InFamous 2 غیر قابل اجرا بر روی XBOX360 !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت
infamous-2-20100618095909195_640w.jpg

به هیچ وجه هیچ راهی وجود نخواهد داشت که بازی هایی مانند Uncharted II و Infamous 2 بر روی X360 ساخته و پرداخته شوند(!!!), این موضوع چیزیست که جناب Chris Zimmerman کارگردان توسعه بازی در استدیو Sucker Punch به آن اعتقاد دارد!
او در مصاحبه ای که اخیراً داشت چنین گفت: فقط قدرت پردازش بیشتر در کنسول PlayStation 3 وجود ندارد. اگر شما به بازی هایی همانند Uncharted II بنگرید در خواهید یافت که آنچارد 2 بازی هست که هیچ وقت شما توانایی مشاهده و تجربه آن را در پلتفرم X360 نخواهید داشت اهمیتی هم نداره که شما چقدر باهوش هستید!

او به مجله Play گفت: Infamous 2 نیز به همان گونه است, شما بازی را مشاهده خواهید کرد و خواهید دید که هیچ راهی وجود نخواهد داشت که ما بتوانیم بازی را بر روی X360 به سرانجام برسانیم!!

او ادامه داد؛ در اصطلاحات فنی بزرگترین چیزی که ما انجام دادیم مهاجرت بخش بسیار عظیم تر از کد های ما برای اجرا بر روی SPu های کنسول بوده است! PS3 با معماری فوق العاده و باورنکردنی ساخته شده است که در آن مکان های کاملی وجود خواهند داشت که شما میتوانید با استفاده از آن کد های مورد نظر خود را اجرا کنید و ما در حال حاضر از تمام بخش ها استفاده میکنیم!

شما میتوانید هم اکنون افکت های استادانه بازی را مشاهده کنید, با توجه به اینکه تریلر جدید از بخش گیم پلی بازی هفته گذشته ریلیز شد!
SourceLink

• Like
Reactions: Niko Bellic
خسته نمیشن ؟! گیم پلی بازی رو دیدم و نسبت به سبکش فوق العاده بود ولی این حرفا دیگه خیلی تکراری و مسخره شده. برای هر بازی ای باید حتمآ یه بار بگن روی فلان کنسول اجرا نمیشه و بعدش هم بگن از فلان درصد توان کنسول استفاده میکنه !

ببینم کسی خبر داره فیش این عمو کجا وصله من برم از برق بکشمش؟!:d
حالا یه سوال دیگه؛ احیانا این رو pc اجرا میشه؟ یا Pcهم از پردازش این انیمیشن CG عاجزه؟:d
فکر کنم محتویات و رازهای درون این ps3 از تموم رازهای توی اهرام مصرم بیشتر باشه.اگه با این وضع کشفیات پیش بریم احتمالا اینا به زودی یه جایی رو میگیرن!:d

انقدر تعداد فن بوی های تندرو توی جهان زیاد شده که من میترسم که وقتی مردیم هم طرفدارهای فلان کنسول برن بهشت ، ما بریم جهندم :d حالا خوبه تا دیروز میگفتن بازی ساختن واسه ps3 سخت تره !الان یه چیز دیگه !

انقدر تعداد فن بوی های تندرو توی جهان زیاد شده که من میترسم که وقتی مردیم هم طرفدارهای فلان کنسول برن بهشت ، ما بریم جهندم :d حالا خوبه تا دیروز میگفتن بازی ساختن واسه ps3 سخت تره !الان یه چیز دیگه !
شدیدا تاید میکنم تا دیروز میگفتن بابا چه وعضشه چرا سخته بازی ساختن حالا میان میگن ps3 بهترین معماریو داره و از ایم حرفا راستی یادمه میگفتن unreal engine 3 رو ps3 جواب نمیده اینه بهترین معماری باید بگم lol ;)

خب درست نیست انقدر زود قضاوت کنید ، درسته که بازی ساختن برای PS3 نسبت به بقیه پلتفرم ها سخت تره اما اگه بازیساز ها بتونن این سختی رو بجون بخرن و در عوض از معماری پیشرفته PS3 بهره ببرن میتونن بازی هایی رو خلق کنن که از بقیه بازی ها(حالا) یه سر و گردن بالاتر باشند نمونش همین Uncharted 2.

خواهید دید که هیچ راهی وجود نخواهد داشت که ما بتوانیم بازی را بر روی X360 به سرانجام برسانیم!!

ولی فکر کنم با یه مقدار پووووووووووول بشه یه همچین کاری کرد !
نمیشه ؟!
b-)

همش در مورد اینجور حرفا حرف میزنن ! بسته دیگه بابا ! فلان بازی روی فلان کنسول اصلاً اجرا نمیشه و ... ! هر کدوم از کنسولا معایب و مزایای خودشون رو دارن !

فقط همین=)) .سر صبحی داشتم معده درد میگرفتم:دی

پ.ن:شایعه شده PS3 هم روی X360 قابل اجرا نیست...
RAGE
CRYSIS 2
حتی GEARS OF WAR 3
فکر کنید و بنگرید .
LOL
فرخ این بازی رو با اینا مقایسه نکن! برای مقایسه این بازی باید به اجرا شدن سونیک روی X360 کفایت کرد.اینا خیلی براش بزرگن.این بازی رو با همون "حرفه ای در تایپ<>به قول حمید" باید مقایسه کرد

آخرین ویرایش:
blah blah blah
خسته کنندس این کلمات ! این نمیشه کنسول 360 بده ps3 خوبه ps3 خوبه 360 بده ! که چه چیزی رو اثبات کنن ! من که دیگه خسته شدم از این بحسهای بی پایه و اساس ! امیدوارم این بحسها زود تر تموم شه !

من عاشق صحبت های این ها هستم (درصد گیری و اجرا نشدن بازی ها روی 360 و ...):دی واقعا شادی آورند:دی
حالا خوبه بازی 1st Party است. انگار همه منتظر تایید شدنش برای 360 بودند و اینها الان شرمنده شدن. الهی...:دی

البته خُب باید با این چیزها خوشحال باشند دیگه...:دی

آره واقعاً... نه که همه بازیهاشون آت و اشغال با میانگین زیر 7 ـه، باید با این چیزها دلشون رو خوش کنن.
دقیقا ،باید با پدیده In Famous که با نمرات 10 و 10 و 10 و باز هم 10 عجین شده از این کار ها بفرمایند

پ.ن:تحول 3 l0l

-----------------------------
الان فهمیدم چرا همچین حرفی زده:دی
[Sucker Punch: inFamous team thankful for Naughty Dog help]

This is a happy story that makes me happy, ^_^

کلا این حرفا از یه نقطه همیشه خارج میشه

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or