IGI2

دیدم تاپیک بازی زده نشده با اینکه قدیمی هست ولی یک از بهترین بازی های ساخته شده تا کنون هست گقتیم ایجاد کنیم
هنوزبعد از چند سال از انتشار بازی واقعا برام جذاب و دیدنی هست
بازی یک از هیجانی ترین و همچنین سخت ترین باز یهای هست که ت االان منتشر شده برای تمام کردن هر مرحله باید استراژیک خاصی به کاربرد تا بتوان ان را به پایان رسید
یکی از نکات جالب که هیجان بازی را 2 چندان کرده وجود مخفی کاری و حالت ترس از کشیدن الارم بازی هست به طوری که اگر توسط دوربین ها یا سرباز هادیده بشوید سریع اژیر خطر به صدا در می اید
.این بازی شامل 19مرحله میباشد.شخصیت اصلی بازی دیوید جانز نام دارد که دراین 19 مرحله کارهایی را باید انجام دهد که درمرحله 6 باخیانت ودستبرد دوهمکارش به او وچیپ های شرکت امنیتیIGI2 مواجه می شود.اوسعی میکنداین دو خیانت کار را دستگیر کند وچیپ های این شرکت را برگر داند اما دست تقدیر در انتها باعث مرگ این دونفرمی شود ولی چیپ ها سالم بازگردانده می شوند.

انصافا طراحی مراحل و پایگاها و پادگان های دشمنان یکی از بهترین ها هست که تا همین الان تو کمترباز یبه این شکل دیده ام
همچنین از نکات دیگه باز ی که واقعا ماندتی هست صدا گذاری بازی هست صدای اسلحه هاو خشاب گذاری واقعا عالی و بدون نقض هستند .همچنین صدای محیط و پادگان ها کاملا شبیه سازی شده در ثانی موزیک های خاص باز ی همین الان هم رو بعضی از فیلم ها قرار داده می شود.

IGI 2: Covert Strike
تاريخ انتشار : Mar 3, 2003

سيستم مورد نياز بازي

System: PIII 800 or equivalent
RAM: 128 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 1900 MB

آخرین ویرایش:
مرسی از تاپیک:)
بردیمون به زمان قدیم :d البته شماره 1 بازی بیشتر حال داد سخت تر بود.
نمیدونم چرا بازی های قدیمی بیشتر از این بازی های امروزی حال میداد(یادش بخیر)

يكي از بهترينهايي كه بازي كردم...يادش بخير كلي خاطره دارم باهاش....توي خيلي از مراحلش گير ميكردم....:d مخصوصا كه مرحله آخرش پدر آدم رو در مياورد...:dولي نسخه يكش خيلي سخت تر بود...

چون تو شماره 1 نمیشود سیو کرد اگه می باخنتی باید از اول میرفتی ولی تو شماره 2 فقط3 بار میشه سیو کرد تو هر مرحله :d

این هم چند تا عکس از مرحله اول بازی
الان رفتم خدایش روحم تازه شد :d
تصاویر همه 1080

وای پسر چه کردی با من ، از گذشته یاد کردی و کردی خرابم:((

یاده اون روزا بخیر ، فول تایم پای گیمینگ بودیم ! چه لذتی داشت ! :(
سر هر دو نسخه IGI پوست از سرمون کنده شد :d
هیچوقت یادم نمیره سر سیستم سیوه بازی چقدر اعصابم خورد میشد :)) آرزو داشتم میتونستم تند تند سیو کنم ! :d

حسین تو که زحمت تاپیک رو کشیدی لینکشم میذاشتی دیگه مومن.

واقعا بازی باحالی بود چه خاطراتی با شماره یکش داشتیم ..:(
یادم میاد تو شماره 2 تو یکی از مراحل باید یک ماشین زره پوش رو میزدی همش میمردم و سیوامم ته کشیده بود رفتم تو سایت cheathappens یک trainer مشت واسش گرفتم تا تهش رفتم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or