InFamous 2 غیر قابل اجرا بر روی XBOX360 !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
infamous-2-20100618095909195_640w.jpg

به هیچ وجه هیچ راهی وجود نخواهد داشت که بازی هایی مانند Uncharted II و Infamous 2 بر روی X360 ساخته و پرداخته شوند(!!!), این موضوع چیزیست که جناب Chris Zimmerman کارگردان توسعه بازی در استدیو Sucker Punch به آن اعتقاد دارد!
او در مصاحبه ای که اخیراً داشت چنین گفت: فقط قدرت پردازش بیشتر در کنسول PlayStation 3 وجود ندارد. اگر شما به بازی هایی همانند Uncharted II بنگرید در خواهید یافت که آنچارد 2 بازی هست که هیچ وقت شما توانایی مشاهده و تجربه آن را در پلتفرم X360 نخواهید داشت اهمیتی هم نداره که شما چقدر باهوش هستید!

او به مجله Play گفت: Infamous 2 نیز به همان گونه است, شما بازی را مشاهده خواهید کرد و خواهید دید که هیچ راهی وجود نخواهد داشت که ما بتوانیم بازی را بر روی X360 به سرانجام برسانیم!!

او ادامه داد؛ در اصطلاحات فنی بزرگترین چیزی که ما انجام دادیم مهاجرت بخش بسیار عظیم تر از کد های ما برای اجرا بر روی SPu های کنسول بوده است! PS3 با معماری فوق العاده و باورنکردنی ساخته شده است که در آن مکان های کاملی وجود خواهند داشت که شما میتوانید با استفاده از آن کد های مورد نظر خود را اجرا کنید و ما در حال حاضر از تمام بخش ها استفاده میکنیم!

شما میتوانید هم اکنون افکت های استادانه بازی را مشاهده کنید, با توجه به اینکه تریلر جدید از بخش گیم پلی بازی هفته گذشته ریلیز شد!
SourceLink

• Like
Reactions: Niko Bellic
مشکل دوستان چیه از این موضوع ؟؟؟
مشکل اینه که این حرف رو 178348590345 بار تا الان زدن. بحث راست و دروغ نیست. بحث اینه که من الان برم وسط خیابون وایسم هر 5 دقیقه یه بار بگم "تیم فوتبال آلمان از هلند بهتر بازی می کنه". چه راست بگم و چه غلط، فایده ی این کار چیه؟ یه بار گفتن Killzone 2 روی 360 اجرا نمی شه، قبول کردیم. بعد گفتن U2. بعد گفتن GOW3، بعد گفتن... . حتی اگه صد در صد هم حق داشته باشن، این روند تکرارشون به شدت نمود "عقده بازی" داره.

فکر نکنم این موضوع درکش زیاد سخت باشه, طرف اومده میگه InFamous 2 همچون Uncharted II بر روی 360 امکان پذیر نیست! کسی که U2 رو دیده باشه براحتی این قضیه رو هضم میکنه.
اتفاقا برعکس هایپ این بازی بدجوری رو معده من مونده !! (البته به فکر مسائل بهداشتی هستما:d:d)

همین دیگه !
کسی که تریلرهای و گفته های سایتها که نمایش E3 2010 را دیدن مثل بازی هایی قبیل RAGE و CRYSIS2 که دیگه فکر نمیکنه U2 اینطور و انطور!
حتی بنظرم بازیهای GEARS 3 و K-L نمایش به مراتب بهتری داشتند .
الان طرف حرفت با U2 بود ؟! اگر آره که فقط lol, اما اگر منظورت InFamous 2 ـه به نظر من نمایشش از هر دو بازی Crysis 2 , RAGE بهتر بود!

اتفاقا برعکس هایپ این بازی بدجوری رو معده من مونده !! (البته به فکر مسائل بهداشتی هستما:d:d)
اگر اینه که باید از هایپ های خنده دار آواتارت (Crysis2) رو دل کرده باشی پس!

• Like
Reactions: mehdihoo
اخه این چه حرفیه اصلا زبون های برنامه نویسی تو هر کنسولی فرق میکنه !!
اصلا مگه سونی میخواد رو x360 هم بده !!
برا من که مهم نیست چون جفتش رو دارم :d
هر چند یک بار اسم یه بازی رو میارن فقط بخاطره این که بگن برتره فروشه کنسول بیشتر شه !!

آخرین ویرایش:
فن های X360 دارن نمایان میشن!!!!!
فقط یه خواهش:این افرادی که اومدن به این و اون گفتن فن یادشون نره خودشون خیلی فن ترن(!)یک لحظه فکر کنین یه نفر اومده هی به این و اون میگه فن بعد نوبت به خودش که میرسه میگه:نه. من فن نیستم!!!
(نکته:اگه گیم اسپات میگفت Crysis 2 میشد وحی الهی=))=))=)))

فن های X360 دارن نمایان میشن!!!!!
فقط یه خواهش:این افرادی که اومدن به این و اون گفتن فن یادشون نره خودشون خیلی فن ترن(!)یک لحظه فکر کنین یه نفر اومده هی به این و اون میگه فن بعد نوبت به خودش که میرسه میگه:نه. من فن نیستم!!!
(نکته:اگه گیم اسپات میگفت Crysis 2 میشد وحی الهی=))=))=)))
اینه بدم خدمتتون؟:دی

اگه اینا گرافیک بالاتری داشتن gamspot نمیامد gt5
رو بهترین گرافیک کن عزیز
فنهای 360 که فقط بلدن تاپیک هارو لول باران کنن بهتر با این گند جدیدشون کرک دان 2 کلا تو فروم در موردps3 vs 360 چند وقتی بحث نکنن بیشتر از اینم مارو نخندونن لطفا
بله، از GS ـی که میاد DS رو GoTY میکنه انتظار بیشتری هم نمیره...
در ضمن نمونه ی بارز به جاده خاکی زدن رو در این پست کاملا میتونیم مشاهده کنیم! چرا که بحث Crackdown 2 اومده وسط و هیچ ارتباطی هم به موضوع ترد نداره.

• Like
Reactions: pandora tomorrow
همش فقط و فقط تبلیغه!!

سونی هم که هر روز میاد یه حرف جدید میزنه و بعدش دیگه خبری نمیشه.

فقط و فقط چرت میگه.

قابل توجه دوستان که من فن نیستم و هر دو کنسول رو دارم.

در ضمن نمونه ی بارز به جاده خاکی زدن رو در این پست کاملا میتونیم مشاهده کنیم! چرا که بحث Crackdown 2 اومده وسط و هیچ ارتباطی هم به موضوع ترد نداره.
چند ساعت DS بازی کردی !؟ دلیل انتخاب بازی میدانی چی بوده !؟
در مورد Infamous هم کمی صبر کنید خود بازی جوابتان می دهد :p

چند ساعت DS بازی کردی !؟ دلیل انتخاب بازی میدانی چی بوده !؟
در مورد Infamous هم کمی صبر کنید خود بازی جوابتان می دهد :p
اره همونطور که یکش جوابمون رو داد!:))
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/infamous?q=infamous
----------------
کلا این 360 منبع فشاره! یکی نیست بگه Rage با اون عظمتش مثل بلبل داشت اجرا میشد دیگه infamous خر کیه؟

الان طرف حرفت با U2 بود ؟! اگر آره که فقط lol, اما اگر منظورت InFamous 2 ـه به نظر من نمایشش از هر دو بازی Crysis 2 , RAGE بهتر بود!

جوابه سوالی که ازم پرسیدی اره 100 درصد یعنی 200 درصد !
بقیه را هم مثل خودت lol

آخرین ویرایش:
اره همونطور که یکش جوابمون رو داد!:))
http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/infamous?q=infamous
----------------
کلا این 360 منبع فشاره! یکی نیست بگه Rage با اون عظمتش مثل بلبل داشت اجرا میشد دیگه infamous خر کیه؟
افرین فشار !!!
فعلا شما داری به شدت احساس فشار میکنی ;)
حالا شماره 2 بازی میاد انوقت من واست لینک میدهم البته هنوز برای نظر قطعی دادن زوده

• Like

خب اصولا همینطور اینو نگی چی بگی اگه gs گیرز 3 رو انتخاب میکرد چی:)
درمورد cd2 هم محض یاداوری بود بقیه هم چنتا بازی نام بردن فقط جای این خالی بود:d

اره همونطور که یکش جوابمون رو داد!

چه ربطی دارuncharted 1 هم متاش بالای 9 نبود ولی نسخه دوم ترکاند
حداقل این متاش 85 شد.... اون چی:)) لطفا متا اینا به رخ نکشید که
وضعتون بس خراب است در این ضمینه:d

cd2 چیه؟

Crackdown 2

آخرین ویرایش:
  • Like
خب اصولا همینطور اینو نگی چی بگی اگه gs گیرز 3 رو انتخاب میکرد چی:)
درمورد cd2 هم محض یاداوری بود بقیه هم چنتا بازی نام بردن فقط جای این خالی بود:d

چه ربطی دارuncharted 1 هم متاش بالای 9 نبود ولی نسخه دوم ترکاند
حداقل این متاش 85 شد.... اون چی:))
cd2 چیه؟ همه رو که نباید مثل GOW مختصر کنی! CD هم خیلی وقته منسوخ شده lol
محض یاد اوری چکی هم به ماریو میزدی و تولد میلاد مسیح!!

- خوب به به شماره 1 متاش بالای 9 نبود و 2 متاش بالای 9 شد؟ LAIR رو هم یه دستی به سرگوشش بکش شماره 2 ش رو عرضه کن .HAZE هم عنوان خوبیه،اینا رو هم میشه با تلاش فراوان به بالای 9 رسوند

کلا تو این تاپیک کلمه به کلمه پستا بی ربط بود،خواستم این پست رو بدم .توجیح کردنتون رو به خودتون نشون بدم!جدا یکدور از روی پستت بخون ببین چی گفتی...
وضعتون بس خراب است در این ضمینه:d
متا کجاش خرابه؟؟؟کاملا داری برعکس فکر میکنی:دی بهتره اینم یه دید بزنی!
-ولی جالبه که موفقیت بازی رو فقط متا میدونن!متا زندگی ،متا عشق ، متا پول؟؟؟؟منتظرش باشید تا بشه،میشه.

پ.ن: دیدیم که رکورد زلدا رو هم زدن....
جدا این تاپیک از لحاظ محتوایی خیلی نایابه باید bookmark بکنم مثل تاپیک H R یک تحول بود(او یک فرشته بود) و 30%دنیا رو جلو اداخته و لگ نداره ،Native و داستان زیبای (...) -اون دنیا بدرد میخوره:دی
پ.ن:بی خیال،خوبی بدی دیدید-حلالمون کنید.اینجا من دیگه کاری ندارم

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or