inFAMOUS 2

پرسیدم بازی اجازه میده هر جوری که دلت میخواد مرحله رو بری یا نه
این موضوع زمانی اتفاق میوفته که یه بازی Stealth رو به جز مخفی کاری ، بتونی اکشنم بری جلو. ربطیم به سند باکس نداره. اما ابزارهای زیادی برای از بین بردن دشمنها داری از ماشینهای دورو برت تا بشکه و تیکه های خرد شده آهن اونها برای پرتاب کردن به دشمنت میتونی استفاده کنی، چندین راه رسید به آبکتها داری ،در راه رسیدن به آبجکتها چند تا مینی گیم هم هست و . . . بازی سند باکسه به این دلایل

• Like
Reactions: Fenris Wolf
این موضوع زمانی اتفاق میوفته که یه بازی Stealth رو به جز مخفی کاری ، بتونی اکشنم بری جلو. ربطیم به سند باکس نداره. اما ابزارهای زیادی برای از بین بردن دشمنها داری از ماشینهای دورو برت تا بشکه و تیکه های خرد شده آهن اونها برای پرتاب کردن به دشمنت میتونی استفاده کنی، چندین راه رسید به آبکتها داری ،در راه رسیدن به آبجکتها چند تا مینی گیم هم هست و . . . بازی سند باکسه به این دلایل
:(( بد گفتم بابا بد گفتم :
میگم هم میشه سند باکس رفت هم به شیوه مخفی کاریو اینا!؟؟
اگه بازم بد گفتم بگین:(( :دی

• Like
Reactions: .:Layho:.
سلام
خسته نباشید دوستان منم امروز بازیو تموم کردم و ارادتمندم همیشه به PS3 و همه بازیهاش و واقعا متاسفم بابت برخی امتیازات نافرمی که به این بازی داده شده چون نمره ا یکمتر از 9 نباید به این بازی داد
من نسخه special edition رو خریده بودم و واقعا لذت بردم از بازی اخرش و به قول زیک..:

دوستت دارم برادر ...:((
یه سوال ..

تو انتخاب اخری که من انتخاب نجات دادنو زدم بار دیگه که رفتم می خواستم انتخاب بزنم اون یک یانتخاب رو زدم ولی مرحله تکرا رمیشه این داستانش چیه..؟ چی کار باید کرد ؟ چرا با اون انتخاب به ملت خیانت میشه ؟ چون با انتخاب نجات بشر Kuo بد جوری عصبانی میشه ؟

سلام بازي رو امروز تهيه كردم فوق الاده است بازي اصلا انتظار يه همچين آزادي عملي نداشتم فقط 2 تا مشكل به نظرم رسيد 1) دوربين احساس ميكنم خيلي چسبيده به كول 2)وقتي روي ماشين ها مي ايستي و اون رو بلند ميكني كه پرتش كني پاي كول ميره توي ماشين
(يه يه سالي دست به PS3 ايم نزده بودم بخاطر كنكور فريمورش 3.21 بود اون موقع كه داشتم Update 3.60 رو ميريختم يه حس توپي داشتم نميدونم چرا خلاصه كه بيخيال هك شديم تا اورجينال هست زندگي بايد كرد:)):)))

تو انتخاب اخری که من انتخاب نجات دادنو زدم بار دیگه که رفتم می خواستم انتخاب بزنم اون یک یانتخاب رو زدم ولی مرحله تکرا رمیشه این داستانش چیه..؟ چی کار باید کرد ؟ چرا با اون انتخاب به ملت خیانت میشه ؟ چون با انتخاب نجات بشر Kuo بد جوری عصبانی میشه ؟
اون در واقع Leave Mission هست . اگر آدم خوبی باشید ، اون انتخاب قرمز اینه : رها کردن ماموریت و تلاش برای تغییر Karma به حالت شیطانی ...

سلام
اقا ما هرچي كار خوبه توي اين بازي انجام داديم فقط حلوا نتونستم خيرات كنم ولي درجه ام بازم گاردين هست اگه ممكنه راهنمايي كنيد.
با تشكر

ما که یه ابرقهرمان شدیم رفت :دی بعدش هم که بازی تموم شد نوشت بیا برو بدنام بشو کلی قدرت مختلف گیرت میاد منم گول خوردم دوباره دارم از اول میرم ولی این دفعه هرکی جلوی دستم میاد رو میکشم :دی =))

راستی اصلا فرقی هم توی داستان اصلی هست مثلا اینجا رو بخونید

وقتی خوب بودم اون دختره رو از دست هیولاها نجات دادم و بعدش هم که منو به اون یارو شورشیه معرفی کرد :دی

الان که یه شخصیت منفیم نمیتونم دختره رو بکشم ؟ :دی آخه اینطوری که یه دیوونه جلوه میکنم !!! توی ماموریت های اصلی کارای خوب انجام میدم بعد از اون شروع میکنم به کشتن مردم !؟

دوستان من هم بازی را خریدم.فوق العاده بود.من شماره یکش را بازی نکردم. ولی این شماره خیلی بهم حال داد.اگه تونستم با استفاده از کد داخل بازی شماره یکش هم دانلود میکنم.راستی کسی میدونه حجمش چقدر هست؟

...............................

اون در واقع Leave Mission هست . اگر آدم خوبی باشید ، اون انتخاب قرمز اینه : رها کردن ماموریت و تلاش برای تغییر Karma به حالت شیطانی ...

مرسي بابت توضيحات پس من اگر روند رو عوض كنم دم بدي بشم اون موقع اون مورد رو فعال ميكنه..؟
ميدونيد چون Kua ناراحت شد اگر قرار بر نجات بشر بود كاوو چرا ناراحت شد چون كه اصولا Nix يه جورايي بد و كاوو خوب هستش (اخرش هم كه البته نيكس ميميره.)

لول :دی !
شما چقدر از بازی رو رفتی و دقیقا چه کارایی انجام دادی ؟

والا الان هيولا با شهر من 700 مايل فاصله داره هر چي كار خوب بوده كردم هيچ آدمي رو نكشتم سمت كارهاي Evil Karma هم نرفتم.
راستي اون آدم هايي كه Blast دستشونه توي خيابون تا ميبيننت در ميرن رو بايد چي كار كني؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or