Inafune: تعامل بد با GRIN باعث خراب شدن Bionic Commando شد

TCSCELL

8
کاربر سایت
Bionic-Commando.jpg

Keiji Inafune،خالق Mega Man و چهره ی سرشناس سابق کپکام گفت که تعامل و روابط بد میان کپکام و GRIN باعث خراب شدن Bionic Commando شد.
اینافونه اظهار داشت:"در پایان پروسه ی ساخت BC،اوضاع بین دو کمپانی خیلی بهم ریخت"
پس از این پاسخ،گزارشگر Joystiq اینافونه را تحت فشار قرار داد و پا را یک گام جلوتر گذاشه و از او در مورد چیزهای عجیب اضافه شده به بازی پرسید؛مثل اینکه در پایان بازی مشخص می شود که دست مصنوعی کاراکتر بازی در واقع از بدن همسر مُرده ی او ساخته شده است!!
اینافونه در پاسخ،با تاسف گفت:"من اصلا نمیدونم اونجا چه اتفاقی افتاد!"
به نظر می رسد پروژه مملو از مشکلات ساخت و توسعه بوده است.اینافونه نیز برای شرح اوضاعی که بین کپکام و GRIN در آن زمان برقرار بود به ذکر جمله ای که بینشان رد و بدل شده بود اکتفا کرد:"به هر حال،هر کاری دلتان میخواهد بکنید،برای من اهمیت نداره!"
در بخشی دیگر از مصاحبه،اینافونه گفت:
"در ابتدا همه چیز بین دو کمپانی خیلی خوبه،اما اوضاع از اواسط کار کمی عجیب میشه و در انتها بد!مخصوصا برای ما [کپکام].کپکام باید در همکاریهایش کمی انعطاف پذیرتر باشد.در غیر این صورت همه چیز در اواسط کار به هم می ریزد.و این مهم ترین بخش کار است.میانه و انتهای پروژه،نه شروع آن!"
عنوان Bionic Commando که با همکاری مشترک کپکام و GRIN در سال 2009 عرضه شد،بر خلاف انتظار نتوانست موفقیت خوبی بدست آورد و در کنار عنوان ضعیف Terminator Salvation از عوامل شکست تجاری بزرگ GRIN بود.در سال 2009 GRIN رسما اعلام کرد که پس از 12 سال کار در این صنعت،به دلیل مشکلات مالی ناشی از تعویق پرداخت هزینه ها از طرف چندین ناشر،به کار خود پایان خواهد داد و در نهایت در 12 August همان سال اعلام ورشکستگی کرد.

آقا کوچولو این بابا اولین بارش نیست که از این مدل افاضات می کنه و از فردای همون روزی که رفت شروع کرد به این کار و بد گفتن از کپکام و... که همه دیدن و نیاز به تکرار من نیست بعد این چیزا بین دو تا شرکت بوده که هیچ موقع هم به بیرون درز پیدا نکرده و ولی الان ایشون شیر شده و همه چیز رو داره می گه و راحت یه خبرنگار هم ازش حرف می کشه!! .بعد اگه داره علت شکست رو می گه چرا همش خودش رو می کشه کنار و بقیه رو مسبب خرابی ها معرفی می کنه؟ دیگه کسی رو بیرون نمی کنن و همه استعفا میدن این مدل بیرون رفتنا به حد کافی تابلو شده!کپکام بدون اینافونه کپکام نمی شد و همه هم مدیون ایشون هستن توی کپکام!lol آره خوب کپکام کلا دو تا بازی توپ داشت که یکیش مگا من بود واون یکی هم Dead Rising!!:-&
فیض بردیم!lol

/:)
منظورم بازی هایی که این اقا نقش کلیدی توشون داشته نه همه بازی های کپکام

ببین برگ ِ خزون، خدای مهربون. واسه من اینجا دون‌کیشوت بازی درنیار؛ سوار خر میشی به خیالت داری فتوحات می‌کنی، این تیریپ حرف زدنا رو واسه یکی بیا که فک کنه الان داره با جف گرستمن اختلات میکنه. خُب؟

ایشون اومده و رفته. سیاست‌گذاری‌های کپکام دست ایشون نبوده. تا اون زمان که آر اند دی بود، هر پروژه خوبی کپکام داشته پشتش بوده. از تهیه کنندگی رزیدنت 2، 4 (اسمش نیومده) و 5 (اسمش نیومده) بگیر، تا خلق کردن مگامن، اونیماشا، و Dead Rising. استریت فایتر، همین Asura's Wrath که خیلی کشته مردنش. پس به اندازه کافی خورجینش پُر هست که با یه اسمی از شرکت بره. سیاست‌های جدید کپکام هم ربطی به این بابا نداره. قبل از ایشون و بعد از ایشون شروع شده بود و ادامه هم پیدا میکنه. از فردا هم هرکس استعفا داد طبق ِ تئوری حضرتعالی میخواستن بندازنش بیرون دیگه؟

اتفاقا من فکر میکنم این بازی حداقل از نظر فروش خوب عمل میکنه،خیلیها هستند که دنبال شوتر زامبی کشی اند آنلاین هم که براهه...
ایده زامبی کشی کلیشه ای شده.خدا کنه فروش نکنه تا حال این کپکام سر جاش بیاد و برگرده به اصل بازیاش

آقا من این شرکتو درست درمون نمیشناسم 12 سال چی ساختن کسی میدونه؟ "شاید هم دیده باشم ولی یادم نمیاد گفتم واسه یادآوری بد نیست"
[TABLE="class: wikitable"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD]2001[/TD]
[TD]Ballistics[/TD]
[TD]Racing[/TD]
[TD]Microsoft Windows, Arcade[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2003[/TD]
[TD]Bandits: Phoenix Rising[/TD]
[TD]Racing[/TD]
[TD]Microsoft Windows[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2006[/TD]
[TD]Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter[/TD]
[TD]Tactical shooter[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2007[/TD]
[TD]Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2[/TD]
[TD]Tactical shooter[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2008[/TD]
[TD]Bionic Commando Rearmed[/TD]
[TD]Platformer[/TD]
[TD]Microsoft Windows, Xbox Live Arcade, PlayStation Network[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2009[/TD]
[TD]Wanted: Weapons of Fate[/TD]
[TD]Third-person shooter[/TD]
[TD]Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2009[/TD]
[TD]Bionic Commando[/TD]
[TD]Action, Platformer[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2009[/TD]
[TD]Terminator Salvation[/TD]
[TD]Third-person shooter, Action[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cancelled[SUP][15][/SUP][/TD]
[TD]Fortress (codename)[/TD]
[TD]Action-adventure[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Unfinished[/TD]
[TD]Cult (codename)[/TD]
[TD]Third-person shooter, Action[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

• Like
Reactions: veryhigh
من به شخصه با بایونیک خیلی حال کردم واصلا نه صحبت های این آقا که مثل مربی های اخراج شده ایرانیه و نه امتیاز های بازی برام مهم نبوده و نیست...

ببین برگ ِ خزون، خدای مهربون. واسه من اینجا دون‌کیشوت بازی درنیار؛ سوار خر میشی به خیالت داری فتوحات می‌کنی، این تیریپ حرف زدنا رو واسه یکی بیا که فک کنه الان داره با جف گرستمن اختلات میکنه. خُب؟
نمایش اجرا می کنی؟!مثل اینکه اینجا رو با سیرک و کمدی کلاب اشتباه گرفتی !
این دفه آخریه که توی سایت جواب کامنت هات رو میدم چون وقت این بازیا رو ندارم
ایشون اومده و رفته. سیاست‌گذاری‌های کپکام دست ایشون نبوده. تا اون زمان که آر اند دی بود، هر پروژه خوبی کپکام داشته پشتش بوده. از تهیه کنندگی رزیدنت 2، 4 (اسمش نیومده) و 5 (اسمش نیومده) بگیر، تا خلق کردن مگامن، اونیماشا، و Dead Rising. استریت فایتر، همین Asura's Wrath که خیلی کشته مردنش. پس به اندازه کافی خورجینش پُر هست که با یه اسمی از شرکت بره. سیاست‌های جدید کپکام هم ربطی به این بابا نداره. قبل از ایشون و بعد از ایشون شروع شده بود و ادامه هم پیدا میکنه. از فردا هم هرکس استعفا داد طبق ِ تئوری حضرتعالی میخواستن بندازنش بیرون دیگه؟
چرا حرف میزاری تو دهن من!مگه من گفتم سیاست کپکام دسته این مردک بوده!؟ من دارم می گم این حرکت های بچه گونه بعد از این همه مدت که از کپکام جدا شده اصلا کار قشنگی نیست و اصلا کاری به سابقه درخشانش نداشتم! بعد این لیستی که داری واسش ردیف می کنی توی خواب دیدی؟! اینافونه Promotion producer رزیدنت اویل 2 بوده نه تهیه کننده اصلی! تهیه کننده نسخه PS2 رزیدنت اویل 4 بوده نه تهیه کننده بازی! خالق استریت فایتر!! :-& یه سرچ کوچیک کنی خودت می فهمی که این بازی کار کی بوده و اینافونه فقط گرافیک دیزاینر توی این بازی بوده
بقیه بازی ها هم از دم تهیه کننده کار بوده نه کارگردان یا گیم دیزاینر یعنی زحمت ایده و گیم پلی و ساخت بازی رو بقیه می کشیدن این آقا نظارت می کرده و اگه به سابقه درخشان ایشون نگاه کنی توی کل عمرش یه کاراکتر مگامن طراحی کرده! اوج افتضاح کاری های ایشون این نسل شروع شد زمانی که همه افراد خلاق و بازی ساز از کپکام کشیدن بیرون و ایشون دیگه نتونست با تهیه کنندگیش هیچ غلطی بکنه و مثل چیز توی گل گیر کرد و دارک وید و لاست پلنت و دد رایزینگ بیرون داد و تازه چون خودش خیلی خلاق بود به سازنده های ژاپنی هم توپید که شما از غربی ها عقب افتادید و غربی ها از شما خیلی خلاق تر هستن!!
من یه شبه با این مردک مشکل پیدا نکردم بلکه حرف ها و کارهایی که توی این چند سال کرده باعث تنفر من شده.کارهایی که بهشون ایمان داشته و بعد از شکست داره به گردن کپکام میندازه با اینکه خودش مسبب کار بوده! آدم کوچیکی نبوده که بگیم هیچ کاره بوده و همش تقصیر سیاست روسای کپکام بوده

GRIN از اون استودیوهایی بود که بازی هایی بهش داده بون که به راحتی میتونست خوب درشون بیاره، اما به خاطره سیاست های کپکام، همه شون به باد رفت. امیدوارم این Capcom نخواد اون سیاست زشت ـشو دوباره ادامه بده. راستی من با Wanted ـه Grin فقط حال کردم. :دی

پس اینطور که پیداست، کپکام با GRIN بد کار کرد.
GRIN شرکت باسابقه ای بود، اما واقعا تعجب کردم چرا اینقدر BC رو افتضاح ساخت. من خودم 1 ساعت بازیش کردم، ولی اسنقدر ازش بدم اومد که بعد سریع پاکش کردم.

اینا خوب بودن "حداقل از نظر من"

اینم حداقل من که خوشم اومد اما
این رو بعضی جاهاش الکی سخت کرده بودن میرفت رو مخ
اینم اِی بد نبود

ولی این اصلا بازیه خوبی نبود انگار ناقص بود

اون 2 بازیه اول هم تجربه نکردم ولی خب یه سرچ زدم به نظر بد نمیومدن کلا اونقدر هم شرکت بدی نبوده که انقدر ازش مینالید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or