Infernal

infernal-header.jpg

infernal-ranking.jpg

به جرات ميتونم بگم يکي از بهترين بازيهاي سوم شخصي که بازي کردم infernal(شيطان صفت) بوده که با گرافيک و کنترل و گيم پلي روان خودش هر گيمري را مجذوب خودش ميکند.
1.jpg

Graphic‌:

گرافيک اين بازي واقعا فوق العاده هست و داراي افکتهاي بصري بسيار چشم نوازيست.

نور پردازي فوق العاده ، بافت هاي با کيفيت ، لبه هاي نرم ، frame rate بسيار مناسب(بر روي سيستمهاي متوسط هم با کيفيت خوبي اجرا ميشه)

گرافيک محيط واقعا فوق العاده هست .

بارش برف ، دود ، انفجار ، همه و همه عالي هستند.

با وجود اين گرافيک خيره کننده infernal در يک سيستم متوسط بسيار روان اجرا ميشود و اين يک حسن براي بازيست.

فيزيک و گرافيک infernal جزء بازيهاي نسل بعد به حساب مياد زيرا فيزيک اين بازي بر پايه ي ageia‌ ميباشد که فيزيک فوق العاده طبيعي را به وجود آورده است.

در بين مراحل هم فيلم هايي پخش ميشه که با گرافيک خود بازي درست شده.

موزيک و صداگذاري :

موزيک شيطان صفت کاملا هماهنگ با بازي ميباشد و هيجان خوبي را به وجود مي آورد و ضرب آهنگ خوبي دارد.

صداگذاري نيز با ظرافت خاصي کار شده ، به عنوان مثال : صداي اسلحه ، انفجار ، محيط و ... همگي عالي و حرفه اي هستند.

ولي يکي از مشکلات بازي اينه که دیالوگها با لب زدن شخصيتها همخواني ندارد.

کيفيت ديالوگها فوق العاده هست.
2.jpg

Gameplay :

انعطاف پذيري بالا : ميتوانيد به اطراف بپريد و به ديوار تکيه بدين و ...

با نگه داشتن کليک سمت راست ميتوانيد از نيرويي که داريد استفاده کنيد که قدرت سلاحتان چند برابر ميشود.

نوآوري infernal که براي حل معماهاي ساده ي اين بازي هم بکار ميرود : با زدن q براي چند ثانيه ميتوانيد خودتان را به نقطه اي ديگر منتقل کنيد و سپس دستگاهي را از کار بياندازيد يا دري را باز کنيد و ...

کنترل بازي بسيار ساده و روان است و هيچ مشکلي ندارد.
3.jpg

در پايان اين بازي فوق العاده زيبا را به همه پيشنهاد ميکنم و مطمئن باشيد ارزش بارها بازي کردن را دارد.

از نظر من infernal بهترين بازي سال 85 و يکي از بهترين بازيهاي 2007 خواهد بود.
4.jpg

با سلام به نظر من هم یه شاهکاره........ اقا منتها من توی یه مرحله ای گیر افتادم اونجایی که اون پرفوسره با اون شبه ویلچرش داره پرواز میکنه و همه جا اتیش گرفته چکار باید بکنم.؟؟؟؟؟؟؟
مر30.
ميشه 1 عکس از جايي که گير کردي بگيري؟

برادر داركمن ميبينم كه خودتم تو گيم تريلر نظر دادي همه چيزم دادي :biggrin1: 10
اقا جواب سوال مارو ندادي باگ بازي در چه وضعيه؟
اگه خاستي دفعه بعد عكس بزاري از محيطش بزار
قدرتشو ديدم كف كردم :biggrin1:
ممنون

نه متاسفانه.............بابا همون مرحله ای که باید یه پرفوسور رو بکشی.بعد از اون قسمتی که اون زنه مو قرمزه رو کشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رو من میگم........

با اجازه از جناب دارکمن این بازی باگهاش بسیار بسیار کمه...تغریبا میتونم بگم باگی از لحظ گرافیک و صدا و کنترل نداره.............بازی تغریبا تو مایه های بازی psi-ops هست.
فعلا.

مشکلات بازي

برادر داركمن ميبينم كه خودتم تو گيم تريلر نظر دادي همه چيزم دادي :biggrin1: 10
اقا جواب سوال مارو ندادي باگ بازي در چه وضعيه؟
اگه خاستي دفعه بعد عكس بزاري از محيطش بزار
قدرتشو ديدم كف كردم :biggrin1:
ممنون
هيچ باگي نداره تنها مشکلش رو هم تو نقد گفتم :
>> ولي يکي از مشکلات بازي اينه که دیالوگها با لب زدن شخصيتها همخواني ندارد. <<

به غير از infernal بازي ديگه اي هم تو gametrailers نقد کردم اينم لينکش :
Quest of Persia: The Revenge of Ghajar Review

داستان بازي :
Ryan Lennox (شخصيت بازي) توسط برخي اتفاقات با فردي به نام Etherlight آشنا ميشه که Etherlight به Ryan Lennox ميگه تو بايد براي من کار کني وگرنه من از قدرتم استفاده ميکنم و تو رو نابود ميکنم.
Ryan Lennox هم 1 سکه بر ميداره و شير يا خط ميکنه :cheesygri و قبول ميکنه.
Etherlight هم قسمتي از قدرتشو در وجود Ryan Lennox قرار ميده و ادامه ي ماجرا ...
از اين به بعد هر چي ميرين جلو Etherlight به شما دستور ميده و شما هم هر چي ميگه انجام ميدين.

دوستان من در بازی INFERNAL در اون مرحله ای که در یک محیط باز باید با آدمه بجنگیم که یه زره ضد ضربه داره و دو طرف سمت چپ و راست محیط در طبقه پایین اتاق مهمات هست ، در ضمن در Objective نوشته که دنبال نشانه ای برای غیر فعال کردنه زره پروفسول ولف بگردیم. گــــیر کردم .

لطفاً اگر کسی اونجاشو رفته راهنمایی کنه

Infernal save

دوستان من در بازی INFERNAL در اون مرحله ای که در یک محیط باز باید با آدمه بجنگیم که یه زره ضد ضربه داره و دو طرف سمت چپ و راست محیط در طبقه پایین اتاق مهمات هست ، در ضمن در Objective نوشته که دنبال نشانه ای برای غیر فعال کردنه زره پروفسول ولف بگردیم. گــــیر کردم .

لطفاً اگر کسی اونجاشو رفته راهنمایی کنه
بايد با استفاده از قدرتت اونو بکشي اگه نميتوني بکشيش از سيو من استفاده کن.
اين سيو بعد از اون قسمت هست. >> LINK <<
البته يه کم جلوتر (از اول مرحله ي 2)
اول بايد اين فايل رو با استفاده از win rar يا win zip از حالت فشرده خارج کني و بعد folder اي که با نام savegame-005 ايجاد شده رو به اين آدرس کپي کني :
masire nasb\Infernal\game
مثلا :
G:\Games\Infernal\game
بعد از paste کردن يه پيغام ميده که بايد yes رو بزني.
بعد بايد بري تو بازي و از پنجمين save تو منوي load استفاده کني.
فکر کنم کامل توضيح داده باشم.
اگه نتونستي از سيو استفاده کني بگو.

نوشته شده توسط Dragon مشاهده گفتگو
با سلام به نظر من هم یه شاهکاره........ اقا منتها من توی یه مرحله ای گیر افتادم اونجایی که اون پرفوسره با اون شبه ویلچرش داره پرواز میکنه و همه جا اتیش گرفته چکار باید بکنم.؟؟؟؟؟؟؟
مر30.

دوست من باید با استفاده از دکمه Q پشت ویلچر قرار بگیری و فقط چند تیر ناقابل به پشت پروفسور بزنی . و کار تمام و میری برای Mission 3 ، این مأموریتش فکر خیلی باحال باشه .

arma armed assault

دوست من DARKMAN جان میتونی یخورده در مورد بازی Arma armed assualt که الان مشغولشی توضیح بدی ، چون شنیدم بازی خیلی قشنگیه . ممنون
پيمان جان اينجا تاپيکه infernal‌هست .
شايد چند وقت ديگه که سرم خلوت تر شد تاپيک arma رو هم بزنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or