Multi Platform ILL

ILL Header.jpg

بازی ILL یک عنوان ترسناک اول شخص در سبک بقا است که توسط استودیوی مستقل Team Clout با استفاده از موتور گرافیکی Unreal Engine 5 در حال ساخت است. این بازی اولین بار در سال ۲۰۲۱ با یک تریلر مفهومی معرفی شد و پس از مدتی سکوت خبری، در رویداد Summer Game Fest 2025 با نمایش گیم‌پلی جدیدی بازگشت.

داستان و گیم‌پلی:

داستان بازی در یک پایگاه تحقیقاتی مرموز و تاریک جریان دارد که توسط یک موجودیت مرموز تسخیر شده و به طور مداوم موجودات جهش‌یافته و وحشتناکی به نام «Aberration» تولید می‌کند. بازیکن در نقش شخصیت اصلی باید برای نجات چیزی که برایش از همه چیز مهم‌تر است و در اعماق این پایگاه گرفتار شده، به دل تاریکی بزند.

ILL وعده‌ی تجربه‌ای واقع‌گرایانه و بسیار ترسناک را با تمرکز بر "Body Horror" (ترس بدنی) می‌دهد. از ویژگی‌های برجسته گیم‌پلی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

• سیستم قطع عضو پیشرفته: بازیکنان می‌توانند دشمنان را تکه‌تکه کنند و بازی دارای فیزیک واقع‌گرایانه‌ی خون و گوشت خواهد بود.
  • محیط تعاملی و فیزیک واقع‌گرایانه: محیط بازی بخش فعالی از گیم‌پلی خواهد بود و می‌تواند بر روند بازی و مبارزات تاثیر بگذارد. برای مثال، هیولاها ممکن است با واکنش به حرکات بازیکن، اشیاء اطراف را به سمت او پرتاب کنند.
  • هیولاهای غیرقابل پیش‌بینی: رفتار دشمنان پویا خواهد بود و بازیکنان با موجودات گروتسک و ترسناکی مواجه خواهند شد.
  • مکانیک‌های سلاح پیچیده: هر سلاح انیمیشن و فیزیک خاص خود را دارد و بازیکنان باید سلاح‌ها را بررسی، تعمیر، ارتقا و یا تغییر دهند.
  • مدیریت منابع و ساخت‌وساز: جمع‌آوری منابع و ساخت آیتم‌های ضروری برای بقا اهمیت زیادی خواهد داشت.
  • طراحی صدای باینورال: این سیستم صوتی برای افزایش حس ترس و غوطه‌وری در بازی استفاده خواهد شد.
توسعه و انتشار:

استودیوی Team Clout، سازنده‌ی ILL، تیمی متشکل از متخصصان ژانر وحشت است که تجربه‌ی کار روی فیلم‌ها و سریال‌های ترسناک معروفی مانند Longlegs، It: Welcome to Derry، V/H/S/Beyond و Azrael را در کارنامه دارند. ILL اولین پروژه‌ی مستقل این استودیو محسوب می‌شود.

این بازی توسط Mundfish Powerhouse، بخش انتشاراتی استودیوی سازنده‌ی بازی Atomic Heart، حمایت و منتشر خواهد شد.

ILL برای کامپیوترهای شخصی (PC) از طریق پلتفرم استیم و همچنین کنسول‌های پلی‌استیشن ۵ و ایکس‌باکس سری ایکس/اس منتشر خواهد شد. با این حال، تاریخ انتشار دقیقی برای آن اعلام نشده است.

نکات دیگر:

• در ابتدا تصور می‌شد برخی از ویدئوهای منتشر شده از بازی، صحنه‌های سینمایی از پیش رندر شده باشند، اما توسعه‌دهندگان تایید کرده‌اند که نمایش‌های جدیدتر، گیم‌پلی واقعی بازی با موتور Unreal Engine 5 است.
  • کیفیت بالای نورپردازی، بافت‌ها، انیمیشن‌ها و جزئیات محیط از نکات قابل توجه در نمایش‌های بازی بوده است.

آخرین ویرایش:
انتظار چندانی ندارم ازش اگر بتونه 70 درصد همین گرافیک رو تحویل بده
ی گیم پلی بدون افت فریم و استاتر با ی گان پلی روون بده واقعا عجیب غریب ترین بازی ترسناکی میشه که دیدم
وحشتش ناشی از دیدن ابجکت ترسناک نبود اون جا که مثه گِل رو هم میخزیدن واقعا خیره کننده بود
گرافیکش اگه محیطش کوچیک باشه چیز خاصی نبود

• Smile
Reactions: Thundersky
یکی از جالب‌ترین نمایش‌های این چند وقت اخیر بود، ولی کمی شک و تردید دارم در مورد نسخه نهایی.
بیشتر از گرافیک، انیمیشن‌های بازی هستن که عجیب و غریبن! :دی همچین گرافیکی رو می‌شه توی بازی‌هایی با مختصات خاص تحویل داد، ولی انیمیشن‌ها بیش از حد نرم و واقع‌گرایانه هستن و تعجب نمی‌کنم اگه نسخه نهایی در این حد نباشه. :دی

من واقعا داشتم نا امیدانه کنفرانس رو میدیدم که یهو این بازی کاملا نظرمو جلب کرد و خوابم پرید. خیلی خفن بود تریلرش. اگه واقعا همچین گیم پلی ای تحویل بدن صد در صد با یه شاهکار طرفیم.

• Like
Reactions: Thundersky
یکی از جالب‌ترین نمایش‌های این چند وقت اخیر بود، ولی کمی شک و تردید دارم در مورد نسخه نهایی.
بیشتر از گرافیک، انیمیشن‌های بازی هستن که عجیب و غریبن! :دی همچین گرافیکی رو می‌شه توی بازی‌هایی با مختصات خاص تحویل داد، ولی انیمیشن‌ها بیش از حد نرم و واقع‌گرایانه هستن و تعجب نمی‌کنم اگه نسخه نهایی در این حد نباشه. :دی
اتفاقا به نظرم اگه تنها چیزی که میتونه حتما به بازی نهایی راه پیدا کنه همین انیمیشنهاست.
کار چندتا روسی دیوونست که تخصصشون ساخت انیمیشن و ریگ کردن و غیرست.
الان که ناشر دارن و پروژه جدی تر شده نمیدونم چند نفر شدن.

چندسال پیش که تیزرهای چند ثانیه ایش تو یوتوب ترند میشد واقعا پشم ملت رو میریخت.
مخصوصا در مورد تبدیل شدن هیولاها و... کارش یه چیزی فراتر از هالیوود بود .

شاید براتون جالب باشه...چرا Mundfish استدیو ساپورت و ناشر این ها هست

همونطور که می دونید بخشی از این تیم ارمنستان هست...

حالا Mundfish برای اینکه تحت تحریم سر جریانات روسیش قرار نگیره... سه شعبه داره...
یکیش که تو روسیه هست... یکیش تو قبرس...و اون یکی دفترشون تو ایروان... سر همین شده که تونستن ناشر بازی و ساپورت استدیو بشن:دی

گرافیکش اگه محیطش کوچیک باشه چیز خاصی نبود
پوینتش اینه به احتمال زیاد اینم میره در سرنوشت هزاران بازی که میخوان خودشون رو خیلی واقع گرایانه نشون بدن در عمل سر اینکه 30 فریم بده زایمان میکنن و تو در دیواره

من عاشق سیستم قطع عضو و ترکوندن دشمن هستم ، کدوم بازیا همچین سیستمی دارن ؟
در اول شخص عناوین زیادی با سیستم قطع عضو هست مخصوصا سری دوم و ولف -در سوم شخص ها هم از ریمیک های اویل 2 تا 4 بگیر تا خیلی بازی های دیگه مثل نینجا گیدن و متال گیر رایزینگ در کل عناوین زیادی هست مثلا من باسیستم قطع عضو ریمیک اویل 2 خیلی حال کردم که بعدا متاسفانه در ریمیک 3 و 4 دانگرید شد

در اول شخص عناوین زیادی با سیستم قطع عضو هست مخصوصا سری دوم و ولف -در سوم شخص ها هم از ریمیک های اویل 2 تا 4 بگیر تا خیلی بازی های دیگه مثل نینجا گیدن و متال گیر رایزینگ در کل عناوین زیادی هست مثلا من باسیستم قطع عضو ریمیک اویل 2 خیلی حال کردم که بعدا متاسفانه در ریمیک 3 و 4 دانگرید شد
پس برم سراغ ریمیک اوایل ۲
ممنونم

یه ویدئو کوتاه از گیم پلی بازی اومده که اتفاقا نشون میده خیلی به نمایشهایی که داشته نزدیکه و اصلا فیک و اسکریپت شده نیست:دی بخصوص اون لرزش های دوربین که دقیقا در گیم پلی هم وجود داره. هایپ رفت بالا:دی
عجب چیزیه خیلی خفنه واقعا.. کاش بعضی استودیوهای هارر ساز یاد بگیرن این حجم از توجه به جزییات رو.
تو این ویدیو مشخصه صحنه اول بازیه. امیدوارم این انیمیشن های خفنی که داره مثل شکستن قفل و اینا که تو ویدیو هست در تمام طول بازی باشه نه فقط اول بازی.
و اینکه امیدوارم تنوع دشمن ها هم زیاد باشه تا کشتن این دشمنا حالت تکراری پیدا نکنه و روشهای مختلفی برای زدنشون باشه.
راستی این بازی نمیخواد تاریخ بخوره؟ این همه آدمو هایپ میکنند بدون تاریخ؟راستی در مورد گرافیک فقط یه چیزی بگم. من بعید میدونم رو کنسولها چنین خروجی گرافیکی بده این قشنگ Path Tracing عه. چنین کیفیتی میخوایین به یه PC خوب مجهز بشین. از من گفتن بود :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or