یکی بدین:d
-------------------------------------------------------------------------
من موندم اینایی که تو IW موندن کمپوت اعتماد به نفسی چیزی زدن بالا!خب شما هم جمع میکردید میرفتید Respawn که دیگه زبون این Acti هم دراز نباشه
جواب:چشم چون شما گفتید میریم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or