IGN و نگاهی کوتاه به عملکرد کینکت جدید

Fire Light

کاربر سایت
57067792025741814781.jpg

مقاله‌ای که در سایت IGN قرار داده شده، نگاهی به عملکرد کینکت توسط یکی از نویسنده‌های این سایت است.
خوب من به همراه آقای Majesco در اتاق دموی IGN رفتیم و همچنین ستاره این اتاق کنسول جدید مایکروسافت یعنی Xbox One به همراه پسر کوچکش کینکت رو به روی ما قرار داشتند. هر بار که من در E3 با این کنسول مواجه شدم هیچ گاه نتوانستم به آن دست بزنم، همیشه یا پشت شیشه قفل شده بود یا غیر قابل دسترس بود. خوب حالا من این شانس رو به دست آوردم و دونه دونه آن‌ها را در دست گرفتم و واقعا سوپرایز شدم. کنسول خوش ساخت و مستحکم Xone حسی همچون شروع نسل پدر خود یعنی X360 را داشت. و این هایپی که می کنم را باور کنید:زمانی که Xbox جدید را روشن کردیم هیچ صدایی نداشت و کاملا ساکت و آرام بود!! همچنین کینکت کاملا حس یک قطعه ماشینی را داشت و بر خلاف ظاهر شول و ول آن، کینکت بسیار مستحکم ساخته شده است، پس اگر ناگهان از روی تلوزیون افتاد بعید است مشکلی برایش پیش بیاید.
حال برسیم به توانایی کینکت. زمان پاسخگویی کینکت جدید به طور مشهودی سریع تر از کینکت قبلی است. تاخیر در کینکت جدید دیگر قابل تشخیص نبود، نمی‌گویم تاخیری وجود ندارد اما دیگر آن حسی که به هنگام درگیر شدن با کینکت قبلی برای خواندن حرکت‌هایتان را داشتید از بین رفته است.
قدرت وضوح 1080 که در کینکت جدید به کار رفته تغییرات عظیمی به همراه داشته است. من بر روی مبل نشسته بودم و Majesco رو به روی من در حال بازی بود. کینکت قبلی نمی‌توانست تشخصی دهد که من بر روی مبل نشستم اما نسخه جدید کینکت کاملا من و حتی طرز نشستنم را شناسایی کرد. واقعا قابل تحسین بود. رک بگویم، کینکت جدید چیزی است که کینکت اولی باید بود.
کینکت جدید برای اولین بار در Gamescom در دسترس قرار خواهد گرفت و شما می‌توانید Kinect Sport Rivals را بر روی آن امتحان کنید.
30228405458798552628.jpg

رقابت بین PS4 و XO داره شدید و شدیدتر میشه. حیف که از انحصاری هاش خوشم نمیاد وگرنه کینکت جدید خیلی خوب به نظر میرسه.

یکی نیست به ps فن ها بگه خودتون مگه اینترنت چند مگی دارین که داشتین از پولی نبودن امکان DVR رو ps بال در میاوردین و سنگش رو به سینه میزدین و مایکرو که این امکان رو پولی گذاشته می کوبیدین :lol:
بحث لایو و کلود بیاد وسط ماها اینترنت نداریم بحث DVR سونی میاد وسط همتون اینترنت با سرعت بالا دارین؟ :lol:
خدایی حال می کنم این ps فن های سایت همه اینترنت چند مگی برای آپلود ویدیوهای با کیفیت و 15 دقیقه ای دارن :lol:

با قابلیت جدید PS4 اول کیفیتش رو کم میکنیم، بعد آپلود میکنیم>:)=)):))مجانی ِ مجانی:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or