inFAMOUS 2

WOW !!!!
دو تا تریلر جدید از گیم پلی بازی اومده!
پیشنهاد میکنم حتما ببینید!
من از US BLOG سایت PS دیدم! که از UTUBE گزاشته تریلر ها رو سعی میکنم دانلود و آپلودشون کنم :d
ولی این لینکش برای کسایی که میتونند ببینند.
اگر مثل تریلر اول یکی دوتا شخصیت اینجوری دیگه هم باشه میتونند یک بخش CO OP مثل NGS2 هم بیارند تو بازی :d :d :d

ویرایش :

دانلود تریلر اول

دانلود تریلر دوم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tommy Fisher
دوتا ویدئو رو دیدم، کلاً انتظار زیادی از این بازی ندارم اما انگار راستی راستی چیز خیلی فوق العاده ای هست. :d
jaw dropping, حتماً مشاهده کنید.

دوتا ویدئو رو دیدم، کلاً انتظار زیادی از این بازی ندارم اما انگار راستی راستی چیز خیلی فوق العاده ای هست. :d
jaw dropping, حتماً مشاهده کنید.

شما مشکل داری که انتظاری نداری ! :d همون یکش یکی از بهترین های PS3 تو این نسله که چون هایپ نداشت در حدی که باید تحویلش نگرفتن .
این یکی که هیچی دیگه ....

اینجا من کیفیت بهتر این 2 تا ویدیو رو گذاشتم .

به نظر من یه چیزی وَرای این نسلــه! کافیه یه نگاه به انیمیشنهای عالی و افکتهای دود ، انفجار و برق بکنید . :دی
از هر چیزی در محیط میشه به نفع خودمون استفاده کنیم چقدر دست رو برای پیاده کردن انواع و اقسام کومبوها و قدرتهای متنوعی که کم هم نیستند ، باز گذاشته . اون گردباد مخلوط با برقی که آخر تریلر دوم درست کرد بینظیر بود .یکی از بهترین بازیهای super hero یا Villain ـی ساخته شده تا به حال .

آخرین ویرایش:
عجب چیزیه !!! :دی بهتر از اونی که فکرش رو میکردم ! گذشته از گیم پلی که نمیشه بدون بازی کردن در موردش قضاوت کرد (هرچند خیلی جالب به نظر میرسه) , از نظر بصری هم واقعآ عالیه توی این سبک و این شلوغی ! انگار فیزیک بدی هم نداره :دی

تو اون gif ـی که گذاشتم اگه دقت کنید طرف وقتی ماشین رو بلند می کنه تو background همه فرار می کنن. یکی از نمونه های هوشی مصنوعی خوب :دی

جدی چه باحال ، دقت نکرده بودم !! خیلی جالب بود ... ولی عجب Gameplay متنوعی داره ، انواع و اقسام جنگولک بازیهای مختلف رو اجرا میکنه .... خیلی جو گیر شدم من الان :d

ناسلامتی بازی کارِ استودیوی Sucker Punch ـه ، شرکتی که Sly نسل قبلُ ساخته بودا :d نکته مثبت برای من بازگشت همون Cole Macgrath بی روح خودمونه ! کاملا میخوند به جو بازی و یک شهر بحران زده تو شماره اول ، باید دید این شماره ساختارشون چطور هست ...

این gifـی که کیوان گزاشت برای من جالب ترین قسمت توی تریلر بود!!! :d توی تریلرها قبلی دیده بودیم که میشه ماشین رو بلند کرد و پرتاب کرد! ولی این که روش وایسادیم خیلی برام جالب بود :d :d :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or