PlayStation Infamous: Second Son

35330215844820241380.jpg

ناشر:Sony Computer Entertainment
سازنده:Sucker Punch
پلتفرم:PS4
تاریخ انتشار:1st quarter 2014

نسخه اول این بازی در سال 2009 عرضه شد و باعث شد که نظر منتقدان را به خود جلب کند.در نسخه اول شما در نقش یک قهرمان به نام کول مک گران بودید و که بر اثر یک حادثه در شهر امپایر سیتی باعث شد که او قدرت های زیادی به دست اورد و جریان برق را به دلخواه کنترل کند.نسخه دوم در سال 2011 عرضه شد و شما باز هم در نقش کول بودید و این شماره هم توانست مثل نسخه اول موفق شود.پس از این دو نسخه این بازی طرفداران زیادی را به خود جلب کرد و میشه این بازی یکی از بهترین انحصاری های کنسول PS دانست.در کنفرانس معرفی کنسول جدید سونی یعنی PS4 این بازی همراه با چند بازی دیگر معرفی شد.یکی از بزرگترین تغییراتی که در بازی رخ داده است تغییر شخصیت بازی می باشد که حال شما در نقش فردی به نام دلسین رو (Delsin Rowe) هستید.این شخصیت که به نظر قوی تر از کول می اید 24 سال سن دارد و یک نقاش گرافیتی می باشد.اکثر مردم او را به عنوان یک تروریست و یک مرد شرور می شناسند.او به صورت دودی حرکت می کند و سلاح و قدرت های خارق العاده و شگفت انگیزی دارد که این خود یکی از تفاوت های نسخه قبلی می باشد.ژانر بازی هم اکشن - ماجراجویی می باشد.

+ تـــصـــــاویــــــــــر

باتشکر از (T1SHTΛЯ , PXG)

+ تریـــلــر هــــآ

m29587.jpg

Announcement Trailer
Size : 9.65 - 31.12 MB
Download : SD HD

m30188.jpg

E3 Trailer
Size :10.13 - 33.71 MB

Download : SD HD

infamous_second_son-2282874.jpg

Gameplay Trailer E3
Size : 35 MB
480p

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

+ اخــــبــــار

باتشکر از (HoR!ZoN و ɑidɐn )

Infamous: Seceond Son دارای بخش چند نفره و آنلاین خواهد بود

files_news_9011694016_50bd8f7e7d_o_26092.nphd[3616ecfa3ac1075e3b81edbc4c104d87].jpg

یکی از عناوین انحصاری و مشهور کنسول جدید PlayStation 4 و شرکت Sony، بازی Infamous: Seceond Son می باشد، اما ظاهرا ساخت این بازی برای کنسولی جدید، از تنها تغییرات محسوس آن نیست. در یک بروشور ذکر شده است که بازی دارای چندین مود بخش Multiplayer نیز خواهد بود. که اگر درست باشد، برای اولین بار در این فرانچایز به شمار می رود.
در این بروشور ذکر شده است که یک نفر بصورت Offline ( اشاره به Single ) بازی می کند، دیگران آنلاین خواهند بود.
دیگر بازی Single Player در این بروشور، از جمله Knack، بنابر این گزارش شامل چنین لیستی نمی شوند.
بازی Infamous: Second Son در سه ماهه اول سال 2014 بصورت انحصاری برای کنسول PS4 عرضه خواهد شد. Sony تنها بخش Single آن را تایید کرده و حرفی از بخش چند نفره به میان نیاورده است.

تاریخ انتشار و اطلاعاتی از گیم پلی و داستان Infamous: Second Son

با توجه به اطلاعاتی که دیروز از کاور مجله GameInformer در مورد بازی Infamous: Second Son فاش شد، تایید شد که این بازی در تعطیلات 2013 روانه بازار خواهد شد. در زیر اطلاعاتی از گیم پلی این بازی می باشد که به آن اشاره شده است:

شما به عنوان شخصیتی به نام Delsin Rowe، ایفای نقش خواهید کرد که 24 ساله است و یک آمریکایی بومی هنرمند به حساب می آید و همواره از قوانین برگرفته از سوی دولت نفرت دارد و مخالف آن است. شما به عنوان Rowe، قابلیت این را دارید که Smoke (دود) ایجاد شده را کنترل کنید. این کنترل با استفاده از DualShock 4 قابل کنترل خواهد بود. شما به قدرت دشمنانتان قادر خواهید بود؛ که این دشمنان، گروه حفاظت متهدین نامیده می شود.

DUP، شاخه ای از دولت به شمار می رود که اولویت اصلی آن، "کنترل bio-terrorists ها" می باشد. Bio-terrorist یک اسم جدید با نام "conduits" در بازی Infamous: Second Son می باشد.

Smoke اصلی ترین اسلحه Rowe می باشد. او قادر به ساخت، طراحی و استفاده از Smokeهای پرتابی، Somkeهای آتشین توپی و انجام حرکات و مانورهای آکروباتیک مانند smoke-dash می باشد. او همواره از Somke ها برای پرت کردن هوش و حواس دشمنان استفاده می کند. در این بازی شما می توانید، با استفاده از دودکش ها اتومبیل ها را از منفجر کرده و میزان دود خود را دوباره پر کنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps3_360_wii
شما با خودت چند چندی؟! کسی که در مورد این تروفی سوال کرده بود همین NINJA بود!!! من نمیدونم حرفای نامربوط رو شما دارین میزنین یا من؟!
من اصلا کاری به NINJA ندارم که .

پست 941 و در جوابش پست 943 . که حتی زننده پست 941 لایک هم کرده پست 943 رو . شما هم پست 943 رو نقل کردی و این بحث شروع شد .

الان هم نمیدونم دقیقا یه همچین موضوع چرتی چرا کش داده شده در طی 3 صفحه ؟

مقاله کامل DF هم اومد:
Digital Foundry vs. inFamous: Second Son • Articles • Eurogamer.net

کامل نخوندم هنوز ولی جهت شفاف سازی در مورد Anti-Aliasing بگم چون فن بوی های xbone خیلی روی one توی اون مقاله تاکید داشتن :)) ! در مورد AA گفته بهترین چیزی هست که تا الآن روی هر پلتفرمی دیدن :
The presentation is meticulously clean, almost pristine - operating with a full 1920x1080 framebuffer alongside a modified form of SMAA T2x that stands apart as the most impressive utilisation of post-process anti-aliasing we've seen on any platform

مقاله کامل DF هم اومد:
Digital Foundry vs. inFamous: Second Son • Articles • Eurogamer.net

کامل نخوندم هنوز ولی جهت شفاف سازی در مورد Anti-Aliasing بگم چون فن بوی های xbone خیلی روی one توی اون مقاله تاکید داشتن :)) ! در مورد AA گفته بهترین چیزی هست که تا الآن روی هر پلتفرمی دیدن :
داشتم نقد رو میخوندم ، دیدم به بارون و افکت ها و جزییات که رسیده این رو گفته + تعجب کرده که تو برخی صحنه ها چطور فریم ریت بالای 30 هست .
ndeed, Delsin regularly breaks down into thousands of individual particles while tens of thousands of raindrops populate the same scene. In addition, alpha effects are rendered at full resolution and in large volume complete with full shadowing - typically a very demanding effect. The combination of these elements helps produce some of the most detailed effects work seen in any console video game to date. What's incredible about this engine is that aside from some of the more stressful situations, the frame-rate typically remains above 30fps
اکثر Cut-scene ها real-time هست . کرکتر اصلی (دلسین ) بیشتر از 60000 تا Triangles داره !
"The power to deliver visuals of this calibre has existed for years on PC but freed from the shackles of last-gen console development, we can finally see what this tech can deliver."
از نورپردازی تعریف کرده :
Thanks to the new lighting model, even pedestrian-looking situations can take on a new beauty.
With such an accomplished lighting engine it's no surprise that sun-shafts are in full effect at various times of day.
در اخر هم که گفته طاقت برای دیدن کار های بقیه استودیو های سونی خیلی سخته :دی .

آخرین ویرایش:
تا الان من هیچی نگفتم
آخه یه سوال اینقدر درگیری داره ؟ چرا بعضی از اعضا یه طوری از پستشون دفاع میکنن انگار دارن از ناموسشون دفاع میکنن ، خب دوسته من ، وقتی اشتباه میکنی منتظر نباش بیان قربونتم برن !
حالا یه نفر یه سوال پرسید دیگه قرار نیست برا جواب دادن بهش بزنید تو سره هم که
فردین جان از طرف بعضی از اعضا ازتون واقعا عذر میخوام :(
----------
بعدشم وقتی یه نفر در مورد دریافت یه تروفی یا رد کردن قسمتی از بازی سوال میپرسه نیومده لینکه یوتوپ بگیره
میخواد دفیق راهنمایی بشه اونم به صورت نوشتاری ، حالا اگه یه لینکه بدون شیلتر ویدئویی هم بیاد کنارش چه بهتر
حالا شاید من یا بعضی از افراد به یوتوپ دسترسی داشته باشن ، دلیل نمیشه که جواب سوال یه نفر رو فقط به دادن یه لینک از یوتوپ تموم کنن :|
دیگه بالاتر از راهنمای دریافت تروفی چی هست ؟ شما برید بببینید تو تایپیکهای مخصوصش یه نفر به جای راهنمای نوشتاری لینک یوتوپ داده آیا ؟
------
Shazem

دادن لینک یوتوپ جوابه ؟ اونم در حالی که افرادی هستند که بهش دسترسی ندارن !

-----------
اومدم دیدم سره یه سوال و جواب همچین داستانی بپا شده اصلا یاورم نمیشد :-o
داندن لینک ج.اب نیست؟
دوست عزیز شما با چه حقی از طرف ما از ایشون عذر خواهی میکنید؟
بنده به شخصه شاهد چند مورد تیکه پرونی های بی مورد از ایشون بودم ولی چیزی نگفتم چون در شرایط و مقامی نیستم که بخوام بگم..ولی دیگه ایشون شورش رو در اوردن..
مثلا که چی بشه شما میایی طرف رو خرد میکنی و با اون لحن جوابشون رو میدی که لینک از یوتیو_ب اشتباه هست!ا
اصلا بر فرض مثال نظر شصخی شما فکن و ایشون نباید لینک میداد.. اشتباه کرده؟نباید میزاشت؟ دیگه اون "لحن" جواب دادن برای چی بود؟نه فقط در این مورد در موارد دیگه هم بوده.
واسرار شما روی پاسخ دادن و توجیح کردن شما بنده رو تحریک به پاسخ دادن کرد..درحالی که تو این چند سال عضویتم اصلا خودم رو با این طور مسال درگیر نکرده بودم..

داندن لینک ج.اب نیست؟
دوست عزیز شما با چه حقی از طرف ما از ایشون عذر خواهی میکنید؟
بنده به شخصه شاهد چند مورد تیکه پرونی های بی مورد از ایشون بودم ولی چیزی نگفتم چون در شرایط و مقامی نیستم که بخوام بگم..ولی دیگه ایشون شورش رو در اوردن..
مثلا که چی بشه شما میایی طرف رو خرد میکنی و با اون لحن جوابشون رو میدی که لینک از یوتیو_ب اشتباه هست!ا
اصلا بر فرض مثال نظر شصخی شما فکن و ایشون نباید لینک میداد.. اشتباه کرده؟نباید میزاشت؟ دیگه اون "لحن" جواب دادن برای چی بود؟نه فقط در این مورد در موارد دیگه هم بوده.
واسرار شما روی پاسخ دادن و توجیح کردن شما بنده رو تحریک به پاسخ دادن کرد..درحالی که تو این چند سال عضویتم اصلا خودم رو با این طور مسال درگیر نکرده بودم..

آقا این نامه رو لیلا فقط بخونه دیگه کشش ندید و خونسرد باشید :d

=============================

خبر جدید در رابطه با باندل این بازی

http://forum.bazicenter.com/thread87456/#post3143355

asmail

پیشنهاد میکنم من رو توی بلک لیستتون قرار بدید تا شاهد پست های من نباشید تا شورش هم در نیاد!

وقتی نمیتونم یه مسئله خیلی ساده رو تفهیم کنم دیگه بحثی ندارم. هر چی لازم بود گفته شد. بحث بیهوده داره کش پیدا میکنه.

اون قدری که این جا با هم دعوا کردین، دلسین تو بازی با سرباز های DUP نمی‌جنگه 8-|
بی خیال شید آقا یه چیزی بود گذشت رفت حالا هر صفحه یکی میاد مطلب رو میاره بالا بهش دامن می‌زنه.

بازیش واقعا بینظیره تو خریدش شک نداشته باشید که ارزششو داره. خودم بشخصه فکر میکردم مثل prototype هست که حدسم اشتباه بود چون هم بازیش داستان خوبی داره ،‌گرافیکشم عالی و گیم پلیش هم خیلی خوبه و تنوع زیادی داره

پریروز تمومش کردمو میخواسم بفروشمش ولی هربار که بازیش میکنم خیلی فاز میده بهم.اصلا حس تکراری بودن بهم دست نمیده.رفتم که پلاتش کنم

نکته ی جالب در مورد این بازی با توجه به دیدگاه های دوستانی که اینجا بازی رو تجربه کردن این هست که تقریبا تمامی کسایی که اینجا بازی رو تجربه کردن ازش لذت کافی رو بردن که با توجه به سبک بازی که اتفاقا تو ایران زیاد هم طرفدار نداره کمی عجیبه!
شاید دلیلی بر اینکه متای این بازی کمتر از حقش هست!

نمی دونم چرا من هر چی میبینم گرافیک بازی انقدر خفن نیست. همه یه جوری از گرافیک بازی گفتند که من گفتم حالا چه خبر هست.

Sent from my GT-P5200 using Tapatalk

من با prototype 2 خیلی حال کرده بودم با اینم میتونم!؟؟؟ فقط چون مولتی نداره شک دارم که بخرم یا زود تموم میشه و خسته کننده

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

من با prototype 2 خیلی حال کرده بودم با اینم میتونم!؟؟؟ فقط چون مولتی نداره شک دارم که بخرم یا زود تموم میشه و خسته کننده

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

شروین جان یه نصیحت برادرانه بهت بکنم که هیچوقت هیچوقت این بازیرو با prototype مقایسه نکن)x:d
منم با اون بازی خیلی حال کردم ولی حسی که ss میده توی کم بازیی دیدم.زود تموم شدن که زود تموم میشه بخش داستانی بازی ولی خب ماموریتای فرعی زیادی هستن که بعد یه مدت تکراری میشه.الان من که تموم کرم بازیرو فقط میچرخم و منتظرم یه نفرو پیدا کنم و حالشو بگیرم.گیم پلی خیلی خوبی داره که خستت نمیکنه.به نظر من حتما بخر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or