IGI2

دیدم تاپیک بازی زده نشده با اینکه قدیمی هست ولی یک از بهترین بازی های ساخته شده تا کنون هست گقتیم ایجاد کنیم
هنوزبعد از چند سال از انتشار بازی واقعا برام جذاب و دیدنی هست
بازی یک از هیجانی ترین و همچنین سخت ترین باز یهای هست که ت االان منتشر شده برای تمام کردن هر مرحله باید استراژیک خاصی به کاربرد تا بتوان ان را به پایان رسید
یکی از نکات جالب که هیجان بازی را 2 چندان کرده وجود مخفی کاری و حالت ترس از کشیدن الارم بازی هست به طوری که اگر توسط دوربین ها یا سرباز هادیده بشوید سریع اژیر خطر به صدا در می اید
.این بازی شامل 19مرحله میباشد.شخصیت اصلی بازی دیوید جانز نام دارد که دراین 19 مرحله کارهایی را باید انجام دهد که درمرحله 6 باخیانت ودستبرد دوهمکارش به او وچیپ های شرکت امنیتیIGI2 مواجه می شود.اوسعی میکنداین دو خیانت کار را دستگیر کند وچیپ های این شرکت را برگر داند اما دست تقدیر در انتها باعث مرگ این دونفرمی شود ولی چیپ ها سالم بازگردانده می شوند.

انصافا طراحی مراحل و پایگاها و پادگان های دشمنان یکی از بهترین ها هست که تا همین الان تو کمترباز یبه این شکل دیده ام
همچنین از نکات دیگه باز ی که واقعا ماندتی هست صدا گذاری بازی هست صدای اسلحه هاو خشاب گذاری واقعا عالی و بدون نقض هستند .همچنین صدای محیط و پادگان ها کاملا شبیه سازی شده در ثانی موزیک های خاص باز ی همین الان هم رو بعضی از فیلم ها قرار داده می شود.

IGI 2: Covert Strike
تاريخ انتشار : Mar 3, 2003

سيستم مورد نياز بازي

System: PIII 800 or equivalent
RAM: 128 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 1900 MB

آخرین ویرایش:
تو 10 سال بازی نکردی منم همین حدودا ! کلا بازی قدیمیه کوروش ! هرچند اون موقع هم من همون اولش موندم !

IGI 1 سر تر از این بود !
بابا تو که تمومش نکردی از کجا فهمیدی که شماره 1 بهتر بود
انصافا شماره 2 شاهکار تمام عیار بود
همین الان دوباره تمومش کردم

بابا تو که تمومش نکردی از کجا فهمیدی که شماره 1 بهتر بود
انصافا شماره 2 شاهکار تمام عیار بود
همین الان دوباره تمومش کردم

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااافظ :d
چطوری نیم ساعته تمومش کردی ! شماره 2 واقعا سخت بود !:d

ببخشید طرفدارای بازی ناراحت نشن. ببخشید ولی من حالم از این بازی به هم میخورد. خیلی آبکی بود از نظر من و دارای سختیه کاملا غیر طبیعی. یادم توی IGI 2 یه مرحله بود که باید یه سری striker رو از بین میبردیم من توی ارتفاع با تفنگ دوربین دار نمیتونستم دشمنارو بزنم از فاصله ی بالا اما اونا با یه کلاش بدون دوربین از اون پایین راست میزدن به من. و همینطور save ناجور بازی و health بازی بد جور روی اعصاب بود. باگ هم که تا دلت بخواد وقتی که میمردیم خونمون 10 متر اونطرفتر از زمین میجوشید میومد بیرون. مرحله هاشم که واقعا یکنواخت و تکراری بود و همش باید یه سری کار خاص انجام میدادی. کلا از اون بازیایی بود که یه دور تموم کردنشم واسم مصیبت بار بود. البته فن های این بازی منو ببخشید این نظر کاملا شخصیه من بود. برعکس من خیلیا هم با این بازی حال کردن و کلی خاطره دارن.

تو شماره 2 فقط3 بار میشه سیو کرد تو هر مرحله
نه جان من 5 بار میشه سیو کرد، کافیه از منوی اصلی درجه سختی رو بزنید Easy، سه درجه سختی داره که فقط به تعداد سیو برمیگردن و هیچ تاثیری تو بازی ندارن، Hardم که فقط یه بار میتونید سیو کنید، اینو من از 10سال پیش تا بحال یادم مونده :d اون موقعم هرکسی رو میدیدم میگفت سه بار سیو میشه و منم بهش میگفتم بابا به پیر به پیغمبر 5 بار میشه سیو کرد درجه سختی رو بزنید Easy تا ببینید ولی بازم ملت حرف خودشونو میزدن :d

• Like
Reactions: hosein me
نه جان من 5 بار میشه سیو کرد، کافیه از منوی اصلی درجه سختی رو بزنید Easy، سه درجه سختی داره که فقط به تعداد سیو برمیگردن و هیچ تاثیری تو بازی ندارن، Hardم که فقط یه بار میتونید سیو کنید، اینو من از 10سال پیش تا بحال یادم مونده :d اون موقعم هرکسی رو میدیدم میگفت سه بار سیو میشه و منم بهش میگفتم بابا به پیر به پیغمبر 5 بار میشه سیو کرد درجه سختی رو بزنید Easy تا ببینید ولی بازم ملت حرف خودشونو میزدن :d

من متوجه منظورت نشدم میشه بیشتر توضیح بدی اخه فقط 3 بار میشه رو اسان !!!!!

من متوجه منظورت نشدم میشه بیشتر توضیح بدی اخه فقط 3 بار میشه رو اسان !!!!!
اون دفعه قبل از شروع بازی رفتی درجه سختی رو تغییر بدی از تو منو یا نه؟ (چون پیشفرض روی نرماله) یادمه میکردمش ایزی سیوا میشد پنج تا :-?

پ.ن: نمیدونم، شایدم کلن توهم زدمه و فکر میکنم 5تا سیو داشته:">

اون دفعه قبل از شروع بازی رفتی درجه سختی رو تغییر بدی از تو منو یا نه؟ (چون پیشفرض روی نرماله) یادمه میکردمش ایزی سیوا میشد پنج تا :-?

پ.ن: نمیدونم، شایدم کلن توهم زدمه و فکر میکنم 5تا سیو داشته:">
نه بابا توهم کجا بود. توی منو اگه بری رو easy تنظیم کنی به جای 3 سیو ، 5 تا سیو میتونیی تو هر مرحله بکنی. یکمم دیرتر میمیری تو بازی. ولی به نظرم خیلی فرق نمیکنه. سیستم حمله دشمنا همونطوره و اونا راست میزنن تو سرت ولی تو با اسنایپ هم روشون هدف بگیری بازم دقیق نمیتونی بزنیشون.

نه بابا توهم کجا بود. توی منو اگه بری رو easy تنظیم کنی به جای 3 سیو ، 5 تا سیو میتونیی تو هر مرحله بکنی
آهان، خیالم راحت شد، فکر میکردم از حالت عادی خارج شدمه یه پرتی کردمه :d

بازی محشربود.شماره یکش واقعا سخت بود!هر مرحلرو باید یک کله میرفتی!لج دربیار بود!حیف دیگه نساختنش.از خیلی بازیای امروزی که راه براه شماره جدیدش میاد بهتره..البته من بازیه کماندو رو هم دوسداشتم.اونم محشر بود

IGI 2 یکی از بهترین بازی های عمرم بود با این بازی زندگی کردم مرحله زندان خیلی با حال بود گیر کرده بودم نمی دونستم باید چیکار کنم با DESERT تمام نگهبان ها رو می کشتم یادش بخیر چه دورانی بود.مرحله اخر هم که خیلی باحال بود...

بازی قشنگی بودش.فقط نمیدونم دیگه واسه چی تاپیک زدید واسه بازی!!:d
خوب شاید خیلی از بچه ها این بازی ر اانجام نداده باشند هم معرفی شد و هم یاداوری خاطرات
حسین تاپیک رو* واسه یکش میزدی یکش خیلی شاخ تر بود تا نسخه دوم*
انشاالله به زودی
IGI 2 یکی از بهترین بازی های عمرم بود با این بازی زندگی کردم مرحله زندان خیلی با حال بود گیر کرده بودم نمی دونستم باید چیکار کنم با DESERT تمام نگهبان ها رو می کشتم یادش بخیر چه دورانی بود.مرحله اخر هم که خیلی باحال بود...
دقیقا اون مرحله زندان فقط اولش 1 چاقو داشتی جالب این جا بود باید تمام اون مرحله را با مخفی کاری می رفتی

شماره يكش خيلي قشنگتر بود :d
البته چون عشقي بسيار به اين بازي داشتم 2ـش هم بازي كردم اما يكش رو فك كنم 10 باري تموم كردم ، بچه بوديم ديگه ، 20 بار ديگه هم وقت بود تموم ميكردمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or