inFAMOUS 2

بیخیال بابا ، این حرفا کدومه ؟!! اولا کجا گفته بازی 60 FPS ه ؟!! دوما اتفاقا من فکر میکنم اصلا AA نداره بازی یا اگه داشته باشه 2x ه ...

میدونی اینی که میگی یعنی چی ؟!! بازی Open World ، گرافیک خیلی خوب و زیبا ، 60 فریم در ثانیه ، 16x AA ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
احیانا 1080p Native نیست ؟! :d

نه اتفاقاً AA بازی خیلی هم بالاست ولی وقتی افک دود یا آتیش پشتش قرار میگیره خراب میشه، چیزی مثل GT5 اگه بازی کرده باشید.

دوما اتفاقا من فکر میکنم اصلا AA نداره بازی یا اگه داشته باشه 2x ه ...

MLAA داره.

آخرین ویرایش:
@ Nima

عجب!
مشکل از TV هم ممکنه باشه. من برای COD : BO همینطوری مشکل داشتم.
توی LCD مغازه کیفیت AA انگاری بهتر بود. در واقع Aliasing نمیدیدم. اما تو خونه دوستم چرا داشت.

فریم بازی هم داد میزنه بالاست! نمیدونم 60 شاید نباشه. پایین تر از 45 نیست.

بازی رو امروز گرفتم واقعا گرافیک بهتر شده(اضافه شدنSSAO,valumetric sunshafts)،صداگذاری هم پیشرفت کرده کاتسین ها هم دیگه حال بهم زن نیستن
در ضمن بازی MLAA نداره(بازی اصلا AA نداره)

آخرین ویرایش:
یک نکته هست درمورد اجرای بازیها بگم بازی ها رو کلا سعی کنید روی رز native بازی کنید
هم فریم بهتر میگیرید و کیفیت بهتر کلا هر بازی رو توی این نسل روی رز 720 بزنید بهتر:دی
مثلا u2 رو یه بار بزارید روی 1080p یه بارم توی 720p مقایسه کنید کلی روی 720 بهتر اجرا میشه تا اپسکیلش
حتی کات سینسهای بازی دندادنه دار میشد
ختم کلام اپسکیل نکنید به هوای اینکه 1080p ی کلاه سرتون رفته:دی

اتفاقا همه میگن بذارین رو 1080i ! مثکه نتیجه بهتری میده ، خودم هم همه بازیهارو روی همین گذاشتم

منطقی به نظر نمیرسه چون بازی که native 720
و سازنده روی این رز بازی رو بهینه کرده از هر نظر 1080i هم حکم همون اپسکیل رو دار
حالا گفتن از ما بود چون خودم مقایسه کردم و یه سرچی هم کردم تو نت برای همون انچارتد 2 مخصوصا گفته بودن
u2 far better in 720p :دی برای بقیه بازی ها هم حکما صدق میکن

آخرین ویرایش:
تو یه Preview قبلا خونده بودم که بازی MLAA داره! فریم همکه معلومه روی 30 قفله!
اتفاقا همه میگن بذارین رو 1080i ! :biggrin1: مثکه نتیجه بهتری میده ، خودم هم همه بازیهارو روی همین گذاشتم .
همه بازیها به 1080p آپ اسکِیل نمیشن بعضیهاشون فقط 720p رو پشتیبانی میکنند برای مثال LBP که اگر حتی در حالت تنظیمات دستی هم تیک 720p رو بردارید بجای اینکه بر روی 1080p تنظیم بشن به 480p داون اسکیل میکنند!

Last edited by a moderator:
اولا انحصاریه و رو همه کونسولا نمیاد:d
سوال دومت هم ربطی به اولی نداره! بله ریجن در PS3 مهم نیست!

میدونم منظورم این بود همه ریجیون ها :d
راستی این بازی جدیده دیگه ؟رلیز زده 7 ولی تاپیکش خیلی وقته
بازی خوبیه نگه دارم یا پاک کنم؟

دوستان تو این بازی همش باید غول بزنی بکشی ؟؟؟؟؟؟ تفنگ مفنگ و ... نداره ؟
نمیدونم چرا همش میخوام برم بخرم با خودم میگم خوب نیست نخر....

مگه توی همه ی بازیها باید حتما تفنگ باشه ؟ :d نه فکر نکنم همش غول باشه اما غولی که پدرتو در بیاره حتما داره :d بازی انحصاریه و فکر نکنم چیز بدی باشه و امتیازات هم میگن که بازی قشنگیه ;)

یه چیزی مثل شمشیر داره :دی
بجای تفنگ هم یه چی داره بدتر ِ نارنجک و تفنگه. گلوله های پر ولتاژ برق و پرتاب میکنه میترکن خیلی حال میده. کلا خیلی بازی ردیفیه. یه پا اساسین ِ واس خودش.

یه چیزی مثل شمشیر داره :دی
بجای تفنگ هم یه چی داره بدتر ِ نارنجک و تفنگه. گلوله های پر ولتاژ برق و پرتاب میکنه میترکن خیلی حال میده. کلا خیلی بازی ردیفیه. یه پا اساسین ِ واس خودش.
میشه شهر رو بهم ریخت ؟:d
مثلا بزنم مردم رو تیکه تیکه کنم........زن مردم رو بدزدم و از بالای برج ولش بدم پایین ؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or