InFamous 2 غیر قابل اجرا بر روی XBOX360 !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
infamous-2-20100618095909195_640w.jpg

به هیچ وجه هیچ راهی وجود نخواهد داشت که بازی هایی مانند Uncharted II و Infamous 2 بر روی X360 ساخته و پرداخته شوند(!!!), این موضوع چیزیست که جناب Chris Zimmerman کارگردان توسعه بازی در استدیو Sucker Punch به آن اعتقاد دارد!
او در مصاحبه ای که اخیراً داشت چنین گفت: فقط قدرت پردازش بیشتر در کنسول PlayStation 3 وجود ندارد. اگر شما به بازی هایی همانند Uncharted II بنگرید در خواهید یافت که آنچارد 2 بازی هست که هیچ وقت شما توانایی مشاهده و تجربه آن را در پلتفرم X360 نخواهید داشت اهمیتی هم نداره که شما چقدر باهوش هستید!

او به مجله Play گفت: Infamous 2 نیز به همان گونه است, شما بازی را مشاهده خواهید کرد و خواهید دید که هیچ راهی وجود نخواهد داشت که ما بتوانیم بازی را بر روی X360 به سرانجام برسانیم!!

او ادامه داد؛ در اصطلاحات فنی بزرگترین چیزی که ما انجام دادیم مهاجرت بخش بسیار عظیم تر از کد های ما برای اجرا بر روی SPu های کنسول بوده است! PS3 با معماری فوق العاده و باورنکردنی ساخته شده است که در آن مکان های کاملی وجود خواهند داشت که شما میتوانید با استفاده از آن کد های مورد نظر خود را اجرا کنید و ما در حال حاضر از تمام بخش ها استفاده میکنیم!

شما میتوانید هم اکنون افکت های استادانه بازی را مشاهده کنید, با توجه به اینکه تریلر جدید از بخش گیم پلی بازی هفته گذشته ریلیز شد!
SourceLink

• Like
Reactions: Niko Bellic
من عاشق صحبت های این ها هستم (درصد گیری و اجرا نشدن بازی ها روی 360 و ...):دی واقعا شادی آورند:دی
حالا خوبه بازی 1st Party است. انگار همه منتظر تایید شدنش برای 360 بودند و اینها الان شرمنده شدن. الهی...:دی

البته خُب باید با این چیزها خوشحال باشند دیگه...:دی

راستش من با تكراري شدن اين حرف ها موافقم ولي خوب شما هم خيلي داري تند ميري
اگه به خوشحال بودنه كه به نظر من microsoft خيلي خوشحال تره اون از حرفي كه همين هفته ي پيش زد(360 بيشتر ميفروشه) اونم از كنايه هايي كه به gt5 ميزد و ميگفت كه halo بيشتر از gt5 ميفروشه!

آره واقعاً... نه که همه بازیهاشون آت و اشغال با میانگین زیر 7 ـه، باید با این چیزها دلشون رو خوش کنن.
چه ربطی داشت به حرف من؟:دی

خُب وقتی همه میدونند بازی 1st Party است و روی کنسولی غیر از PS3 نمیاد، چه دلیلی داره این حرف ها رو بزنن؟ مثلا تبلیغاته؟:دی

RAGE
CRYSIS 2
حتی GEARS OF WAR 3
فکر کنید و بنگرید .
LOL

اگه اینا گرافیک بالاتری داشتن gamspot نمیامد gt5
رو بهترین گرافیک کن عزیز
فنهای 360 که فقط بلدن تاپیک هارو لول باران کنن بهتر با این گند جدیدشون کرک دان 2 کلا تو فروم در موردps3 vs 360 چند وقتی بحث نکنن بیشتر از اینم مارو نخندونن لطفا

نوشته شده توسط 1994
انقدر تعداد فن بوی های تندرو توی جهان زیاد شده که من میترسم که وقتی مردیم هم طرفدارهای فلان کنسول برن بهشت ، ما بریم جهندم :d حالا خوبه تا دیروز میگفتن بازی ساختن واسه ps3 سخت تره !الان یه چیز دیگه !
شدیدا تاید میکنم تا دیروز میگفتن بابا چه وعضشه چرا سخته بازی ساختن حالا میان میگن ps3 بهترین معماریو داره و از ایم حرفا راستی یادمه میگفتن unreal engine 3 رو ps3 جواب نمیده اینه بهترین معماری باید بگم lol ;)

آخه به شمایی که هنوز فرق استدیو 1st party رو با Third party نمیدونید چی باید گفت؟!!!
Unreal Engine بر روی PS3 قابل اجرا نیست ؟! lol این همه بازی با این انجین هم پشمک تشریف دارن!

آخرین ویرایش:
من که کنسولی نیستم اما جدا بازیهای ps3 همیشه گرافیکشون یه سر و گردن از 360 بیشتر بوده

یه مقاله دارم درباره قدرت و نوع چیپ گرافیکی استفاده شده در این دو کنسول واستون میزارم و متوجه میشین حرفای این یارو خیلی هم بی ربط نیس;)

• Like
Reactions: Tommy Fisher
رو بهترین گرافیک کن عزیز
فنهای 360 که فقط بلدن تاپیک هارو لول باران کنن بهتر با این گند جدیدشون کرک دان 2 کلا تو فروم در موردps3 vs 360 چند وقتی بحث نکنن بیشتر از اینم مارو نخندونن لطفا

GAMESPOT وحی الهی شده الان ؟!
سایتهای دیگه چی ؟

شرکت مهدکودک سونی !!
واقعا که از یه جای دیگه میسوزن اینا میان از این طریق میخوان خالی کنن !
اخلاق بچه گونه !!

رو بهترین گرافیک کن عزیز
گیم اسفالت که بعله! همیشه این سایت قشنگ متفاوت از دیگران هستن.
چندتا سایت دیگه اون رو به عنوان بهترین انتخاب کردن؟؟؟ حالا چندتا سایت بازیهایی مثل rage رو به عنوان بهترین انتخاب کردن؟

خسته نشدن اینقدر این حرف رو برای هر بازی PS3 یکبار زدن؟ دیگه رسما به همراه Press Release رسمی و Debut trailer بازی های PS3، باید یک اعلامیه ی "این بازی روی 360 اجرا نشده و فقط روی PS3 ممکن است"رسمی هم منتشر کنن.

خسته نشدن اینقدر این حرف رو برای هر بازی PS3 یکبار زدن؟ دیگه رسما به همراه Press Release رسمی و Debut trailer بازی های PS3، باید یک اعلامیه ی "این بازی روی 360 اجرا نشده و فقط روی PS3 ممکن است"رسمی هم منتشر کنن.
مشکل دوستان چیه از این موضوع ؟؟؟

فکر نکنم این موضوع درکش زیاد سخت باشه, طرف اومده میگه InFamous 2 همچون Uncharted II بر روی 360 امکان پذیر نیست! کسی که U2 رو دیده باشه براحتی این قضیه رو هضم میکنه.

طرف اومده میگه InFamous 2 همچون Uncharted II بر روی 360 امکان پذیر نیست! کسی که U2 رو دیده باشه براحتی این قضیه رو هضم میکنه.

همین دیگه !
کسی که تریلرهای و گفته های سایتها که نمایش E3 2010 را دیدن مثل بازی هایی قبیل RAGE و CRYSIS2 که دیگه فکر نمیکنه U2 اینطور و انطور!
حتی بنظرم بازیهای GEARS 3 و K-L نمایش به مراتب بهتری داشتند .

نیست که بازی های 360 یکی دو سر و گردن بالا تر از U2, KZ2,HR ه...پس این یارو اِکس زده شاید تو توهمِ دچارِ تفاوت ها نشده...:-o

اصلا همین Crackdown2 کلی خیلیه...اینفیموس 2 قابل قیاس نیست باهاش..=))

حالا من به عنوانِ یکی از فن اِگزوز های 360 بهترِ نیست چندتا مثال بزنم.....

GAMESPOT وحی الهی شده الان ؟!
سایتهای دیگه چی ؟

وحی لازم نیست بازی که 1080P اجرا میشه با 60 فریم و همچین سطح گرافیک رو نشون میده
که به واقعیت نزدیک شده به نظرت حقش نیست بهترین باش بقیه هم عالی هستن
درش شکی نیست ولی توی همون تاپیک بهترین های E3 2010 از نظر سایتها
چنتا سایت بهترین گرافیک رو معرفی کردن 1 مورد بود اونم crysis 2 خب اینم به نظر ما میشه
وحی الهی:d gt هم که بازی wii رو بهترین انتخاب کرد از نظر بعضی ها اون بازی بهترین گرافیک:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or