Multi Platform Indiana Jones and the Great Circle

سازنده
Machine Games
تاریخ انتشار
2024
ناشر
Bethesda
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
93h58lnoh9dc1.jpeg

سازنده: MachineGames , Lucasfilm Games
ناشر: Bethesda Softworks
سبک: اول شخص ماجراجویی
پلتفرم: PC ,PS5, Xbox Series
تاریخ عرضه: 2024
آپدیت:
1. نام بازی Indiana Jones and the Great Circle خواد بود, این بازی در سبک اول شخص ماجراجویی است, بازی در گیم پلی و کات سین ها صحنه های سوم شخص نیز دارد, اما اکثرش اول شخص خواهد بود, سازنده این تصمیم را جا دادن پلیر در نقش قهرمان بزرگ ایندی توصیف کرده است.

2. واقع شده بین فیلم های Raiders of the Lost Ark و The Last Crusade, ایندینا جونز و دایره کبیر شما را به سفر در دور جهان برای حل معما و رازی باستانی مییبرد تا تبدیل به ماجراجویی بزرگ در برابر نیروز های شیطانی شوید. این سفر شما را به واتیکان, صحرای مصر و مناطق سرسبز سوخوتای و قله های سر هیمالیا میبرد.

3. ایندی همچنان صورت هریسون فورد را داشته ولی توسط تروی بیکر صداگذاری میشود.

4. این عنوان در سال 2024 برای پی سی و اکس باکس عرضه شده و روز اول در سرویس گیم پس عرضه خواهد شد.

قدیمی:
بتزدا از عنوان جدیدی از سری فیلم های محبوب Indiana Jones, با داستانی کاملا جدید رونمایی کرد, نام این عنوان Indiana Jones and the Great Circle خواهد بود.
این بازی توسط MachineGames, سازندگان سری Wolfenstein با همکاری Lucasfilm Games و تهیه کنندگی Todd Howard کارگردان سری های The Elder Scrolls و Fallout ساخته خواد شد.
در حال حاضر اطلاعات دقیقی از سبک این عنوان وجود ندارد, اما با توجه به تخصص ماشین گیمز احتمال اول شخص بودن بازی وجود دارد.

تاد هاوارد در مصاحبه ای جدید اعلام کرد که بازی ترکیب منحصر به فردی از ژانرهای مختلف بوده و این بازی قرار است که یک نامه عاشقانه به شخصیت ایندیانا جونز باشد.

هاوارد قبلا هم گفته بود که Raiders of the Lost Ark فیلم مورد علاقه اشش در تمام دوران است و ساخت یک بازی از شخصیت ایندیانا جونز همیشه جزو آرزوهاش بوده و در سال 2009 پیشنهاد ساخت چنین عنوانی رو به لوکاس‌آرتس داده و در حالی که پیشنهادش با واکنش‌های مثبتی روبه‌رو شده، اما در نهایت اون بازی ساخته نشده.

Jens Anderson کارگردان عنوان The Darkness به عنوان Design Director به تیم توسعه بازی پیوست, ایشون یک دهه گذشته در استودیو LucasArts بروی یک پروژه کنسل شده از ایندیانا جونز کار کرده بود.

آخرین ویرایش:
من که طرفدار پر و پا قرص ایندی هستم این بازی نمرش 60 70 هم بشه حتما تجربه می کنم

دوره الان بازی ماجراجویی باستان شناسی خیلی کم ساخته می شود

• Like
Reactions: Rohshen
من که طرفدار پر و پا قرص ایندی هستم این بازی نمرش 60 70 هم بشه حتما تجربه می کنم

دوره الان بازی ماجراجویی باستان شناسی خیلی کم ساخته می شود
اگه تیم اصلی ماشین گیمز رو بازی کار کنه راه نداره زیر ۸۰ شه.
ماشین گیمز درسته دست کم گرفته میشه ولی از بهترین شوتر سازهای موجوده.

امیدوارم زودتر از شر ایندیانا خلاص شن و یه رقیب درخور واسه دوم جدید بسازن.

• Like
  • Wow
Reactions: Taha75 and uriel
گرافیک بازی اونقدری که کوبیده میشه بد نیست.

View attachment 340875View attachment 340876View attachment 340877View attachment 340878View attachment 340879
گرافیک فنی و چهره ها یک چیزی در حد آنچارتد ۳ هست کمی بالاتر اما گرافیک هنری و طراحی محیطی خیلی خوبی داره

نگرانیم اینه که گیم پلی و استفاده از شلاق خوب پیاده سازی نشده باشه و فقط اسلحه گرم کلت داشته باشیم . با شلاق و چوب و چماق اونم اول شخص راه رو باز کنیم که به مذاق خیلی ها خوش نخواهد آمد .

گرافیک فنی و چهره ها یک چیزی در حد آنچارتد ۳ هست کمی بالاتر اما گرافیک هنری و طراحی محیطی خیلی خوبی داره

نگرانیم اینه که گیم پلی و استفاده از شلاق خوب پیاده سازی نشده باشه و فقط اسلحه گرم کلت داشته باشیم . با شلاق و چوب و چماق اونم اول شخص راه رو باز کنیم که به مذاق خیلی ها خوش نخواهد آمد .
فردا پادکست داره.

گرافیک بازی خوبه و کار را درمیاره. در حد تاپ های نسل نیست ولی به اندازه کافی خوب هست که اذیت نکنه.

تریلر آخر هم کامل نشون داد که میتونن اون حس ماجراجویی باحال همراه به طنز را ارائه بدن. تنها نکته ای که این وسط باید ببینیم چجوری در میاد گیم پلی بازی هست. با توجه به مهارت های ماشین گیمز امیدوارم بخش های شوتینگ هم توش زیاد باشه.

گرافیک بازی خوبه و کار را درمیاره. در حد تاپ های نسل نیست ولی به اندازه کافی خوب هست که اذیت نکنه.

تریلر آخر هم کامل نشون داد که میتونن اون حس ماجراجویی باحال همراه به طنز را ارائه بدن. تنها نکته ای که این وسط باید ببینیم چجوری در میاد گیم پلی بازی هست. با توجه به مهارت های ماشین گیمز امیدوارم بخش های شوتینگ هم توش زیاد باشه.
تا اینجا هرچی نشون دادن رو بخش ادونچر تمرکز داشته. کامبت هم اگه چیزی نشون دادن همش میلی بوده یا شلاق. همون یکی دو صحنه که از شوتینگ بازی نشون دادن هم به هر چیزی میخورد به جز شوتینگ عناوین قبلی ماشین گیمز. خلاصه بعیده شوتینگ تو بازی اونقدرا پر رنگ باشه

deep dive ایندیانا جونز
یوتیوب
_______
5 تا مکانی که تایید شدن
هیمالیا، واتیکان، دانشگاه مارشال، مصر و جنگلهای تایلند
@Dinosaur
گفتن مکانهای دیگه ای هم هستن ولی چیزی تایید نشد

کاش به جای این ولفنشتاین ۳ رو توسعه میدادن
ولفنشتاین ۲ خدایی بهترین شوتر نسل قبل بود
تخصص این لامصبا FPS هست چرا باید بزنن توی کار اکشن ادونچر خدا میدونه

• Sad
Reactions: Taha75
يه نفرينى كه اين بازى رو تعقيب ميكنه اينه كه در هر صورت و هر زمينه ايي با آنچارتد مقايسه خواهد شد!
فعلا ازنظر بصرى متوسط بودن و اين اول شخص بودنش هم واسه من يكم يجوريه حالا نميشه نظر داد.
الان شوتينگش كم باشه باز با شوتينگ انچارتد ٤ مقايسه ميشه كه الحق خوب بود.
گرافيكش كه همين الان به نظرم تو اين مقايسه زير سواله.

مورد عجيبيه كه بازى اقتباسى از شخصيتى كه منبع الهام يه شخصيت بوده با اون بازى مقايسه بشه :D

مورد عجيبيه كه بازى اقتباسى از شخصيتى كه منبع الهام يه شخصيت بوده با اون بازى مقايسه بشه :D
مورد عجیب تر اینه که یک بازی اول شخص رو با سوم شخص مقایسه کرد:دی
مثلا من ندیدم کسی Dead Island رو با Days Gone مقایسه کنه به صرف اینکه هردوش زامبی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or