Infamous

هان؟بازم گیج کننده بود :biggrin1: البته یک چیزایی فهمیدما ولی بعضی چیزا هم نفهمیدم خوبه هنوز 1 هفته از تموم کردن بازی رو evil نگزشته(شایدم گزشته باشه :biggrin1: )
این چیزایی که آخرش نشون میداد رو میشه برای دانلود بزارید؟یا مثلا آدرسش تو یوتیوب بدید بنگرم!
اون هیولایی که میگید چی بود؟من حواسم نبود میشه حداقل یک عکسی ازش بزارید؟ :biggrin1:

اسم اون غول دومش تو شهر دوم چی بود؟

آخرین ویرایش:
هان؟بازم گیج کننده بود :biggrin1: البته یک چیزایی فهمیدما ولی بعضی چیزا هم نفهمیدم خوبه هنوز 1 هفته از تموم کردن بازی رو evil نگزشته(شایدم گزشته باشه :biggrin1: )
این چیزایی که آخرش نشون میداد رو میشه برای دانلود بزارید؟یا مثلا آدرسش تو یوتیوب بدید بنگرم!
اون هیولایی که میگید چی بود؟من حواسم نبود میشه حداقل یک عکسی ازش بزارید؟ :biggrin1:

اسم اون غول دومش تو شهر دوم چی بود؟

اون beast (هیولا- دیو) رو اخرش نشون داد دیگه ! یک کچل بود با چشم های قرمز شبیه خوده Cole هم بود :biggrin1:
YouTube

اینم عکس :

2uqhe0l.jpg

213ocx.jpg
----------
اسم اون Alden بود !

سلام
شرمنده من عادت ندارم بحث کنم ولی می گم شاید فهمیدم اشتبام کجاست

به نظر من kesler
برگشت تا خودشو که یک هیولا شده بود در گذشته نابود کنه تا حداقل اینطوری دنیا رو از دست خودش نجات بده
(تو عکس اولی هم که گذاشتید میگه
من کینه اونو دیدم(i saw his nemesis)یک هیولا که بر گرفتن همه زندگی ها مصرر است(a beast intent on extinguishing all life))

منظورشم kessler بود چون داشت در مورد اون صحبت می کرد

چون دفعه اول keslerنجات خونوادش رو به نجات دنیا ترجیح داد ,این بار وقتی فهمید ممکنه از cole شکست بخوره trish رو کشت تا حداقل دیگه به خاطر نجات trish دنیا نابود نشه
تو عکس دوم هم که cole میگه kesler و خانوادش به روند نابودی دنیا فقط نگاه کردند(به مضمون)

قبل از اینکه kesler بمیره cole میگه i look at my self ,my future self (من به خودم نگاه کردم به خود, ایندم)
اون هیولایم که نشون میده وkesler و cole
همه یکی اند

آخرین ویرایش:
سلام
شرمنده من عادت ندارم بحث کنم ولی می گم شاید فهمیدم اشتبام کجاست

به نظر من kesler
برگشت تا خودشو که یک هیولا شده بود در گذشته نابود کنه تا حداقل اینطوری دنیا رو از دست خودش نجات بده
(تو عکس اولی هم که گذاشتید میگه
من کینه اونو دیدم(i saw his nemesis)یک هیولا که بر گرفتن همه زندگی ها مصرر است(a beast intent on extinguishing all life))

منظورشم kessler بود چون داشت در مورد اون صحبت می کرد

چون دفعه اول keslerنجات خونوادش رو به نجات دنیا ترجیح داد ,این بار وقتی فهمید ممکنه از cole شکست بخوره trish رو کشت تا حداقل دیگه به خاطر نجات trish دنیا نابود نشه
تو عکس دوم هم که cole میگه kesler و خانوادش به روند نابودی دنیا فقط نگاه کردند(به مضمون)

قبل از اینکه kesler بمیره cole میگه i look at my self ,my future self (من به خودم نگاه کردم به خود, ایندم)
اون هیولایم که نشون میده وkesler و cole
همه یکی اند

به نظر من امکان نداره اون هیولا Kessler باشه ! ادامش رو که نگاه کنی میگه در همون روز های اول Kessler توانشو داشت که با اون مقابله کنه ! و Kessler رو نشون میده که داره از TV اون Beast رو نگاه میکنه و کلاه و لباسم داره ! و اون Beast هم از اتش استفاده می کنه !! هیچ ربطی نمیتونه به Kessler داشته باشه ! نمیشه که قرمز باشه و از اتیش استفاده کنه بعد یه دفغه لباش تنش کنه با خانوادش فرار کنه :biggrin1:
خود Cole هم اخرش میگه اون برگشت تا منو برای اینده اماده کنه !
و در پایان بد بازی هم میگه Kessker می خواست منو برای رو یه رو شدن با اون هیولا یا یه همچین چیزی اماده کنه ! ولی چه احمقانه :biggrin1:
درسته میگه به اینده خودم نگاه کردم ! خوب داره kessler رو میگه اون هیولا رو که نمیگه.
--------------------------------
اینارم بخونید کاملا میفهمید : منبع هم ویکیپدیا هست !
In that timeline, Cole (as Kessler) and Trish were happily wed with children, but soon the appearance of an entity known as "The Beast" plunged their world into
chaos.
------------------
Kessler realized the only way to stop the Beast would be to use his powers to go back in time and prepare his past self, Cole, for battle against it.
-----------------------------

Kessler used Trish's death as a means to prepare Cole to make the harsh choices in battle with The Beast.
---------------
As Kessler dies from the battle, Cole promises Kessler that he will be ready to face The Beast when it appears.

ولی کلا خیلی ها فکر کردن اون Kessler هست !

البته یک چیزی هم هست کسلر از جهاتی کمک خیلی زیادی به کول کرد ولی من نفهمیدم چرا ساشا رو دوست داشت ؟

به منظور رسیدن به هدفش به ساشا یک سری وعده میده که ساشا بهش کمک کنه !
ولی معلومه که ساشا رو دوست نداشته .

آخرین ویرایش:
ممنون play_3
پس kesler امد تا با ساختن rayspheare خودشو
قدرتمند تر کنه برا مبارزه
&
trish رو هم کشت تا در آینده بره دنبال شکست هیولا
برای همینم cole با kesler جنگید

فکر کنم sasha
عاشق cole بود ولی cole عاشق trish بود

سلام

بازی تموم شد ولی چندین سوال :biggrin1:
داستان بازی چی به چی شد !؟ :biggrin1: وقتی بازی تموم شد یه پیغام تبریک داد . تا اومدم بخونم دستم خورد به یه دکمه رفت پیغام :biggrin1: چیکار کنم حالا !؟ اون پیغامه توش چی نوشته بود ؟ بعد اینکه مگه بازی تموم نشد ؟ پس چرا هنوز می تونم بازی کنم !؟ :biggrin1: این بازی مثل اینکه نمی خواد تموم بشه :biggrin1: 900 ساعت گیم پلی داره :biggrin1: دست سازندگان درد نکنه :biggrin1:

دوست عزیز بعد از اتمام بازی می تونید مرحله های فرعی رو برید و شهر رو در اختیار خودتون در بیارین که من دو تا شهر رو تونستم شهر اول سخت بود !

دوست عزیز بعد از اتمام بازی می تونید مرحله های فرعی رو برید و شهر رو در اختیار خودتون در بیارین که من دو تا شهر رو تونستم شهر اول سخت بود !
می شه در این مورد بیشتر توضیح بدید ! چطوری این کارو بکنم !؟

در مورد داستان کلی هم اگه کسی لطف کنه و توضیح بده ممنون می شم . یه مقدار گیج کننده بود .

مرسی

منظورت ماموریت هایی که با علامت نارنجی تو نقشه هستن؟فکر کنم side mission باشن :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or