این موضوع زمانی اتفاق میوفته که یه بازی Stealth رو به جز مخفی کاری ، بتونی اکشنم بری جلو. ربطیم به سند باکس نداره. اما ابزارهای زیادی برای از بین بردن دشمنها داری از ماشینهای دورو برت تا بشکه و تیکه های خرد شده آهن اونها برای پرتاب کردن به دشمنت میتونی استفاده کنی، چندین راه رسید به آبکتها داری ،در راه رسیدن به آبجکتها چند تا مینی گیم هم هست و . . . بازی سند باکسه به این دلایلپرسیدم بازی اجازه میده هر جوری که دلت میخواد مرحله رو بری یا نه
این موضوع زمانی اتفاق میوفته که یه بازی Stealth رو به جز مخفی کاری ، بتونی اکشنم بری جلو. ربطیم به سند باکس نداره. اما ابزارهای زیادی برای از بین بردن دشمنها داری از ماشینهای دورو برت تا بشکه و تیکه های خرد شده آهن اونها برای پرتاب کردن به دشمنت میتونی استفاده کنی، چندین راه رسید به آبکتها داری ،در راه رسیدن به آبجکتها چند تا مینی گیم هم هست و . . . بازی سند باکسه به این دلایل
بد گفتم بابا بد گفتم :

)تو انتخاب اخری که من انتخاب نجات دادنو زدم بار دیگه که رفتم می خواستم انتخاب بزنم اون یک یانتخاب رو زدم ولی مرحله تکرا رمیشه این داستانش چیه..؟ چی کار باید کرد ؟ چرا با اون انتخاب به ملت خیانت میشه ؟ چون با انتخاب نجات بشر Kuo بد جوری عصبانی میشه ؟

اون در واقع Leave Mission هست . اگر آدم خوبی باشید ، اون انتخاب قرمز اینه : رها کردن ماموریت و تلاش برای تغییر Karma به حالت شیطانی ...
لول!
شما چقدر از بازی رو رفتی و دقیقا چه کارایی انجام دادی ؟