PlayStation Infamous: Second Son

35330215844820241380.jpg

ناشر:Sony Computer Entertainment
سازنده:Sucker Punch
پلتفرم:PS4
تاریخ انتشار:1st quarter 2014

نسخه اول این بازی در سال 2009 عرضه شد و باعث شد که نظر منتقدان را به خود جلب کند.در نسخه اول شما در نقش یک قهرمان به نام کول مک گران بودید و که بر اثر یک حادثه در شهر امپایر سیتی باعث شد که او قدرت های زیادی به دست اورد و جریان برق را به دلخواه کنترل کند.نسخه دوم در سال 2011 عرضه شد و شما باز هم در نقش کول بودید و این شماره هم توانست مثل نسخه اول موفق شود.پس از این دو نسخه این بازی طرفداران زیادی را به خود جلب کرد و میشه این بازی یکی از بهترین انحصاری های کنسول PS دانست.در کنفرانس معرفی کنسول جدید سونی یعنی PS4 این بازی همراه با چند بازی دیگر معرفی شد.یکی از بزرگترین تغییراتی که در بازی رخ داده است تغییر شخصیت بازی می باشد که حال شما در نقش فردی به نام دلسین رو (Delsin Rowe) هستید.این شخصیت که به نظر قوی تر از کول می اید 24 سال سن دارد و یک نقاش گرافیتی می باشد.اکثر مردم او را به عنوان یک تروریست و یک مرد شرور می شناسند.او به صورت دودی حرکت می کند و سلاح و قدرت های خارق العاده و شگفت انگیزی دارد که این خود یکی از تفاوت های نسخه قبلی می باشد.ژانر بازی هم اکشن - ماجراجویی می باشد.

+ تـــصـــــاویــــــــــر

باتشکر از (T1SHTΛЯ , PXG)

+ تریـــلــر هــــآ

m29587.jpg

Announcement Trailer
Size : 9.65 - 31.12 MB
Download : SD HD

m30188.jpg

E3 Trailer
Size :10.13 - 33.71 MB

Download : SD HD

infamous_second_son-2282874.jpg

Gameplay Trailer E3
Size : 35 MB
480p

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

+ اخــــبــــار

باتشکر از (HoR!ZoN و ɑidɐn )

Infamous: Seceond Son دارای بخش چند نفره و آنلاین خواهد بود

files_news_9011694016_50bd8f7e7d_o_26092.nphd[3616ecfa3ac1075e3b81edbc4c104d87].jpg

یکی از عناوین انحصاری و مشهور کنسول جدید PlayStation 4 و شرکت Sony، بازی Infamous: Seceond Son می باشد، اما ظاهرا ساخت این بازی برای کنسولی جدید، از تنها تغییرات محسوس آن نیست. در یک بروشور ذکر شده است که بازی دارای چندین مود بخش Multiplayer نیز خواهد بود. که اگر درست باشد، برای اولین بار در این فرانچایز به شمار می رود.
در این بروشور ذکر شده است که یک نفر بصورت Offline ( اشاره به Single ) بازی می کند، دیگران آنلاین خواهند بود.
دیگر بازی Single Player در این بروشور، از جمله Knack، بنابر این گزارش شامل چنین لیستی نمی شوند.
بازی Infamous: Second Son در سه ماهه اول سال 2014 بصورت انحصاری برای کنسول PS4 عرضه خواهد شد. Sony تنها بخش Single آن را تایید کرده و حرفی از بخش چند نفره به میان نیاورده است.

تاریخ انتشار و اطلاعاتی از گیم پلی و داستان Infamous: Second Son

با توجه به اطلاعاتی که دیروز از کاور مجله GameInformer در مورد بازی Infamous: Second Son فاش شد، تایید شد که این بازی در تعطیلات 2013 روانه بازار خواهد شد. در زیر اطلاعاتی از گیم پلی این بازی می باشد که به آن اشاره شده است:

شما به عنوان شخصیتی به نام Delsin Rowe، ایفای نقش خواهید کرد که 24 ساله است و یک آمریکایی بومی هنرمند به حساب می آید و همواره از قوانین برگرفته از سوی دولت نفرت دارد و مخالف آن است. شما به عنوان Rowe، قابلیت این را دارید که Smoke (دود) ایجاد شده را کنترل کنید. این کنترل با استفاده از DualShock 4 قابل کنترل خواهد بود. شما به قدرت دشمنانتان قادر خواهید بود؛ که این دشمنان، گروه حفاظت متهدین نامیده می شود.

DUP، شاخه ای از دولت به شمار می رود که اولویت اصلی آن، "کنترل bio-terrorists ها" می باشد. Bio-terrorist یک اسم جدید با نام "conduits" در بازی Infamous: Second Son می باشد.

Smoke اصلی ترین اسلحه Rowe می باشد. او قادر به ساخت، طراحی و استفاده از Smokeهای پرتابی، Somkeهای آتشین توپی و انجام حرکات و مانورهای آکروباتیک مانند smoke-dash می باشد. او همواره از Somke ها برای پرت کردن هوش و حواس دشمنان استفاده می کند. در این بازی شما می توانید، با استفاده از دودکش ها اتومبیل ها را از منفجر کرده و میزان دود خود را دوباره پر کنید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ps3_360_wii
همین فرق رو داره که یه ذرررررررررررره دقت کنید به پست طرف ممیبینید که میگه ویدئو دیده اما متوجه نشده! اول یه چیز رو متوجه بشید بعد تز بدید.
اصلا نیازی به اینجور جوابا نیست . تز بدین اینا چه معنی داره ؟

اون پست یه نفر نوشته بود این تروفی رو چجوری بگیرم یه نفرم لینک یوتیبش رو گذاشته بود . پرسیدن اینکه این تروفی رو چیکار کنم با رفتن به یوتیوب فرقی نداره . داره ؟

دوستان شرمنده ها ولی easter egg ها چین؟؟؟

- - -ویرایش - - -

دوستان گفته بودید تروفی ها missable نیس ولی حالا که چندتاش و فقط تو برج آخر بازی می شه زد اون جاش کجابود؟؟؟

دوستان شرمنده ها ولی easter egg ها چین؟؟؟

- - -ویرایش - - -

دوستان گفته بودید تروفی ها missable نیس ولی حالا که چندتاش و فقط تو برج آخر بازی می شه زد اون جاش کجابود؟؟؟

مثلا حضور چیزی یا نشانه از از یه اثر معروف (بازی,داستان,فیلم) داخل بازی مثلا:
حضور شمشیر زلدا داخل خونه Eugene

اره راست میگید. یکی از آپلودرهای خوب تریلر سایت بازی سنتر بلد نیست و نمیدونه چطوری ویدئو پیدا کنه و ببینه .

قسمت دوم پستمو ندیدی
حالا چرا اینقدر کش میدید این موضوعو؟من خواستم به یکی کمک کنم حالا چه به پستم توجه کنه چه توجه نکنه.شما مشکلی داری به کمکم من به دیگران؟

اره راست میگید. یکی از آپلودرهای خوب تریلر سایت بازی سنتر بلد نیست و نمیدونه چطوری ویدئو پیدا کنه و ببینه .

شما عوض اینکه الگوی دیگران باشید و این همه یک بحث رو توی یک تاپیک بازی کش ندید ، چرا این همه به یک کاربر گیر میدید و به نوعی هم به سخره میگیریدشون؟! از شما بعیده حداقل.

تا الان من هیچی نگفتم
آخه یه سوال اینقدر درگیری داره ؟ چرا بعضی از اعضا یه طوری از پستشون دفاع میکنن انگار دارن از ناموسشون دفاع میکنن ، خب دوسته من ، وقتی اشتباه میکنی منتظر نباش بیان قربونتم برن !
حالا یه نفر یه سوال پرسید دیگه قرار نیست برا جواب دادن بهش بزنید تو سره هم که
فردین جان از طرف بعضی از اعضا ازتون واقعا عذر میخوام :(
----------
بعدشم وقتی یه نفر در مورد دریافت یه تروفی یا رد کردن قسمتی از بازی سوال میپرسه نیومده لینکه یوتوپ بگیره
میخواد دفیق راهنمایی بشه اونم به صورت نوشتاری ، حالا اگه یه لینکه بدون شیلتر ویدئویی هم بیاد کنارش چه بهتر
حالا شاید من یا بعضی از افراد به یوتوپ دسترسی داشته باشن ، دلیل نمیشه که جواب سوال یه نفر رو فقط به دادن یه لینک از یوتوپ تموم کنن :|
دیگه بالاتر از راهنمای دریافت تروفی چی هست ؟ شما برید بببینید تو تایپیکهای مخصوصش یه نفر به جای راهنمای نوشتاری لینک یوتوپ داده آیا ؟
------
Shazem

دادن لینک یوتوپ جوابه ؟ اونم در حالی که افرادی هستند که بهش دسترسی ندارن !

-----------
اومدم دیدم سره یه سوال و جواب همچین داستانی بپا شده اصلا یاورم نمیشد :-o

آخرین ویرایش:
قدرت های جدید دلسین به موقع به بازی اضافه می شه و تاثیر به سزایی در جلوگیری از تکراری شدن بازی داره . ضمن اینکه من با شخصیت دلسین هم ارتباط برقرار کردم و مشکل خاصی از نظر من وجود نداره . در کل تا این جا که من بازی کردم و تقریبا می شه گفت اخرای بازی هم هستم کاملا لیاقت نمره 9 رو داره . هر چند در سخت گیرانه ترین حالت 8 هم می شه بهش داد !

ƝIƝɈѦ

اصلا نیازی به دعوا نبود . من الان عذر خواهی شما از فردین رو نتونستم معنی کنم . کسی که باید عذر خواهی کنه ایشونه . من خیلی مودب اومدم یه چیزی گفتم که کمک گرفتن چه تفاوتی با ویدیو دیدن داره ایشون اومد یه سری چیزای نامربوط گفت بعد شما از ایشون معذرت میخای ، اونم از طرف ما ؟! واقعا عجیبه .

من اصلا بحثم در مورد پست شما هم نبود یه نفر گفته بود این تروفی رو بلد نیستم بگیرم یه نفر هم اومده بود لینک ویدیو از طریقه ی گرفتن تروفی گذاشته بود و لایکش رو هم از سوال کننده گرفته بود بعد فردین جان اونجوری جواب ایشون رو داد بعدم که یه سری حرفایی مثل تز ندین و ... به من که اصلا جای اون حرفا نبود . بعد الان شما چجوری از طرف ما از فردین عذرخواهی میکنی ؟!

آخرین ویرایش:
ƝIƝɈѦ

اصلا نیازی به دعوا نبود . من الان عذر خواهی شما از فردین رو نتونستم معنی کنم . کسی که باید عذر خواهی کنه ایشونه . من خیلی مودب اومدم یه چیزی گفتم که کمک گرفتن چه تفاوتی با ویدیو دیدن داره ایشون اومد یه سری چیزای نامربوط گفت بعد شما از ایشون معذرت میخای ، اونم از طرف ما ؟! واقعا عجیبه .

من اصلا بحثم در مورد پست شما هم نبود یه نفر گفته بود این تروفی رو بلد نیستم بگیرم یه نفر هم اومده بود لینک ویدیو از طریقه ی گرفتن تروفی گذاشته بود و لایکش رو هم از سوال کننده گرفته بود بعد فردین جان اونجوری جواب ایشون رو داد بعدم که یه سری حرفایی مثل تز ندین و ... به من که اصلا جای اون حرفا نبود . بعد الان شما چجوری از طرف ما از فردین عذرخواهی میکنی ؟!
شما با خودت چند چندی؟! کسی که در مورد این تروفی سوال کرده بود همین NINJA بود!!! من نمیدونم حرفای نامربوط رو شما دارین میزنین یا من؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or