رئیس Activision استدیو Infinity Ward هنوز نمرده است

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

treyaRCH.jpg

درود .

پس از روزهای سخت و جنگ بین Activision و Infinity Ward در ماهای پیش و رفتن انسانهایی از این استدیو همگان به فکر اینکه ایا Infinity Ward میتواند به راه خود ادامه دهد به شک و شبه افتادن 25 نفر از اعضای استدیو . این شرکت را ترک نمودن که از این اشخاص اقایان
Jason West و Vince Zampella جز این دسته بودند که استدیو خود را پس از جدایی احداث نمودند.

اقای Bobby Kotick رئیس Activision در طی صحبتی اذعان داشت که استدیو Infinity Ward
هنوز دارای افرادی قادر میباشد که بتواند بازیهای خوب بسازد وی اضافه کرد در صنعت بازی اگر ما نتوانیم 25 نفر را جایگزین کاریمان کنیم این برای شرکت ما جای بسی نامیدی است
در حال حاظر در استدیو IW چیزی حدود 60 الی 70 نفر انسان فوق العاده با استعداد و با توانایی شگفت انگیز وجود دارد که نباید به خاطر اشتباه چند نفر این افراد قربانی انها شوند
انها دارای فرهنگ بزرگ و از طرز فکر مستقل خوبی برخوردار هستند لیک انها میتوانند از
Treyarch یا Demonware یا از هر جای دیگر به مانند قبل کمک بگیرند .
وی همچنین از اینکه استدیو Treyarch هیچ وقت به مانند تیم B پشت سر Infinity Ward نبوده اشاره کرد Kotick همچنین در مورد این سوال که چرا جای خالی استدیو IW را با کارکنان Treyarch یا Sledgehammer پر نکردید گفت که این کار باعث ضرر تیمها میشد . این برای استدیو Treyarch منصفانه نیست انها در ورای تکنولوژی مولتی بازی MW2 حق بسزایی داشتند و این توجه کسی را جلب نکرد
VG247 & CVG

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Trunks and Neo
آدم بدون غذا چند هفته هم میتونه زنده بمونه. مشکل اینه که آیا چند هفته ی بعد هوشیاریش سرجاش میمونه یا نه! در ضمن این چند نفر یعنی 1/4 توان IW . حالا اگه این سخنان میتونه باعث حل مشکلات بشه, ما که حرفی نداریم!

اخه همچین میگه 25 نفر که انگار 25 تا سیب زمینی رفتن می خواد بجاش چند تا دیگه بکاره !

این نفرات اعضای اصلی و هسته اصلی بودن که رفتن . مثل این میمونه که شما یه ماشین داشته باشی به بهترین امکانات که موتور نداشته باشه !!!

خیلی خیلی سخته که IW به روزهای قبلی برگرده . باید منتظر کار Re Spawn بود !

این برای استدیو Treyarch منصفانه نیست انها در ورای تکنولوژی مولتی بازی MW2 حق بسزایی داشتند و این توجه کسی را جلب نکرد
قابل توجه کسانی که میگفتن بهترین بازی MW2 هست و IW بهترین. :|

انقدر از این اکتی بدم اومده که حد نداره.انشااله که کلا منفجر بشه.وگرنه معلوم نیست چی به سر cod میاد.
========
بنده هم به شخصه دیگه دل از اکتی بریدم-و فقط منتظرم که ببینم respawn چیکار میکنه.امیدوارم بازی ایی که در آینده میسازن-یه تو دهنی اساسی به این اکتی بزنن.
========
قابل توجه کسانی که میگفتن بهترین بازی MW2 هست و IW بهترین
برای یه گیمر-این که کدوم استدیو بازی رو ساخته زیاد اهمیت نداره.گیمر به دنبال یه بازی ناب هست.اما ما نمیدونیم حرف این آقا چقدر صحیح هست.و به احتمال قوی برای بی اهمیت نشون دادن mw2 و jason west - zampella این اراجیف رو سر هم کرده.که بگه-اصلا رفتن اونا مهم نیست.اما گذر زمان همه چیز رو مشخص میکنه.

اخه همچین میگه 25 نفر که انگار 25 تا سیب زمینی رفتن می خواد بجاش چند تا دیگه بکاره !

این نفرات اعضای اصلی و هسته اصلی بودن که رفتن . مثل این میمونه که شما یه ماشین داشته باشی به بهترین امکانات که موتور نداشته باشه !!!

خیلی خیلی سخته که IW به روزهای قبلی برگرده . باید منتظر کار Re Spawn بود !

عزیز بعضی وقت ها وقتی شما افراد جدید میاری ایده های جدید هم همراهش میاد که موجب میشه بازی جدیدی رو شاهد باشی COD دیگه در دستان IW داشت به یه بازی تکراری تبدیل میشد درسته بازی MW1 با MW2 شون فرق داشت تا حدودی اما کلیاتش یکی بود یعنی شما چیز جدید اون چنانی نمیدیدین بازی روز به روز سریع تر و کمپر تر میشد برای همین به نظر من که خیلی هم بد نیست افراد جدید .

همین RE SPAWN باید دید چقدر خلاقیت دارن که بازی جدید بسازن هنوز همون ها هم امتحانشون رو پس ندادن پس انقدر SPAWN نکنید .

عزیز بعضی وقت ها وقتی شما افراد جدید میاری ایده های جدید هم همراهش میاد که موجب میشه بازی جدیدی رو شاهد باشی COD دیگه در دستان IW داشت به یه بازی تکراری تبدیل میشد درسته بازی MW1 با MW2 شون فرق داشت تا حدودی اما کلیاتش یکی بود یعنی شما چیز جدید اون چنانی نمیدیدین بازی روز به روز سریع تر و کمپر تر میشد برای همین به نظر من که خیلی هم بد نیست افراد جدید .

همین RE SPAWN باید دید چقدر خلاقیت دارن که بازی جدید بسازن هنوز همون ها هم امتحانشون رو پس ندادن پس انقدر SPAWN نکنید .
عجـــــــــــــــــب.خوب میشه بفرمائید uncharted 1 با 2 در ضمینه گیم پلی چه فرقی داشت؟یا مثلا گرز 2 با یک؟یا gow3 با gow2؟وقتی سیستم گیم پلی کاملا موفق هست-مگر مرض دارن-که الکی دست کاریش کنن؟تمام این بازیها که نام بردم بازیهای بزرگ و موفقی هستن.و در شماره های بعدی فقط در حد چندتا حرکت جدید یا سلاح جدید بهشون اضافه شد.که همین هم کافی بود.

همه میدونن بنده چقدر از black ops بد گفتم.اما من با گیم پلیش اصلا مشکلی نداشتم.بیشترین مشکل من با لوکیشن هاش بود.تمام دوستداران سری cod هم عاشق همین گیم پلی هستن.پس هیچ دلیلی نداره که بخوان عوضش کنن.

بعد اونوقت میشه شما بفرمائید منظورتون از عوض شدن و تغییر چی هست؟نکنه باید وسط بازی یه شتر بیارن و بشینیم روش با grande luncher دشمن بکشیم!!!!
در ضمن اینجا فروم هست و هرکسی حق اظهار نظر داره.خیلی از بچه ها و منتقدها دوست دارن بازی respawn رو ببینن.پس بی زحمت برای دیگران تکلیف تعیین نکنید.

حالا من موندم آرم treyarch اون بالا چی کار میکنه؟!:دی
خبر که در مورد IW بود.
----------------
از ته قلب ارزو میکنم iw دوباره مثل اولش بشه و شاهد شاهکارهای تکرار نشدنی مثل mw1 و cod2 باشیم!:x

بازی اگه ایده نو نداشته باشه چه فرقی داره با یه پروسه تکراری بودن منظور از گیم پلی فقط این نیست که کنترل بازی که دستت اصلحه دادن چجوری هستش منظور خیلی چیز ها هستش که در کلیات بازی و در بازی کردن شما دخالت داره .

عجـــــــــــــــــب.خوب میشه بفرمائید uncharted 1 با 2 در ضمینه گیم پلی چه فرقی داشت؟یا مثلا گرز 2 با یک؟یا gow3 با gow2؟وقتی سیستم گیم پلی کاملا موفق هست-مگر مرض دارن-که الکی دست کاریش کنن؟تمام این بازیها که نام بردم بازیهای بزرگ و موفقی هستن.و در شماره های بعدی فقط در حد چندتا حرکت جدید یا سلاح جدید بهشون اضافه شد.که همین هم کافی بود.

همه میدونن بنده چقدر از black ops بد گفتم.اما من با گیم پلیش اصلا مشکلی نداشتم.بیشترین مشکل من با لوکیشن هاش بود.تمام دوستداران سری cod هم عاشق همین گیم پلی هستن.پس هیچ دلیلی نداره که بخوان عوضش کنن.

بعد اونوقت میشه شما بفرمائید منظورتون از عوض شدن و تغییر چی هست؟نکنه باید وسط بازی یه شتر بیارن و بشینیم روش با grande luncher دشمن بکشیم!!!!
در ضمن اینجا فروم هست و هرکسی حق اظهار نظر داره.خیلی از بچه ها و منتقدها دوست دارن بازی respawn رو ببینن.پس بی زحمت برای دیگران تکلیف تعیین نکنید.

اصلا خوندی من چی گفتم ؟ لطفا وقتی خوندی بدون تعصب به بازی دوباره نظرت رو بگو چون مثل .... ها بود سریع جبهه گرفتن و ... تا یکی به MW یه چیز میگه شما انگار آتیشت میزنن .

من الان هرچی بگم شما فکر میکنی با MW مشکل دارم . شما وقتی متوجه این نشدی که اون جمله RESPAWN کلی گفته شد مشخص هستش بقیش روهم درک نکردی .

من به خود IW بیشتر امیدوارم تا RESPAWN برای این که IW خودش قبلا COD رو میساخته و ساختار COD سازی در این استدیو جا افتاده اما RESPAWN باید چیز جدیدی بده یعنی انقدر نو آوری دارشته باشه که نه مثل COD باشه هم این که بازی به کل نوآوری داشته باشه که سخت هستش تا بازی جابیفته .

آخرین ویرایش:

عجب حرفی زدی شما.یه جور میگی انگار اینا 10 تا عنوان شبیه به هم ساختن. خداییش این افراد یکی از با استعدادترین کسایی هستن که تو دنیای گیم پیدا میشه. اون از moh و بعدش شماره اول COD و بعد هم شماره دوم که یه تحول تو سبک FPS پدید اوردن به خصوص تو بخش گیم پلی، بعد اون هم که نوبت رسید به MW1 که یه تحول اساسی تو دنیای گیم محسوب میشه و به نظر من یه سبک جدید محسوب میشه و در نهایت شماره دوم MW که بازیهای سینمایی رو به کمال رسوند.واقعا یه همچین حرفی مخصوصا درباره این استودیو یه چیزی ورای عجیب بودنه.:|

بازی اگه ایده نو نداشته باشه چه فرقی داره با یه پروسه تکراری بودن منظور از گیم پلی فقط این نیست که کنترل بازی که دستت اصلحه دادن چجوری هستش منظور خیلی چیز ها هستش که در کلیات بازی و در بازی کردن شما دخالت داره .

اصلا خوندی من چی گفتم ؟ لطفا وقتی خوندی بدون تعصب به بازی دوباره نظرت رو بگو چون مثل .... ها بود سریع جبهه گرفتن و ... تا یکی به MW یه چیز میگه شما انگار آتیشت میزنن .

من الان هرچی بگم شما فکر میکنی با MW مشکل دارم . شما وقتی متوجه این نشدی که اون جمله RESPAWN کلی گفته شد مشخص هستش بقیش روهم درک نکردی .

من به خود IW بیشتر امیدوارم تا RESPAWN برای این که IW خودش قبلا COD رو میساخته و ساختار COD سازی در این استدیو جا افتاده اما RESPAWN باید چیز جدیدی بده یعنی انقدر نو آوری دارشته باشه که نه مثل COD باشه هم این که بازی به کل نوآوری داشته باشه که سخت هستش تا بازی جابیفته .
دو هزار نفر-گفتن ما از mw2 بدمون میاد.بنده هم اصلا برام اهمیتی نداره که کسی از این بازی بدش میاد یا خوشش میاد.من با جملات غیرمنطقی مشکل دارم.شما میگی cod داشت تکراری میشد و باید تغییر پیدا میکرد.بنده هم بهت گفتم که چه تغییری مثلا باید بکنه.به جز اینکه هر شماره داستان بهتری داشته باشه و یه دستی به گرافیک بکشن و چهارتا چیز جدید اضافه کنن.شما یه حرفی زدی که باید بیای ثابتش کنی.شما میگی داشت تکراری میشد.بنده هم میگم-خوب چیکار باید بکنن که تکراری نشه.امیدوارم جواب منطقی ایی بدی.
در ضمن یکم ادب چاشنی کارت کن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or