inFAMOUS 2

درود
دوستان من بازی را ریختم ولی وقت نکردم برم
2 تا سوال
بازی حدودا چند سواعت گیم پلی داره
اگه با معموریت جانبی ها بخواهیم بره چقدر طول میکشه

درود
دوستان من بازی را ریختم ولی وقت نکردم برم
2 تا سوال
بازی حدودا چند سواعت گیم پلی داره
اگه با معموریت جانبی ها بخواهیم بره چقدر طول میکشه
20-30 ساعت ... با فرض معموریت های جانبی و روی درجه ی Hard

آخرین ویرایش:
والا الان هيولا با شهر من 700 مايل فاصله داره هر چي كار خوب بوده كردم هيچ آدمي رو نكشتم سمت كارهاي Evil Karma هم نرفتم.
راستي اون آدم هايي كه Blast دستشونه توي خيابون تا ميبيننت در ميرن رو بايد چي كار كني؟؟
خب هنوز زوده Karmaـت تغییر کنه ... ! همچنان به خوب بودن ادامه بده :) !
@ سلام-اکس :
آره ، دقیقا بستگی به این داره که قبل اون ماموریت چه حالتی داشته باشی.اگه آدم خوبی باشی ، تصمیم خوب رو میتونی انتخاب کنی و اگر هم آدم بدی باشی ...

دوستان من در اوایل بازی اونجا که یه ساختمان بلند هست میگه برو اونجا میرم اونجا بعد در هر چهار طرف ساختمان ساعت هست.باید چیکار کنم؟خواهشن سریع بهم بگید تا ایم مرحله را رد کنم.ممون.

به خدا یادم نمیاد ! بدون هیچ مشکلی بازی پیش میرفت ، بخاطر همین یادم نمیاد کجا رو میگی ... یه عکس بذار ازون جا و مینی مپ اون مامورت:)ایشالا بتونیم کمکت کنیم .

عزیز بالای برج که رفتی دنبال یه پرنده بگرد که داره یه نور قرمز چشمک میزنه بعد با یه blast یا یه شلیک گلوله بندازش زمین و بعد هم برو پیشش و نوار رو از توش بردار و تمام;)

به خدا یادم نمیاد ! بدون هیچ مشکلی بازی پیش میرفت ، بخاطر همین یادم نمیاد کجا رو میگی ... یه عکس بذار ازون جا و مینی مپ اون مامورت:)ایشالا بتونیم کمکت کنیم .
بفرما اینم عکس:
0rj67yf9zbyz4cf2qqzg.jpg

بچه ها من داخل بازی infamous2 گیر کرد!
اونجا که باید بری با دوربین عکاسی از مجودات داخل واگن ها عکس بگیری!
بعدش که این کار رو انجام دادم رو نقشه یه علامت ظاهر شد که باید برم اونجا بعد که رفتماونجا یه ساختمون بود که میگه باید بری رو پشت بومش بعد که رفتم اونجا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم!
وقتی هم که میخوای دشمنا رو بکشی میسوزی و میری از اول!
لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه!

بچه ها من داخل بازی infamous2 گیر کرد!
اونجا که باید بری با دوربین عکاسی از مجودات داخل واگن ها عکس بگیری!
بعدش که این کار رو انجام دادم رو نقشه یه علامت ظاهر شد که باید برم اونجا بعد که رفتماونجا یه ساختمون بود که میگه باید بری رو پشت بومش بعد که رفتم اونجا دیگه نمیدونم باید چیکار کنم!
وقتی هم که میخوای دشمنا رو بکشی میسوزی و میری از اول!
لطفا هرکی میدونه راهنمایی کنه!

اونجا هم باید عکس بگیری. رو پشت بوم یه سری شیشه داره که دید داره به پایین. تو واگن دو نفر دارن صحبت میکنن که باید ازشون عکس بگیری.

بازی رو تازه شروع کردم
گرافیک خوبی داره
امکاناتی که بازی در اختیار قرار میده جذاب هست
کاورگیری می تونست بهتر باشه اما بد نیست
خوشبختانه بازی خیلی آسون نیست
خیلی وقتها دوست داشتم تو بازیها کنترل غول بازی رو بدست بگیرم و در این بازی برای اولین بار چنین چیزی رو تجربه کردم. بعضی امکاناتی که cole داره برای مقابله با حریف احساس غول بودن رو داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or