inFAMOUS 2

دوستان بازي بخش مولتي پلاير داره ؟
ممنون
نه نداره :d
یه بخش ساخت مراحل شخصی برای این عنوان طراحی شده که مثل LBP میتونید مراحلی که ساختید رو با دیگران به اشتراک بگذارید یا مراحل پلیرهایی که روی سرور آپلود شده رو بازی کنید.

من 1 رو بازی نکردم ولی خیلی حال میکنم با سبکش حتما 2رو میخرمش راستی این کد مطمن هستید تو هر 2 ریجن هست .تو سوکوم ریجن 2 که کد r3 نبود

من 1 رو بازی نکردم ولی خیلی حال میکنم با سبکش حتما 2رو میخرمش راستی این کد مطمن هستید تو هر 2 ریجن هست .تو سوکوم ریجن 2 که کد r3 نبود
اگر هک نکردید که تا آخر هفته که Store باز میشه میتونید به صورت رایگان دانلود کنید :d (از دستش ندید :d )

تروفی طلا هم یافت شد :
06.jpg

به طور کلی غیر از برنز که زیاد فرقی نکرده،به نظر میرسه یکم بهتر شده :d

infamous رایگان در psn موجود نیست سرکار رفتید:))
تمامی قول و قرار ها سر کاری بود سونی جز burnoutparadise رایگان چیزی دیگه برای اروپا نذاشته.

infamous رایگان در psn موجود نیست سرکار رفتید:))
تمامی قول و قرار ها سر کاری بود سونی جز burnoutparadise رایگان چیزی دیگه برای اروپا نذاشته.

جای که زود قضاوت کنید، کمی "مزه مزه" کنید حرفتون رو بعد ...!
حسین آقا ماست بند که طرف حساب نیست، شرکت سونی هست که مطمئنا اعتبارش انقد کم نیست که "کسی رو سر کار" بذاره ..

سونی کامل نوشته که:

You may have noticed that the content promised as part of the Welcome Back offer is not yet live. It is currently in the final stages of testing and will be available to download soon; we’ll be sure to let you know when.

http://blog.us.playstation.com/2011...er&utm_medium=social&utm_campaign=Store_60111

کسی که سوال براش پیش میاد، میتونه بره به بلاگ رسمی سونی و اطلاعات رو بگیره ....

جای که زود قضاوت کنید، کمی "مزه مزه" کنید حرفتون رو بعد ...!
حسین آقا ماست بند که طرف حساب نیست، شرکت سونی هست که مطمئنا اعتبارش انقد کم نیست که "کسی رو سر کار" بذاره ..

سونی کامل نوشته که:

You may have noticed that the content promised as part of the Welcome Back offer is not yet live. It is currently in the final stages of testing and will be available to download soon; we’ll be sure to let you know when.

http://blog.us.playstation.com/2011...er&utm_medium=social&utm_campaign=Store_60111

کسی که سوال براش پیش میاد، میتونه بره به بلاگ رسمی سونی و اطلاعات رو بگیره ....
دوست عزیز درسته هنوز هیچ WELCOME BACK TO STORE نیومده فعلا آزمایشی هستش STORE برای یه مدت کوتا فعلا WELCOME TO PLUS اومده برای اروپا اما تو این همه مدت کم آزمایش نکردن .
قبول من سریع قضاوت کردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or