InFamous در اواخر ماه May منتشر میشود !

• Thread starter Thread starter HL2-GF
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HL2-GF

کاربر سایت
infamous_finalA.1.jpg

سلام
سونی در یک خبر خوشحال کننده برای طرفدارانش اعلام کرد بازی معروف این شرکت یعنی InFamous در اواخر ماه May در امریکا منتشر میشود

قبلا قرار بود بازی در ماه June منتشر شود ولی سونی با این خبر حرفهای قبلی را رد کرد !
دمو ی بازی سوپر قهرمانی -تخیلی و Sand box جدید سونی از 21 ماه may بر روی شبکه Psn قابل دانلود است و Version کامل بازی در تاریخ 26 may به صورت Blu-Ray منتشر میشود

هنوز از تاریخ عرضه بازی در اروپا خبری در دست نیست !

منبع : VG247

این بازی یک بازی اختصاصی هست که همه چشم به راهش هستن به نظرم مشکلی پیش نمیاد واسه بازی به این بزرگی واسه تاریخ عرضه اش تاپیک زده بشه.

پ.ن: علی گیر خور نکن الکی بچه مردم رو :دی

البته علی جان این پست من جنبه ی خبری هم داشت ! ولی اگه مدیرا صلاح میدونن پاک کنن خبر رو !
مشكلي نداره نيما چون InFamous بازي بزرگي هست و تا حالا سابقه نداشته سوني بازيهاشو جلو بندازه ( حداقل تو اين نسل ) خبرت پاك نميشه :biggrin1:

مشكلي نداره نيما چون InFamous بازي بزرگي هست و تا حالا سابقه نداشته سوني بازيهاشو جلو بندازه ( حداقل تو اين نسل ) خبرت پاك نميشه :biggrin1:
یعنی اگه اون 2 تا دلیل نبود پستمو پاک میکردی ؟:biggrin1:
پ.ن : کجای این بازی بزرگه !!! :دی
راست میگه دیگه !!!:biggrin1:

من بشدت مطمئنم این بازی شکست میخوره ، اگر ضعیف نباشه ، حداکثر یک بازی متوسط روبه خوب میشه .
عجیبه واقعاً!!!
شخصاً با اینکه یه دونه تریلر بیشتر از این بازی ندیدم که انصافاً حداقل از لحاظ بصری عنوان درخور توجهی بود ولی منم همچین حسی دارم نسبت به این بازی...
البته جسارت نباشه ولی فکر میکنم بخاطر تبلیغات ضعیفه وگرنه طرح خلاقانه ای داره حداقل داستان که اینطور نشون میده...
ولی بنده شخصاً تصور می کنم این بازی به سرنوشت Fracture دچار میشه...

منم با نیما موافقم .
اگر به سوابق بازی هایی مثل inFAMOUS نگاه کنیم می بینیم که هیچ کدوم خیلی موفق نبودن . مگر این که چیز خیلی جدید و یه نوآوری قشنگی تو بازی ببینیم .
به هر حال یه حسی به منم میگه inFAMOUS یه بازی درجه 1 نخواهد بود .
حالا باید منتظر بمونیم تا عرضه بشه .

آخرین ویرایش:
اخه بازیهای تو این سبک آنچنان عامه پسند نبودن و بازی بزرگ هست سال زیادی روش کار شده اما آنچنان روش تبلیغ نشده مطمئنا اگر عنوان بزرگی بود سونی بیشتر روش مانور میداد بازی زیاد شاهکار کنه میتونیم در حد یه بازی خوب به حسابش بیاریم.من چنین حسی نسبت بهPrototype هم دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or