Infamous

درود،

من بعد از 2 روز وقت کردم بازی کنم... واقعاً شاهکاره ... :biggrin1:

همچی عالی کار شده ... همه چی !

واقعاً 9.5 رو راحت ميتونست از GamesPot بگيره... در کل ... بازی فوق الاده بزرگيه...:love:

من که پست های اينجا رو نميخونم ولی ديدم آرش به يکی تذکر داد...

خواهشاً دوستان رعايت کنن .. از SP استفاده کنن. :smile:

-------
وااای اين زمانی که روی ميله هست ميچرخه پاش رو ميچرخونه دوره ميله ... فوق الاده هست آدم ميتونه خودش رو جای شخصيت حس کنه...:love:

منظورم اينه که اين شخصيت بازی ميتونه ارتباط خوبی بين بازی گر و شخصيت داستان برقرار کنه :love:

-------

آرش من هم 30 دقيقه بازی کردم افت فريم نديدم... همينطور که حسام جان گفت ... شايد جلوتر باشه!

درود،

من بعد از 2 روز وقت کردم بازی کنم... واقعاً شاهکاره ... :biggrin1:

همچی عالی کار شده ... همه چی !

واقعاً 9.5 رو راحت ميتونست از GamesPot بگيره... در کل ... بازی فوق الاده بزرگيه...:love:

من که پست های اينجا رو نميخونم ولی ديدم آرش به يکی تذکر داد...

خواهشاً دوستان رعايت کنن .. از SP استفاده کنن. :smile:

-------
وااای اين زمانی که روی ميله هست ميچرخه پاش رو ميچرخونه دوره ميله ... فوق الاده هست آدم ميتونه خودش رو جای شخصيت حس کنه...:love:

منظورم اينه که اين شخصيت بازی ميتونه ارتباط خوبی بين بازی گر و شخصيت داستان برقرار کنه :love:

-------

آرش من هم 30 دقيقه بازی کردم افت فريم نديدم... همينطور که حسام جان گفت ... شايد جلوتر باشه!
مرسی تورج از توضیحاتت . واقعا گل کاشت این inFAMOUS ایشالا تعطیلات بعد از کنکور و با این شروع می کنیم :دی .
خوبه پس افت فریم هم نداره .
بازم ممنون تورج :دی .
خوش به حالتون :( بسوزه پدر درس و کنکور اینو بارها گفتم :(
اشکال نداره نوید تموم میشه منم مثل تو ام دیگه میدونی که . :دی

یه چیزی که تو این بازی واقعا غوغا میکنه اینه که هر چقدر بازی جلو میره به جای اینکه تکراری و یکنواخت بشه واقعا جذابتر میشه از هر نظر :love:

خب بالاخره این بازی رو تموم کردم خدایی بازیش خوب بود تمام امتیازهایی که گرفته واقعا حقش بوده . بازیش بسیار زیبا و خوش ساخت بود و دومین بازی انحصاری سونی تو سال 2009 بود که واقعا ترکوند:love:

خب بالاخره این بازی رو تموم کردم خدایی بازیش خوب بود تمام امتیازهایی که گرفته واقعا حقش بوده . بازیش بسیار زیبا و خوش ساخت بود و دومین بازی انحصاری سونی تو سال 2009 بود که واقعا ترکوند:love:

اولیش killzone 2 بود حسام ؟! :biggrin1: آها تو 2009 ! :biggrin1:
چند ساعت بود ؟! بازی طولانی بود ؟

مگه درس نداری میشینی بازی میکنی آخه ؟ :(

اولیش killzone 2 بود حسام ؟! :biggrin1: آها تو 2009 ! :biggrin1:
چند ساعت بود ؟! بازی طولانی بود ؟
اره
بازی هم بین 10 تا 25 ساعت متغیره بستگی به زمان ماموریت های جانبی و اینا داره.
درس که داریم ولی میخونیمو و بازی میکنیم:biggrin1:

دقيقا!:biggrin1:
ديشب PlayStation®Home بودم!همش از اين بازي تبليغ ميكرد!بعد پرسيدم كسي خريده همه ميگفتن يا خريدن يا مي خوان بخرن!جدا آخر بازيه.

منم میخوام !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بزار امتحانای دانشگاه تموم بشه از غصتون 3 تا میخرم :biggrin1:
--------------------------
کسایی که خریدن این کد آنچارتد رو داشت ؟؟؟؟؟؟ بازی کردید ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or