Infamous

نه بابا ps3 كنسول مقاومي هستش :biggrin1: اما اين مرجله اي كه توش هنگ كرد خيلي وقت گير بود ! بايد 4 تا بالُن هارو ميتركوندم ! فاصله ي بالُن هام زياد بود بعد برا همين كلي اعصابمون بهم ريخت ! 36 بيدم الان فكر كنم و 42% رفتم ! خدايي خيلي بازي خفنيه :biggrin1:

بازی که کلا فوق العادست من هم این بازی رو پلاتینیومش کردم
خیلی باهال بود تازه دارن نسخه شماره 2 رو هم میسازن

خُب تموم شد ! دهن خودم و بازي رو به اتفاق سرويس كردم :biggrin1: خيلي جذاب بود و فوق العاده جذبم كرد و بسيار هم لذت بخش بود برام .
يه نكته ي جالب هم اين بود كه كلا اهميت نداره تو بازي سعي كني گود باشي يا اويل اون انتخاب آخر بازي مشخص ميكنه كي چي باشي :biggrin1:

كلا بازي ـه جالبي بود و الان دوباره براي بار دوم شروع كرديم بازي رو براي گرفتن برخي تروفي ها :biggrin1:

سوتي داديم در حد تيم ملي :biggrin1: ببينم براي گرفتن اون تروفي كه ميگه بازي رو good تموم كن بايد حتما تا آخر پر شم و به رنك HERO برسم ؟!

آره باید به رنک hero برسی!فکر کنم یکی دیگه هست که باید کامل hero رو هم پر کنی!
چی شده مگه؟ باید از اول بری؟ :d

چی شده مگه؟ باید از اول بری؟ :biggrin1:

خاك بر سر شدم رفت :biggrin1: من بار اول بازي رو تا HERO رفتم اما آخر بازي كه 2 تا انتخاب ميده جوري انتخاب كردم كه يوهو از HERO شد inFAMOUS بعد اونجا باز يه سوتي دادم كه حوصله توضيح ندارم :biggrin1: با خودم گفتم بار دوم EVIL رو پر ميكنم اون آخر يوهو از inFAMOUS ميشم HERO ديگه اما نشد كه بشه :biggrin1: حالام عمرا نميتونم برسم به HERO ! فعلا يه تروفي پريد چون اصلا حال ندارم دوباره از اول برم .

بسیار زیبا :d حالا یک بار دیگه هم برو چیزی که نمیشه! :d

کلا بازی های open world حس چندبار رفتنش نمیاد!
البته باز این خصوصیتی که داشت این بود بازی تغییر میکرد آدم خسته نمیشد!

اي خدا به شدت دارم ميسوزم ! دوستان بياين كمك كنين و يه جوري برسم به HERO :biggrin1: ديگه حال ندارم برا سومين بار بازي رو تموم كنم . بايد راه بيفتم تو شهر تمام انسان هايي كه روي زمين هستن رو Revive كنم و تمام good mission هارو هم برم تازه شايد بتونم برسم به HERO :biggrin1: ميتونم خودم برق بزنم به مردم بيفتن زمين Revive كنمشون :biggrin1: فقط خدا ميدونه چقدر طول ميكشه .

نه good mission ها رو نریا!!!وگرنه باز تروفی اون رو از دست میدی!
باید یک دور همه ی مراح خوب رو بری یک بار هم همه ی مراحل بد رو! (فکر کنم این کار رو نکردی!اگر نکردی که هیچی بی خیال پلاتینیوم این بشو:d )

خاك بر سر شدم رفت :biggrin1: من بار اول بازي رو تا HERO رفتم اما آخر بازي كه 2 تا انتخاب ميده جوري انتخاب كردم كه يوهو از HERO شد inFAMOUS بعد اونجا باز يه سوتي دادم كه حوصله توضيح ندارم :biggrin1: با خودم گفتم بار دوم EVIL رو پر ميكنم اون آخر يوهو از inFAMOUS ميشم HERO ديگه اما نشد كه بشه :biggrin1: حالام عمرا نميتونم برسم به HERO ! فعلا يه تروفي پريد چون اصلا حال ندارم دوباره از اول برم .

عزیز بازم میتونی HERO بشی فقط کافی یکم حوصله به خرج بدی به جای این که بری با عول آخر بجنگی هر کی رو زمین افتاده رو بهش شوک بده HEROE میشی.:smile: اگه هم همین کار رو بر عکس انجام بدی و هر چی سر راحت میاد رو بکشی و منفجر کنی آدم های خوب رو به زمین پرچ کنی INFAMOUS میشی یا انرژی شون رو بگیری با گزینه BIO بود فکر کنم .;)

نگرانی نداره که .

باید یک دور همه ی مراح خوب رو بری یک بار هم همه ی مراحل بد رو! (فکر کنم این کار رو نکردی!اگر نکردی که هیچی بی خیال پلاتینیوم این بشو:biggrin1: )
نه 2 تا سيو دارم ! با اوني كه inFamous تموم كردم مراحل good ميرم با اين يكي evil :biggrin1: ديگه تو اين قضيه سوتي ندادم .

نگرانی نداره که .
فقط بايد به مقدار بسيار زيا وقت بذارم و با همون روش Revive كردن به Hero برسم .
دعا كنيد :biggrin1:

من ديگه كلا نا اميد شدم ! هرچي فكر ميكنم ميبينم كلي تروفي رو از دست دادم .

آخرین ویرایش:
نه 2 تا سيو دارم ! با اوني كه inFamous تموم كردم مراحل good ميرم با اين يكي evil :biggrin1: ديگه تو اين قضيه سوتي ندادم .

فقط بايد به مقدار بسيار زيا وقت بذارم و با همون روش Revive كردن به Hero برسم .
دعا كنيد :biggrin1:

من ديگه كلا نا اميد شدم ! هرچي فكر ميكنم ميبينم كلي تروفي رو از دست دادم .

اگه بدونی من برای گرفتن تمام تروفی هاش چند دست بازی کردم .:love:

من چون از بازی خیلی خوشم امد 1بار بازی رو روی INFAMOUS تمام کردم بعدش که تمام تروفی هاش رو گرفتم دور بعدی روی HEROE رفتم دیدم هیچ کدوم از این دور ها STUNTS ها رو درست نگرفتم چون گرفتن بعضی از STUNTS ها باید روی پشت بامی که بلاش 5 نفر باشن و کسی که نارنجک بندازه و PUSH ش کنی نیاز بود برای همین STUNTS ها شود دور سوم بازی کردن من که وقتی کل STUNTS ها رو گرفتم بازم بازی رو تمام کردم . بعدش دیدم اون های که برای بیشتر کردن استفاده از قدرت هستش درست نگرفتم یعنی 1 دونه از دور اولی که بازی کرده بودم با INFAMOUS مونده بود هرچی گشتم پیداش نکردم گفتم برای این یک بار دیگه از اول شروع کنم رفتن بازی رو که با این بار رفتن شد من 4 دفعه بازی رو تمام کردم و الان هم پلاتینیوم هستش تروفی این بازیم .

تازه تو آیدی آمریکام دارم یک بار دیگه تروفی های بازی رو میگیرم هم این بازی رو هم KZ2 رو که پلاتینیوم کردم .:biggrin1::smile:

پس من خیلی با حوصله هستم این جوری که بوش میاد . تازه میخوام MGS4 رو برای بار 18 هم تمام کنم .:biggrin1: هنوز این یکی رو شروع نکردم دوباره یکم سریال های جدیدی که دارم میبینم وقتم رو پور کرده . :biggrin1::smile::love:

من كلا محاسباتم همه غلط بود وگرنه الان مشكلي نداشتم . مثلا الان اون 2 تا تروفي كه گفته تمام Upgrade هاي Good و Evil رو بگير پريد چون بازي رو 2بار تموم كردم اما XP ندارم كه همه رو بخرم ! چون اولين بار از Hero رسيدم به infamous و بار دوم هم از infamous رسيدم به Hero ! كلا خيلي پيچيده شده اين مدت هم فقط اينو بازي كردم فعلا بايد يه مدت بازي نكنم تا ببينم چي ميشه .

الان به زور تونستم برسم به رنك Gaurdian ! ديگه هرچي Revive ميكنم مردم رو خيلي كم ميره جلو .

الان به زور تونستم برسم به رنك Gaurdian ! ديگه هرچي Revive ميكنم مردم رو خيلي كم ميره جلو .

یک بیمارستان بودش تو داستان بازی که باید با BUS بری بعد تریشا اگه درست گفته باشم با BUS میره روی ساختمان بیمارستان و گروگان گرفته میشه جلوی بیمارستان همیشه خوب پور میکنه . من همون جا HEROE م رو به ته ته رسوندم .;) تست کن.

Beat the game as a hero :biggrin1:

اينو نميگرفتم زندگي برام سخت ميشد :biggrin1: 2 3 تا آپگريد اويل مونده اونارو بگيرم يه تروفي ديگه هم ميگيريم !
جالب بود اول شدم Hero بعد دوباره شدم inFamous :biggrin1: مقداري خيالمون راحت شد .
تروفي اين Side Mission هارو چجوري بايد گرفت ؟ يكي توضيح بده كه دوباره سوتي ندم :biggrin1:

از كاربري كه مارا تشويق كرد هم ممنونيم :biggrin1:

Beat the game as a hero :biggrin1:

اينو نميگرفتم زندگي برام سخت ميشد :biggrin1: 2 3 تا آپگريد اويل مونده اونارو بگيرم يه تروفي ديگه هم ميگيريم !
جالب بود اول شدم Hero بعد دوباره شدم inFamous :biggrin1: مقداري خيالمون راحت شد .
تروفي اين Side Mission هارو چجوري بايد گرفت ؟ يكي توضيح بده كه دوباره سوتي ندم :biggrin1:

از كاربري كه مارا تشويق كرد هم ممنونيم :biggrin1:

هر جا که یک Side Mission خوب هست یک بد هم هست ! هر کدوم رو انجام بدی اون یکی بلاک میشه ! باید حواست باشه یا فقط بد ها رو بری یا فقط خوب ها :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or