Infamous

اقا یکی منو کمک کنه:((
همون اولای بازی یه ماموریت میده که باید از یه ساختمون برم بالا اونجا یه دیش هست که یه چیزی ازش برمیدارم و بعد میگه L3 بزن
حالا موندم باید چه کار کنم:confused:
L3 رو که میزنید توی نقشه کوچیک اون گوشه مسیر دیش بعدی رو نشون میده

L3 رو که میزنید توی نقشه کوچیک اون گوشه مسیر دیش بعدی رو نشون میده
ممنون
الان یه جای دیگه گیر کردم،یه ماموریت میده که روی در اداره پلیس بمب گذاشتن نمیدونم باید چه کار کنم اخه هر کاریو که امتحان کردم میشه شیطانی و در میترکه نمیدونم چه کار کنم که این ماموریت به صورت یه کار خوب انجام بشه
ممنون میشم کمکم کنید

ممنون
الان یه جای دیگه گیر کردم،یه ماموریت میده که روی در اداره پلیس بمب گذاشتن نمیدونم باید چه کار کنم اخه هر کاریو که امتحان کردم میشه شیطانی و در میترکه نمیدونم چه کار کنم که این ماموریت به صورت یه کار خوب انجام بشه
ممنون میشم کمکم کنید
حامد جون ميري برق بمبه رو ميكشي خنثي ميشه.خوب هم ميشي...:biggrin1:

آقا اگه می شه یکی ما رو راهنمایی کنه.​
مرحله ای هست که می ریم پیش یه مترو که دو تا ماشین جلوش افتاده و مانع حرکتش شده و ما ماشینها رو کنار می زنیم . بعد روی واگن اولی می پریم و با قدرت ما قطار راه می افته . دوباره قطار می ایسته و دختره یه چیزی میگه . اینجاش نمی دونم چه کنم . اگه کمک کنید ممنون می شم.​

آقا اگه می شه یکی ما رو راهنمایی کنه.​

مرحله ای هست که می ریم پیش یه مترو که دو تا ماشین جلوش افتاده و مانع حرکتش شده و ما ماشینها رو کنار می زنیم . بعد روی واگن اولی می پریم و با قدرت ما قطار راه می افته . دوباره قطار می ایسته و دختره یه چیزی میگه . اینجاش نمی دونم چه کنم . اگه کمک کنید ممنون می شم.​

دوست من میگه کنتور زیر ریل رو شاژ کن یه کنتور هستش زیر ریل که 4 تا چراغ قرمز داره با برق که بهش بزنی رنگش سبز میشه و دوباره باید بری روی واگن تا راه بیفته وگرنه دوباره باید شارژش کنی .

خيلي خفن تر از اون چيزيه كه فكر ميكردم ! گيم پلي شديدا معتاد كننده مارا بسيار جذب خود كرده :biggrin1:

ما هر چی گفتیم این بازی خیلی عالی کار شده هیچ کی باور نمیکرد اولا فکر میکردن میخوایم پروتوتایپ رو بکوبیم . اما بعد بازی کردنش هر کی بازی کرد نظرش عوض شد .

من خودم اشتباه کردم اول این بازی رو بازی کردم بعدش نشستم پروتوتایپ رو بازی کنم مرحله اول تمام نشده بازی رو انداختم دور به خدا این یه چیز دیگه بود .:love::smile:

دوستان من هنوز مرددم که این بازی رو بگیرم یا نه
چون اصولا با Open World مشکل دارم و حالم بهم می خوره از پرو تو تایپ و بازی های این سبکی!
مشکل من تکراری بودن ماموریت هاست و حتی با GTA 4 هم همین مشکل رو داشتم.البته اونو یه 7-8 ساعتی رفتم بعد ول کردم ولی پرو تو تایپ رو 10 دقیقه رفتم کلا دیسکش رفت تو آشغالی!

دوستان من هنوز مرددم که این بازی رو بگیرم یا نه
چون اصولا با Open World مشکل دارم و حالم بهم می خوره از پرو تو تایپ و بازی های این سبکی!
مشکل من تکراری بودن ماموریت هاست و حتی با GTA 4 هم همین مشکل رو داشتم.البته اونو یه 7-8 ساعتی رفتم بعد ول کردم ولی پرو تو تایپ رو 10 دقیقه رفتم کلا دیسکش رفت تو آشغالی!
بگیر...بازی خیلی خوبیِ...جو خیلی قشنگی داره...100% بگیر...ماموریت های جالبی داره... boss های جالبی داره...از دستش نده...من که خیلی حال کردم با این بازی:love:

دوستات تاحلا براي كسي اتفاق افتاده وسط بازي هنگ كنه و هيچ دكمه اي كار نكنه ؟! من 1 بار اينجوري شد مجبور شدم ريست كنم كنسول رو !

دوستات تاحلا براي كسي اتفاق افتاده وسط بازي هنگ كنه و هيچ دكمه اي كار نكنه ؟! من 1 بار اينجوري شد مجبور شدم ريست كنم كنسول رو !

برای من هم یکبار این اتفاق افتاده اصلا چیز مهمی نیست نه تنها برای این بازی بلکه تو بازی های دیگه هم امکان هنگ کردن کنسول وجود داره و پیش میاد :biggrin1:

برای من هم یکبار این اتفاق افتاده اصلا چیز مهمی نیست نه تنها برای این بازی بلکه تو بازی های دیگه هم امکان هنگ کردن کنسول وجود داره و پیش میاد :biggrin1:

نه بابا ps3 كنسول مقاومي هستش :biggrin1: اما اين مرجله اي كه توش هنگ كرد خيلي وقت گير بود ! بايد 4 تا بالُن هارو ميتركوندم ! فاصله ي بالُن هام زياد بود بعد برا همين كلي اعصابمون بهم ريخت ! 36 بيدم الان فكر كنم و 42% رفتم ! خدايي خيلي بازي خفنيه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or