IGN و نگاهی کوتاه به عملکرد کینکت جدید

Fire Light

کاربر سایت
57067792025741814781.jpg

مقاله‌ای که در سایت IGN قرار داده شده، نگاهی به عملکرد کینکت توسط یکی از نویسنده‌های این سایت است.
خوب من به همراه آقای Majesco در اتاق دموی IGN رفتیم و همچنین ستاره این اتاق کنسول جدید مایکروسافت یعنی Xbox One به همراه پسر کوچکش کینکت رو به روی ما قرار داشتند. هر بار که من در E3 با این کنسول مواجه شدم هیچ گاه نتوانستم به آن دست بزنم، همیشه یا پشت شیشه قفل شده بود یا غیر قابل دسترس بود. خوب حالا من این شانس رو به دست آوردم و دونه دونه آن‌ها را در دست گرفتم و واقعا سوپرایز شدم. کنسول خوش ساخت و مستحکم Xone حسی همچون شروع نسل پدر خود یعنی X360 را داشت. و این هایپی که می کنم را باور کنید:زمانی که Xbox جدید را روشن کردیم هیچ صدایی نداشت و کاملا ساکت و آرام بود!! همچنین کینکت کاملا حس یک قطعه ماشینی را داشت و بر خلاف ظاهر شول و ول آن، کینکت بسیار مستحکم ساخته شده است، پس اگر ناگهان از روی تلوزیون افتاد بعید است مشکلی برایش پیش بیاید.
حال برسیم به توانایی کینکت. زمان پاسخگویی کینکت جدید به طور مشهودی سریع تر از کینکت قبلی است. تاخیر در کینکت جدید دیگر قابل تشخیص نبود، نمی‌گویم تاخیری وجود ندارد اما دیگر آن حسی که به هنگام درگیر شدن با کینکت قبلی برای خواندن حرکت‌هایتان را داشتید از بین رفته است.
قدرت وضوح 1080 که در کینکت جدید به کار رفته تغییرات عظیمی به همراه داشته است. من بر روی مبل نشسته بودم و Majesco رو به روی من در حال بازی بود. کینکت قبلی نمی‌توانست تشخصی دهد که من بر روی مبل نشستم اما نسخه جدید کینکت کاملا من و حتی طرز نشستنم را شناسایی کرد. واقعا قابل تحسین بود. رک بگویم، کینکت جدید چیزی است که کینکت اولی باید بود.
کینکت جدید برای اولین بار در Gamescom در دسترس قرار خواهد گرفت و شما می‌توانید Kinect Sport Rivals را بر روی آن امتحان کنید.
30228405458798552628.jpg

یکی نیست به من بگه اینایی که انقدر سنگ کلاد رو به سینه میزنن اینترنت چند مگ دارن؟ زیر ۵ مگ فکر نکنم بدردبخوره این سیستم باشه.
اینم بگم فن نیستم و هر دو کنسول رو هم می خرم. ولی کلاد تو ایران بدرد نمیخوره.
کینکت هم جنبه ی تفریحی داره و بس. روز عید همه جمع بشن هی بالا و پایین بپریم:d

من همواره اینترنت 2 مگ و حداقل 1 مگ معمولا میگیرم ولی جدیدا اینترنت 4 مگ و 8 مگ هم بعضی شرکت ها ارائه میدن که میخوام برم تو کارش!

ضمنا با اینترنت 1 مگ هم امکانات لایو Xbox one ساپورت می شود.من نسل فعلی که راضی هستم.

آخرین ویرایش:
من یکی که نسبت به کینکت آلرژی دارم.
هر وقت میبینمش یاد آدم آهنی چاق و لاغر میفتم.:d
تو این نسل که به درد ورجه وورجه جلوی تلویزیون خورد. تو نسل بعد هم بدتر نشه بهتر نمیشه.

یکی نیست به من بگه اینایی که انقدر سنگ کلاد رو به سینه میزنن اینترنت چند مگ دارن؟ زیر ۵ مگ فکر نکنم بدردبخوره این سیستم باشه.
اینم بگم فن نیستم و هر دو کنسول رو هم می خرم. ولی کلاد تو ایران بدرد نمیخوره.
کینکت هم جنبه ی تفریحی داره و بس. روز عید همه جمع بشن هی بالا و پایین بپریم:d
یکی نیست به ps فن ها بگه خودتون مگه اینترنت چند مگی دارین که داشتین از پولی نبودن امکان DVR رو ps بال در میاوردین و سنگش رو به سینه میزدین و مایکرو که این امکان رو پولی گذاشته می کوبیدین :lol:
بحث لایو و کلود بیاد وسط ماها اینترنت نداریم بحث DVR سونی میاد وسط همتون اینترنت با سرعت بالا دارین؟ :lol:
خدایی حال می کنم این ps فن های سایت همه اینترنت چند مگی برای آپلود ویدیوهای با کیفیت و 15 دقیقه ای دارن :lol:

یکی نیست به ps فن ها بگه خودتون مگه اینترنت چند مگی دارین که داشتین از پولی نبودن امکان DVR رو ps بال در میاوردین و سنگش رو به سینه میزدین و مایکرو که این امکان رو پولی گذاشته می کوبیدین :lol:
بحث لایو و کلود بیاد وسط ماها اینترنت نداریم بحث DVR سونی میاد وسط همتون اینترنت با سرعت بالا دارین؟ :lol:
خدایی حال می کنم این ps فن های سایت همه اینترنت چند مگی برای آپلود ویدیوهای با کیفیت و 15 دقیقه ای دارن :lol:

مرسی جواب دندان شکنی بود:d

ماکروسافت برای پیش برد تکنولوژی میاد از کل اقشار گیمر میانگین رو در نظر می گیره که آیا این افراد اینترنت کافی برای سیستم ابری دارن یا نه..؟الان ایران که ضعیف ترین اینترنت رو بین کل کشور های جهان داره مردمش دارن از اینترنت یک مگ به بالا استفاده میکنن و خیلی از سیستم های حجمی با وجود اینکه 512 هستن سرعت دانلود روی 200 و 300 هست که یعنی دو مگ و سه مگالان تو اکثر کشور جهان همه اینترنت با سرعت بالا دارن و خنده داره کسی سرعت اینترنت رو بهانه ای برای بد بودن سیستم ابری بیارهبه قول دن مارتیک کسی که اینترنت نداره قطعا از تکنولوژی اینقدر عقب هست که بره سمت 360 بهتره براش..

کنکت رو گفته باید رو تی وی باشه!؟ مثلا رو تی وی ما که 1.5 سانت ضخامتشه بند میشه!!! ؟ :دی

- - -ویرایش - - -

ماکروسافت برای پیش برد تکنولوژی میاد از کل اقشار گیمر میانگین رو در نظر می گیره که آیا این افراد اینترنت کافی برای سیستم ابری دارن یا نه..؟الان ایران که ضعیف ترین اینترنت رو بین کل کشور های جهان داره مردمش دارن از اینترنت یک مگ به بالا استفاده میکنن و خیلی از سیستم های حجمی با وجود اینکه 512 هستن سرعت دانلود روی 200 و 300 هست که یعنی دو مگ و سه مگالان تو اکثر کشور جهان همه اینترنت با سرعت بالا دارن و خنده داره کسی سرعت اینترنت رو بهانه ای برای بد بودن سیستم ابری بیارهبه قول دن مارتیک کسی که اینترنت نداره قطعا از تکنولوژی اینقدر عقب هست که بره سمت 360 بهتره براش..
تو ایران اکثرا 128 دارن و قشر گیمر تا اونجا ک من میشناسم 512 دارن .سرعت درسته 128 کمی بیشتره و 512 ها هم تا یک مگ سرعتشون میرسه در روز. ولی من بعید میدونم 1 مگ یا حتی 2 مگ واسه کلود کافی باشه! حتی با این سرعت نمیشه یک ویدیو اج دی رو مستقیم دید! و بارها وسطش باید بافر پر گنه . از طرفی اکثر اینترنتهای خوب حجمی هستن من ک خودم واسه سرعت یک مگ دارم واسه هر گیگش 8 تومن پول میدم!
اگه قرار باشه خیلی مصرف کنه ساعتی باید 8 تومن واسه اینترنت فقط بدیم...
اینترنت ما واقعا ضعیف و گرون هست نسبت ب هر کشوری بگید
اینم اضافه کنم سرعت کشور های دیگه حدود 100 برابر سرعتی هست ک شما ب عنوان اینترنت پر سرعت میشناسید ما حتی اینترنت 512 گیگابیت بر ثانیه داریم! این مسخرس که سرعت 2 مگ رو اصلا پر سرعت بدونیم!!!
طبق آمار وب سایت " speedtest.com " وضعیت كشورهای منطقه در مقام مقایسه با ایران به لحاظ "سرعت دانلود" در اینترنت به شرح زیر است:(رتبه بندی از آخر)

185- لبنان : 47 كیلو بایت بر ثانیه
181- ایران : 63
178- عراق : 77
176- یمن : 80
174- بوركینافاسو : 84
158- افغانستان : 120
156- مصر : 122
149- سوریه : 138
147- فلسطین : 149
143- هند : 152
137 - تاجیكستان : 162
132- پاكستان : 170
127 – لیبی : 181
126- اردن : 182
122- بحرین : 202
117- تونس : 210
108- ارمنستان : 234
89 - كویت : 321
79 – قطر : 371
77- عمان : 427
66- عربستان : 545
58- تركیه : 626
29- امارات : 1181

آخرین ویرایش:
البته بی صدا بودن کنسول برای بعضی ها, مثل خودم واقعا اهمیتی نداره
همین الانشم 360× اصلا صداش اذیتم نمیکنه

پ.ن:
نسل جدید خوبیش اینه که فن بازی و جنجال هاتون به شدت بالاست
دوباره تیکه انداختن های عظیم و لشکر کشی گروهیتون شروع شد
تا قبل از نسل جدید, دعوا هاتون دیگه کم شده بود
بعضا هم به موفقیت بازی های حریف اعتراف میکردید و تبریک میگفتید
ولی الان خیلی هیجانی تر شده
مطئن باشید یه عده هم فقط نشستن و به فن بازی های دو گروه لبخند میزنن...!!!

کینکت قبلی که در حد تکنولوژی های موشن کپچر Avatar و دیوید کیج بود، خدا بداد این یکی برسه!

بنظر من کینکت + Cloud نتنها آینده گیم هستن، بلکه آینده همه چیزن!

حالا وسط بحث ترول و این چیزها، بی صدا بودن کنسول واقعا عالیه. من از شانس خوبم همون 360 فت اولی که چند سال پیش گرفتم خراب نشد و نمی دونم اسلیم صدای اضافی داره یا نه، ولی 360 خودم صداش خیلی رو اعصابه :دی مجبورم صدای اسپیکر رو بلندتر کنم خصوصا موقعی که دستگاه، بازی رو از روی دیسک اجرا میکنه. هر چی بدون صدا باشه خیلی خوبه :دی
یادش بخیر تو اون کنسول های سری اول فن رو که 12 ولت میکردی کنسول صدای هلیکوپتر میداد :d ولی بعدها تو سری اسلیم کلا خیلی بهتر شد صدای درایو اینا...
واقعا خوبه که این کنسول بی سر و صدا باشه.

1% فکر کنید اگه کینکت ماله PS بود این فنا چیکار میکردند!
پ.ن:حالا بیاین بگید PS Camera اله بله و .......:))

درباره صدای اسلیم هم خداوکیلی خیلی کم صداست وقتی بازیه روی هارد نصب شده میکنم برای شنیدن صدای فن باید گوشمو به کنسول بچسبونم!
صدای درایوشم خیلی مناسبه.

وقتی بورکینافاسو و چند کشور معلوم الحال دیکه رتبه بالاتری از ما دارن واقعا باید فاتحه خودمون رو بخونیم ..............فقط ببینید چه بلایی به سر کشور ما اومده ............:wallbash:

من یه سوال دارم ! کی گفته برای استفاده از امکانات Cloud یا Xbox Live نیاز به اینترنت 10 مگابیت و ... دارین ؟! خب کسی که این حرفو میزنه معلومه تا حالا XBL رو ندیده کلا ! نه عزیزان از این خبرا نیست . من با نت 4-8 مگابیت میشینم بازی میکنم, تریلر فیلم بدون مکث میبینم و خیلی از امکاناتو استفاده میکنم ! نمیدونم اینو از کجا در آوردین که Cloud و XBL نت خفن میخوان ! اولین بذارین براتون بگم که این چیزایی که تو فیلما میبینین فیلمه ! الان سرعت متوسط نت توی انگلستان فکر میکنم حتی کمتر از 10 مگا بیت باشه ! حالا آیا میدانستید شما تو ایران میتونین با ماهی 30 هزار تومن نت 4-8 مگ داشته باشین ؟! ببینم نکنه مردم انگلیسم نمیتونن از Cloud و XBL استفاده کنن ؟! مشکل نت نیست , مشکل عدم اطلاع و سعی در ابراز نظریات اندیشمندانست ! دوستان الان شما یه آفیس 2013 نصب کنین از امکانات Cloud استفاده میکنید حتی با سرعت 64 KB ! اینجوریه که هر فایلی رو روش کار میکنید توی سیستم ابری ایمیل ذخیره میشه ! این مسائل خیلی سادست, Cloud به این معنی نیست که شما 10 گیگابیت نت لازم داری یا قراره n مگابایت فابل ترنسفر کنید ! یا برای دیدن یه ویدیو تو XBL شما با نت 4 مگابیت هم میتونی اینکارو بکنی ! حالا اگه سونی کلا 4 تا سرور بیشتر نداره و با سرعت کم نمیشه استفاده کرد از امکاناتش (کدوم امکانات؟!) مقصر مایکروسافت نیست !
خواهشا جای اظهار فضل بی مورد یکم مطالعه کنید, تحقیق کنید, تجربه کنید... بعد نظریه پرتاب کنید ! ضمنا کسی حد اقل 1.5 میلیون قراره پول کنسول بده حتما ماهی 30 تومن برای نت داره !
در مورد کینکت هم حتی اگه تو بازیا ازش استفاده نشه (!) برای قشنگی بذارنش باشه بازم بهتر از PS Eye و PS Move هست ! هر چیزی رو ترول میکنید تو رو خدا سمت وسایل جانبی نرید که کلا اوضاعتون بدجوری بد میشه ! کل دنیا دارن میگن تکنولوژی کینکت خداست و میتونه یه سری ژانر جدید برای بازیا تعریف کنه تو آینده بعد اساتید سونی فن میان میگن به درد نمیخوره, PS Eye کند ذهن که فقط تخم مرغ شانسی رنگی رو تشخیص میده خوبه :|
میگم حالا که کینکت و XBL و Cloud رو ترول کردین یه سریم به بازیای انحصاری بزنین دیگه , 4 تا بازی و ... :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or