Inafune: تعامل بد با GRIN باعث خراب شدن Bionic Commando شد

TCSCELL

8
کاربر سایت
Bionic-Commando.jpg

Keiji Inafune،خالق Mega Man و چهره ی سرشناس سابق کپکام گفت که تعامل و روابط بد میان کپکام و GRIN باعث خراب شدن Bionic Commando شد.
اینافونه اظهار داشت:"در پایان پروسه ی ساخت BC،اوضاع بین دو کمپانی خیلی بهم ریخت"
پس از این پاسخ،گزارشگر Joystiq اینافونه را تحت فشار قرار داد و پا را یک گام جلوتر گذاشه و از او در مورد چیزهای عجیب اضافه شده به بازی پرسید؛مثل اینکه در پایان بازی مشخص می شود که دست مصنوعی کاراکتر بازی در واقع از بدن همسر مُرده ی او ساخته شده است!!
اینافونه در پاسخ،با تاسف گفت:"من اصلا نمیدونم اونجا چه اتفاقی افتاد!"
به نظر می رسد پروژه مملو از مشکلات ساخت و توسعه بوده است.اینافونه نیز برای شرح اوضاعی که بین کپکام و GRIN در آن زمان برقرار بود به ذکر جمله ای که بینشان رد و بدل شده بود اکتفا کرد:"به هر حال،هر کاری دلتان میخواهد بکنید،برای من اهمیت نداره!"
در بخشی دیگر از مصاحبه،اینافونه گفت:
"در ابتدا همه چیز بین دو کمپانی خیلی خوبه،اما اوضاع از اواسط کار کمی عجیب میشه و در انتها بد!مخصوصا برای ما [کپکام].کپکام باید در همکاریهایش کمی انعطاف پذیرتر باشد.در غیر این صورت همه چیز در اواسط کار به هم می ریزد.و این مهم ترین بخش کار است.میانه و انتهای پروژه،نه شروع آن!"
عنوان Bionic Commando که با همکاری مشترک کپکام و GRIN در سال 2009 عرضه شد،بر خلاف انتظار نتوانست موفقیت خوبی بدست آورد و در کنار عنوان ضعیف Terminator Salvation از عوامل شکست تجاری بزرگ GRIN بود.در سال 2009 GRIN رسما اعلام کرد که پس از 12 سال کار در این صنعت،به دلیل مشکلات مالی ناشی از تعویق پرداخت هزینه ها از طرف چندین ناشر،به کار خود پایان خواهد داد و در نهایت در 12 August همان سال اعلام ورشکستگی کرد.

یعنی واقعا میتونست یه بازی خوب باشه ؟/:)
GRIN :))نه اینکه بازیهای دیگش خیلی خوب بوده:d
یعنی خاک تو سر capcom :|

کاری که داره این آقا می کنه و اسرار شرکت و مسائل داخلی رو بعد از خروجش در رسانه ها بیان می کنه یه کار کاملا غیر حرفه ای و بچه گانه هست و مشخصه که سر یه مسایلی که احتمال میدم مالی بوده باشه بدجوری از کپکام کینه به دل گرفته که هنوز که هنوزه بعد از گشت فکر می کنم یک سال داره تلافیش رو درمیاره و بیخیال این کمپانی نمی شه و تمام مشکلات رو هم گردن بقیه میندازه و همه رو مقصر می دونه الا خودش! این آدما حال آدم بهم میزنن. خدا رو شکر که کپکام از شرش خلاص شد

حقشونه همچین بلایی سرشون بیاد.تا اینا باشن که دیگه بازیاشون را با شرکتای دیگه نسازن و روی پای خودشون وایسن.
نمونش بازی های جدید کپکام هست که همه داریم میبینیم.
RE:ORC رو که اصلا نگو!!!
فکر کنم خود کپکامو ورشکست کنه

کاری که داره این آقا می کنه و اسرار شرکت و مسائل داخلی رو بعد از خروجش در رسانه ها بیان می کنه یه کار کاملا غیر حرفه ای و بچه گانه هست و مشخصه که سر یه مسایلی که احتمال میدم مالی بوده باشه بدجوری از کپکام کینه به دل گرفته که هنوز که هنوزه بعد از گشت فکر می کنم یک سال داره تلافیش رو درمیاره و بیخیال این کمپانی نمی شه و تمام مشکلات رو هم گردن بقیه میندازه و همه رو مقصر می دونه الا خودش! این آدما حال آدم بهم میزنن. خدا رو شکر که کپکام از شرش خلاص شد

واو این باحالترین کامنتی بود که تابحال دیده بودم. اولا اسرار خصوصی یه شرکت رو بیان نمیکنه. داره علت شکست پروژه‌هایی که خودش عملا توشون مسئول بوده رو بیان میکنه. دوما کپکام این بابا رو ننداخته بیرون که بخواد سر مسائل مالی کینه‌ای به دل بگیره، سوما کپکام بدون اینافونه هیچوقت کپکام نمی‌شد. بزرگترین بازی‌های این شرکت مدیون این باباست، حتی کارای میکامی. یه جوری حرف میزنی انگار طرف جمال شورجست

یادش بخیر اون زمان که بازی رو نمایش دادن یکی از مجلات داخلی که نصف اعضای تحریریه این سایت توش فعالیت دارن خودش رو جر داد سر این بازی :| DVD اش کلا 60 تا تریلر داشت 58 تاش مال این بازی بودن 2 تای دیگه هم کلی بود که توشون میتونستی باز از این بازی تریلر گیر بیاری ...
خاطره بود تعریف کردم ...

ایشون کلا تو این نسل تر زد، کلا سیاست های کپکام یه سری سیاست های مسخره بود هرچی آدم درست و حسابی از جمله ایشون بود رفتن.
کپکام واقعا از مزخرف ترین و دیکتاتور ترین ناشرانی حال حاضر جهانه.

RE:ORC رو که اصلا نگو!!!
فکر کنم خود کپکامو ورشکست کنه

اتفاقا من فکر میکنم این بازی حداقل از نظر فروش خوب عمل میکنه،خیلیها هستند که دنبال شوتر زامبی کشی اند آنلاین هم که براهه...
..........................

آقا من این شرکتو درست درمون نمیشناسم 12 سال چی ساختن کسی میدونه؟ "شاید هم دیده باشم ولی یادم نمیاد گفتم واسه یادآوری بد نیست"

واو این باحالترین کامنتی بود که تابحال دیده بودم. اولا اسرار خصوصی یه شرکت رو بیان نمیکنه. داره علت شکست پروژه‌هایی که خودش عملا توشون مسئول بوده رو بیان میکنه. دوما کپکام این بابا رو ننداخته بیرون که بخواد سر مسائل مالی کینه‌ای به دل بگیره، سوما کپکام بدون اینافونه هیچوقت کپکام نمی‌شد. بزرگترین بازی‌های این شرکت مدیون این باباست، حتی کارای میکامی. یه جوری حرف میزنی انگار طرف جمال شورجست
آقا کوچولو این بابا اولین بارش نیست که از این مدل افاضات می کنه و از فردای همون روزی که رفت شروع کرد به این کار و بد گفتن از کپکام و... که همه دیدن و نیاز به تکرار من نیست بعد این چیزا بین دو تا شرکت بوده که هیچ موقع هم به بیرون درز پیدا نکرده و ولی الان ایشون شیر شده و همه چیز رو داره می گه و راحت یه خبرنگار هم ازش حرف می کشه!! .بعد اگه داره علت شکست رو می گه چرا همش خودش رو می کشه کنار و بقیه رو مسبب خرابی ها معرفی می کنه؟ دیگه کسی رو بیرون نمی کنن و همه استعفا میدن این مدل بیرون رفتنا به حد کافی تابلو شده!کپکام بدون اینافونه کپکام نمی شد و همه هم مدیون ایشون هستن توی کپکام!lol آره خوب کپکام کلا دو تا بازی توپ داشت که یکیش مگا من بود واون یکی هم Dead Rising!!:-&
فیض بردیم!lol

لازمه Street Fighter رو هم یادآوری کنم ؟!
yahoo_23.gif
yahoo_23.gif

منظورم بازی هایی که این اقا نقش کلیدی توشون داشته نه همه بازی های کپکام

آخرین ویرایش:
من نمیدونم چرا کپکام در این نسل این بلا به سرش اومد با لاست پلانت اول نسل خوب شروع کرده بود ولی بعدش که دیگه خودتون خوب میدونید چی شد.......... یکی از دلایل اصلیش رفتن یکی یکی بازیسازان عالی رتبه این شرکت بود البته یک بازی اونم استریت فایتر بود که همچنان قدرت خودش رو حفظ کرد ولی بقیه بازی های این شرکت به بیراهه رفتن امید وارم روزی این شرکت بتونه به دوران اوجش برگرده واقعا حیف .

این نسل برای کپکام یه کابوس بود .... هرچی ساخت از یه عنوان متوسط بالاتر نرفت.... رزیدنت اویل رو به ف ا ک داد... مگامن نداد... داینوکرایسیس رو فراموش کرد،آنیمیوشا رو از یاد برد،یه دونه دویل می کرای داد که کمی فرعی میزد ولی خیلی خوب بود!:x...کلا کپکام روی میکامی،اینافونه و مغزهای Clover میگشت که اونام کوچ کردن و Grasshopper رو زدن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or