Infamous

من یه سوال داشتم
تو یه مرحله تو شهر 2 یه سری اوتوبوس هست که توش دوهزارتا از این رگبارها هست که مردم رو تیکه پاره میکنه این مرحله رو باید چه طوری رد کرد

من یه سوال داشتم
تو یه مرحله تو شهر 2 یه سری اوتوبوس هست که توش دوهزارتا از این رگبارها هست که مردم رو تیکه پاره میکنه این مرحله رو باید چه طوری رد کرد

باید از روی یک بلندی بپری روی اوتوبوس و بزنی موتورشو منفجر کنی;)

این بازی رو میشه روی PSNبه صورت چند نفره بازی کرد

مواتی پلیر ندارد:biggrin1:

یکی سر این have a nice fall (یکی از این stunt ها!! ) به من کمک کنه!
مگه نباید 3 نفر رو با هم شوت کنم پایین؟من شوت میکنم و سه تا high fall میده ولی اینو نمیده میشه یکی کمک کنه؟ (این جا هم که you---tube هیلتره نمیتونم برم ببینم چی کار باید بکنم)
اگر میشه یکی کمک کنه که فقط 3 تروفی دیگه مونده تا پلانتیوم رو بگیرم

یکی سر این have a nice fall (یکی از این stunt ها!! ) به من کمک کنه!
مگه نباید 3 نفر رو با هم شوت کنم پایین؟من شوت میکنم و سه تا high fall میده ولی اینو نمیده میشه یکی کمک کنه؟ (این جا هم که you---tube هیلتره نمیتونم برم ببینم چی کار باید بکنم)
اگر میشه یکی کمک کنه که فقط 3 تروفی دیگه مونده تا پلانتیوم رو بگیرم

دوست عزیز باید همزمان با هم بیفتن!

یهنی shockware بود فکر کنم r1 x باید موقعی بزنی که همه یه جا جمع شده بودن!

و بهتره بزاری واسه یه مرحله اواسط بازی هست از شاختمون بلندی از شهر بالا میری اونجا

جون میده واسه این کارا:دی

سر اون boss که هی با zake از یکجایی میریم بالا تو شهر دوم اونجا میندازم 3 نفر رو ولی نمیشه!
یعنی مینویسه :

high fall (x3)
سه تا هم تقریبا همراه هم میفتن شاید یکی دو ثانیه اختلاف :biggrin1: نمیشه هر 3 تا رو با هم بندازم :biggrin1:

بالاخره تونستم پریروز پلانتیوم این بازی رو بگیرم البته به خاطر اینکه 4 ساعت پشت سر هم روی مبل نشسته بودم و گردنم رو کج گرفته بودم طرف TV گردنم خشک شد و هنوز هم داره کمی درد میکنه :biggrin1:

یک سؤال:
خوب یا بد بازی رو تموم کنیم اصلا فرقی تو داستان ایجاد میشه؟یعنی یکبار همش کارهای خوب رو بکنیم و یکبار بد!من که چیزی احساس نکردم :biggrin1:
تو اون قسمت که باید trish یا 6 دکتر رو نجات میدادیم من رفتم که trish رو نجات بدم اما بازم به دار فانی پیوست!

میشه یکی داستان رو تو چند خط به طور مفصّل برام توضیح بده؟(اگر خوب و بد فرق دارن هر 2 تاش رو برام توضیح بده)از اول تا آخر که چی شد cole این قدرتا ر گرفت و ...

دستتون درد نکنه

سلام
من یه دست رو evil رفتم تازه تموم شود حالا دارم hero میرم تا اینجا یه چیزایی از داستان گرفتم ؛می گم اگه اشتب بود sorry

cool
شخصیت اصلی

sasha
عاشق cool بود ولی cool بهش خیانت کرده ,این همون زنیه که ریس reapers بود.
اگه بد بریم کلی ماموریت با حال میده بهمون

zake
دوست و آشنا cool
من فرض کردم پسر عموش
از اول بازی کمکش می کنه

moya
مامور fbi
زن john
abzirekahe doro

......
اسمش یادم نی همون پیرمرده که ات اشغال بلند می کرد

trish
معشوقه فعلی و (زن قبلی cool)

حالا داستان

خب یه انفجار رخ میده وسط شهر دوم cool
اون وسط زنده می مونه ,کل شهر قرنطینه است
کم کم با قدرتاش آشنا میشه
وقتی اولین ماموریتش رو انجام میده که غذا ها رو از بالا می ندازه پایین برا مردم اگه غذاهارو به مردم بدید(hero mode)
trish بهش بی تفاوته مردمم سنگش میزنن تعجب می کنه چرا
میگه مردم منو یادشون امد
تصمیم میگیره از این شهر بره zakeکمکش می کنه ولی پلیسا می گیرنش
moya
میگه من از قرنطینه در میارمت سابقتم پاک می کنم به شرطی که john که شوهرمه &ray spheare(توپ اشعه)
رو برام بیاری

بقیش رو خلاصه می گم

طی یه سری ماموریت با reapersو ریسشون sasha در گیر میشه
تو شهر دوم با dust man درگیر میشه ,

"... "ریس dust man موقتا ray spheare رو در اختیار داره

john ,cool رو پیدا می کنه و قرار میشه با کمک بهترین دوستش برن ray spheare رو از "..." پس بگیرن
cool با خودش zake رو میبره اما در آخرین لحظه وقتی rayspheare رو بدست میارن ZAKEخیانت میکنه و میخواد قدرت اونو در اختیار بگیره ولی نمیتونه گویا kasler نگذاشته

در ادامه به دنبال ... و
بعد از شکست .... وارد شهر سوم میشه و kassler
................

تو یه ماموریت قرار بود trish یا 6 تا دکتر رو از دست kessler نجات بده که در هر صورت و با هر انتخابی trish میمیره

بعد از این cool
zake&kassler رو مقصر میدونه و میخواد هردو رو بکشه

در این حین
john بهش میگه dust man ها دوباره میخوان ray spheare رو فعال کننن این دفعه دوتایی میرن و cool موفق میشه ray spheare رو بدست بیاره
میتونه اون رو نابود کنه و همه سالم بمونن یا اونو فعال کنه و خیلی قدرتمند بشه به قیمت جون خیلیها
من فعال کردمش(evil mode)
در آخرین ماموریت قبل از رویا رویی با kassler
میگه من تورو میکشم و تیکه تیکت می کنم
kassler said :i wish u do

در آخرین ماموریت بعد از شکست kassler
kassler از عشقش به trish می گه , بعد
یه لحظه kassler
دستشو میگذاره رو صورت cool
و آینده ,رو بهش نشون میده
....
جوونی های kassler
بهم ریختگی و آشفتگی کل دنیا بعد از یه انفجار بزرگ که توش kassler سالم میمونه ,و یه قدرت هایم به دست میاره
kassler می تونسته اون موقع با استفاده از قدرتش و با فنا کردن خانوادش دنیا رو آروم کنه ولی اون با خانوادش فرار می کنه و این باعث میشه هرج و مرج تمام دونیا رو بگیره
kasslerمرتبا قوی تر میشده
کارهای اون باعث میشه کار به جایی برسه که دیگه هیچ کس نتونه دنیا رو نجات بده
در این موقع kassler با استفاده از جدیدترین قدرتش در زمان سفر می کنه و به گذشته بر می گرده به امید اینکه تاریخ رو دوباره بسازه

در ادامه
coolیه عکس می بینه
عکس عروسی cool با trish با حضور zake

اونجا میفهمه که kasler آینده خودش بوده که به گذشته اومده تا با کشتن خودش در گذشته بتونه دنیا رو نجات بده
ولی برعکس بدست cool کشته میشه

در آخر cool میگه من همه شهر رو نابود می کنم
اینجا قانون نیست به جای استفاده از قدرتم برای کمک به مردم از قدرتم استفاده می کنم تا هرچی می خوام داشته باشم و من قوی ترینم
(شاید چون من evil تموم کردم)

آخرین ویرایش:
اونجا میفهمه که kasler آینده خودش بوده که به گذشته اومده تا با کشتن خودش در گذشته بتونه دنیا رو نجات بده
ولی برعکس بدست cool کشته میشه

در آخر cool میگه من همه شهر رو نابود می کنم
اینجا قانون نیست به جای استفاده از قدرتم برای کمک به مردم از قدرتم استفاده می کنم تا هرچی می خوام داشته باشم و من قوی ترینم
(شاید چون من evil تموم کردم)

کجا گفته Kessler برگشت خودشو از بین ببره ؟؟! برگشت تا خودش همون Cole رو اماده کنه تا وقتی در اینده با اون هیولا رو به رو شد اماده باشه ! و به خاطر این که دوباره اشتباه رو تکرار نکنه Trish رو کشت تا Cole به خاطر احساسات شکست نخوره ! اخرشم Cole میگه وقتی زمانش برسه من امادم !
When the Time Comes , I will be ready !
-------------------------------------------------------
فرق بد و خوب هم تو پایان اینکه تو خوب میگه باید مردمو نجات بدم ! تو بد میگه هر کاری بخوام می کنم چون قویترینم ;)

درسته
نگفت برگشت خودشه از بین ببره ولی خوب
گفت i look at my self ,my future self
عکس عروسی هم که بود
بعد با هم جنگیدند خوب!می خواست نابودش کنه
یه جاهم kesslerبه coleگفت من آرزو می کنم (بتونی نابودم کنی)

کدوم هیولا؟

ps: sorry i dont know how to use the sp

آخرین ویرایش:
بابا از این استفاده کن
spoiler.gif

درسته
نگفت برگشت خودشه از بین ببره ولی خوب
گفت i look at my self ,my future self
عکس عروسی هم که بود
بعد با هم جنگیدند خوب!می خواست نابودش کنه
یه جاهم kesslerبه coleگفت من آرزو می کنم (بتونی نابودم کنی)

کدوم هیولا؟

ps: sorry i dont know how to use the sp

مگه اخرشو ندیدی ؟ :biggrin1: ؟
در اینده یک Beast ظاهر شده بود و داشت دنیا رو نابود میکرد ! Kessler می تونست نابودش کنه اما خانوادش رو ورداشت و فرار کرد ! برای همین در زمان برگشت به عقب !

----------------------------------
ولی یک چیزی در فیلم اخر معلوم نشد که چرا کسلر به عقب برگشت و رفت پدر اون بچه رو کشت و خودش نشست جای اون تو اون شرکت هدفش چی بود ؟

خوب معلومه دیگه ! رفت کنترل First Sons رو به دست گرفت و ساختن Ray Shpere رو سریع تر کرد تا با انفجار اون به Cole قدرت بده !

آخرین ویرایش:
ولی یک چیزی در فیلم اخر معلوم نشد که چرا کسلر به عقب برگشت و رفت پدر اون بچه رو کشت و خودش نشست جای اون تو اون شرکت هدفش چی بود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or