IGI2

دیدم تاپیک بازی زده نشده با اینکه قدیمی هست ولی یک از بهترین بازی های ساخته شده تا کنون هست گقتیم ایجاد کنیم
هنوزبعد از چند سال از انتشار بازی واقعا برام جذاب و دیدنی هست
بازی یک از هیجانی ترین و همچنین سخت ترین باز یهای هست که ت االان منتشر شده برای تمام کردن هر مرحله باید استراژیک خاصی به کاربرد تا بتوان ان را به پایان رسید
یکی از نکات جالب که هیجان بازی را 2 چندان کرده وجود مخفی کاری و حالت ترس از کشیدن الارم بازی هست به طوری که اگر توسط دوربین ها یا سرباز هادیده بشوید سریع اژیر خطر به صدا در می اید
.این بازی شامل 19مرحله میباشد.شخصیت اصلی بازی دیوید جانز نام دارد که دراین 19 مرحله کارهایی را باید انجام دهد که درمرحله 6 باخیانت ودستبرد دوهمکارش به او وچیپ های شرکت امنیتیIGI2 مواجه می شود.اوسعی میکنداین دو خیانت کار را دستگیر کند وچیپ های این شرکت را برگر داند اما دست تقدیر در انتها باعث مرگ این دونفرمی شود ولی چیپ ها سالم بازگردانده می شوند.

انصافا طراحی مراحل و پایگاها و پادگان های دشمنان یکی از بهترین ها هست که تا همین الان تو کمترباز یبه این شکل دیده ام
همچنین از نکات دیگه باز ی که واقعا ماندتی هست صدا گذاری بازی هست صدای اسلحه هاو خشاب گذاری واقعا عالی و بدون نقض هستند .همچنین صدای محیط و پادگان ها کاملا شبیه سازی شده در ثانی موزیک های خاص باز ی همین الان هم رو بعضی از فیلم ها قرار داده می شود.

IGI 2: Covert Strike
تاريخ انتشار : Mar 3, 2003

سيستم مورد نياز بازي

System: PIII 800 or equivalent
RAM: 128 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 1900 MB

آخرین ویرایش:
من خیلی ازین بازی بدم میاد :دی ! 5 6 سال پیش نصبش کردم انقدر افتضاح بود 10 دقیقه بیشتر بازیش نکردم :دی !
ولی خوشحالم که برو بچ حس نوستالیژون شکوفا شد :دی ممنون حسین جان .

مرسی داش حسین بابت تایپیک . واقعا عالی بود این IGI 2 حیف که Codemasters دیگه ادامه نداد این بازی رو
واقعا برام خیلی عجیب هست فرهاد که دیگه چرا ادامه اش ندادند می تونست یکی از بهترین عنوان ها باشد
سیستمم می کشه؟ عجب چیز سنگینیه:d

من هیچ وقت تا اخرش نرفتم اما بعضی دیوانش بودن
نوژن فقط می تونم بگم که اگه نری و تمومش نکنی نصف عمر گیمری بر فنا هست
وای پسر چه کردی با من ، از گذشته یاد کردی و کردی خرابم:((

یاده اون روزا بخیر ، فول تایم پای گیمینگ بودیم ! چه لذتی داشت ! :(
سر هر دو نسخه IGI پوست از سرمون کنده شد :d
هیچوقت یادم نمیره سر سیستم سیوه بازی چقدر اعصابم خورد میشد :)) آرزو داشتم میتونستم تند تند سیو کنم ! :d

حسین تو که زحمت تاپیک رو کشیدی لینکشم میذاشتی دیگه مومن.
خوب تمام هیجانش به اون سختی بود که نمیشد زیاد سیو کرد :d
یادش بخیر.... :((
چه دوران خوبی بود!
یادمه سیستم رو اون زمان برای این بازی ارتقا دادم! اصلا نمیکشید! :دی
دقیقا سیستم خیلی قوی می خواست
تازه نکته جالب این هست که سازندها رزولیشن را باز گذاشتنه اند
یه مرحله برفی داشت خیلی دوس داشتم ! بازی مثل این یگه ساخته نشد ! هر دو شمارش فوق العاده بود
دقیقا یکی از بهترین مرحله هاش بود مخصوصا تو اون مرحله اولین تفتگ دوربین دار می گرفتیم
اولین بازی بود که انجام داده بودم خیلی باحال بود هیچ وقت نتونستم مرحله یک رو تموم کنم:d
منظورت شماره 1 بازی هست !!!!!!!!!!!!!

من خیلی ازین بازی بدم میاد :دی ! 5 6 سال پیش نصبش کردم انقدر افتضاح بود 10 دقیقه بیشتر بازیش نکردم :دی !
ولی خوشحالم که برو بچ حس نوستالیژون شکوفا شد :دی ممنون حسین جان .
البته در کل بازیه مطرحی در دنیا نبوده و امتیازای در حد 5 6 بیشتر نگرفته ولی تو ایران خیلی خیلی این بازی محبوبه و همیشه تو خاطراتمون میمونه:x

چون تو شماره 1 نمیشود سیو کرد اگه می باخنتی باید از اول میرفتی ولی تو شماره 2 فقط3 بار میشه سیو کرد تو هر مرحله :d

این هم چند تا عکس از مرحله اول بازی
الان رفتم خدایش روحم تازه شد :d
تصاویر همه 1080

حسین بچه چرا مرحله 1 رو اینجوری میری؟؟؟ من تو این مرحله حتی 1 نفرم نمیکشتم عرض 2 دقیقه خودمرو به اسنسوری که میره مرحله 2 میرسوندم.راهشم از سمت چپ کارخونست.اوه اوه تو چه کشتو کشتاری میکردی مرحله 1 :دی

کلا گیم اسپات لهش کرده هر چند میانگینشم هم شد 6.9 منم که اکثرا با گیم اسپات هم عقیده هستم برای همینم خوشم نیومد

توی ایران خیلی محبوب شد اگه نه یوزرشم باید بالاتر می شد

منم یادمه
بازی شاهکار بود !!
اما زمان خودش ..
الان دیگه نه :d

شما چند وقتت بود اون موقع !!!:d

بازی برای 15 سال پیش هست !
باز خاطرات رو زنده کردی !!!!!!!!!!!!:d همیشه ی FLASH BACK میزنی و همه رو تو خماری میزاری حسین .

آخرین ویرایش:
حسین بچه چرا مرحله 1 رو اینجوری میری؟؟؟ من تو این مرحله حتی 1 نفرم نمیکشتم عرض 2 دقیقه خودمرو به اسنسوری که میره مرحله 2 میرسوندم.راهشم از سمت چپ کارخونست.اوه اوه تو چه کشتو کشتاری میکردی مرحله 1 :دی
رامین دیگه حال نداشتم خواستم کاماندوای برم ولی کلا هر مرحله را میشه هزار جور تموم کرد

کلا گیم اسپات لهش کرده هر چند میانگینشم هم شد 6.9 منم که اکثرا با گیم اسپات هم عقیده هستم برای همینم خوشم نیومد

توی ایران خیلی محبوب شد اگه نه یوزرشم باید بالاتر می شد
گیم اسپات دیگه همه میشناسند تنها این باز ینیست که اینطوری بهش نمره داده
ولی ازign یه 8 گرفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or