آخرش چی شد ؟ همه ی ریجن ها بتا رو دارن ؟
این بتا واسه کسایی که pre order کردن هستش مثل خودم
آخرش چی شد ؟ همه ی ریجن ها بتا رو دارن ؟
کی گفته من که پیش سفارش نکردم ولی سونی خودش زحمتشو کشید برام میل کرد.این بتا واسه کسایی که pre order کردن هستش مثل خودم
اگر هک نکردید که تا آخر هفته که Store باز میشه میتونید به صورت رایگان دانلود کنید :d (از دستش ندید :d )من 1 رو بازی نکردم ولی خیلی حال میکنم با سبکش حتما 2رو میخرمش راستی این کد مطمن هستید تو هر 2 ریجن هست .تو سوکوم ریجن 2 که کد r3 نبود
infamous رایگان در psn موجود نیست سرکار رفتید
تمامی قول و قرار ها سر کاری بود سونی جز burnoutparadise رایگان چیزی دیگه برای اروپا نذاشته.
infamous رایگان در psn موجود نیست سرکار رفتید
تمامی قول و قرار ها سر کاری بود سونی جز burnoutparadise رایگان چیزی دیگه برای اروپا نذاشته.
دوست عزیز درسته هنوز هیچ WELCOME BACK TO STORE نیومده فعلا آزمایشی هستش STORE برای یه مدت کوتا فعلا WELCOME TO PLUS اومده برای اروپا اما تو این همه مدت کم آزمایش نکردن .جای که زود قضاوت کنید، کمی "مزه مزه" کنید حرفتون رو بعد ...!
حسین آقا ماست بند که طرف حساب نیست، شرکت سونی هست که مطمئنا اعتبارش انقد کم نیست که "کسی رو سر کار" بذاره ..
سونی کامل نوشته که:
You may have noticed that the content promised as part of the Welcome Back offer is not yet live. It is currently in the final stages of testing and will be available to download soon; we’ll be sure to let you know when.کسی که سوال براش پیش میاد، میتونه بره به بلاگ رسمی سونی و اطلاعات رو بگیره ....
http://blog.us.playstation.com/2011...er&utm_medium=social&utm_campaign=Store_60111