Id Software : بازی "Rage"، دارای دوبرابر فریم ریت و بهترین گرافیک "کنسولی" . .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
RageKillofWar-1-600x337.png

شرکت بزرگ Id Software ، خالق بازیها افسانه ای Quake و Doom در حال حاظر بر روی FPS جدید خود یعنی RAGE مشغول به کار است ؛ این بازی که با موتور گرافیکی id Tech 5 در حال ساخت میباشد قرار است برای سه پلتفرم PC, PS3, X360 در تاریخهای 4 اکتبر در امریکای شمالی ، و 7 اکتبر نیز در اروپا به بازار عرضه شود . در همین راستا اقای John Carmack از موسسان شرکت Id Software در مورد بازی جدیدشان سخنان جالبی را بیان نمود ، وی که دانشمند مسائل موشکی نیز میباشد در این مورد بازی Rage چنین گفت :

در حال حاظر تقریبا بهترین بازی (گرافیگی) کنسولی ما در اختیار داریم؛ و همچنین نکته اصلی در مورد بازی Rage این است که نسبت به بازیهای کنسولی دیگر دارای دو برابر فریم ریت میباشد . که این عالی است .

میتوان گفت اقای Carmack سخنان جسورانه ای را بیان کرد ، که باید دید این ادعا تا کجا درست خواهد بود .
شایان ذکر است گفته میشود گرافیک نسخخه 360 بازی انقدر زیبا بوده است که همگان ان را با پلتفرم PC اشتباه گرفته بودند .

آخرین ویرایش:
گرافیکش خیلی شاخه توصیه میکنم ویدیوی مربوط به این صحبت هاشو ببیتنید حتما. یه تیکه هایی از بازی رو هم نشون میده. واقعا حیرت انگیزه این گرافیک.

دیدیدن راست گفتم.بابک میگفت.:d
واقعا هم اگر این گرافیک رو کنسول باشه!!!!!!!!!!بهترین هست.
اعتبارش در صنعت گیم خیلی از کوجیما بیشتره و کار بزرگ تری رو انجام داده
آخه چه ربطی دارن!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

حرف درستی زده واقعا پرچم داران گرافیک کنسولی در مقابل Rage کم میارن .از نظر من جان کارمک باید اعتبارش در صنعت گیم خیلی از کوجیما بیشتره و کار بزرگ تری رو انجام داده
بی صبرانه منتظر این شاهکار یعنی rage هستم

از نظر من جان کارمک باید اعتبارش در صنعت گیم خیلی از کوجیما بیشتره و کار بزرگ تری رو انجام داده

عجب :| ایشون حتما اپولو 17 رو هوا کردن و کوجیما هم حتما بعد چند دهه فعالیت در صنعت گیم تونسته نخ رو سوزن کنه . خواهشا بحث رو منحرف نکنید این دو ربطی به هم ندارن.

يعني من حدود 10 دقيقه تريلر Ingame بازي رو با كيفيت HD ديدم حتي اگه 30 فريم هم بود باز از همه بازيهاي ديگه گرافيكش شاختره.واقعا در يك كلام عالي هستش اين بازي از لحاظ بصري .هيچ جايي واسه حرف زدن نذاشته.

پس به این نتیجه میرسیم که بازی باقالی با گرافیک Dino crisis هم ، 60 fps باشه خیلی خوبه چون راحت رو کنسولا اجرا میشه و مخصوصا اینکه FPSـه پـــَ اصن کاری نداره. یکم که سرویس میکنه خودشو گرافیک عظیم خلق کنه پشمه زحمتشون .! LOL
گرافیک ریچ رو ندارن ولی 60 فریم هستن، FPS هستن، روی کنسولها به سادگی اجرا میشن.
اثرات کنکوره ها.

اينام كه هر 2 هفته يه بار ميان هي ميان از اين بازيشون تعريف مي كنن حالمون بهم خورد ديگه يكي نسيت بهشون بگه بجاي اين همه تعريف و تمجيد به فكر خلاقيت و نوآوری تو گيم پلي باشيد كاش يه ذره از Valve ياد مي گرفتن اينا
مد شده هر بدبختی یه کلا حرف میزنه باید کلمه هایی همچون : خسته شدیم، بسته بابا ، برو بابا ، بیشین بابا و اینا باشیم؟ آخرش و زمان عرضه خیلی جالب میشه خیلی چیزا، کلا عادته . و افسوس ....

آخرین ویرایش:
اينام كه هر 2 هفته يه بار ميان هي از اين بازيشون تعريف مي كنن حالمون بهم خورد ديگه يكي نسيت بهشون بگه بجاي اين همه تعريف و تمجيد به فكر خلاقيت و نوآوری تو گيم پلي باشيد كاش يه ذره از Valve ياد مي گرفتن اينا

در ضمن به نظرت یه کم غیر منطقی نیست که یه بازی رو قبل عرضه ارزیابی کنی؟!
درود بر تو. چطور میشه در مورد بازی که 10 دقیقه گیم پلی نسخه کنسولی ازش منتشر نکردن اینطوری شعار بده؟
یعنی شما اعتقاد داری این بازی با این گرافیک اونم روی 60fps اجرا میشه؟

اینطوری قاطعانه حرف زدن خیلی دل شیری میخواد ... همین امروز داشتم کرایسیس 2،گاد آو وار 3 و کیلزون 3 رو روی کنسول میرفتم و دوباره چیزایی دیدم که فکم به زمین خورد!.اگه بتونن از عناوین فوق جلو بزنن و گرافیک و فریم بهتری رو بدن که سر تعظیم رو باید براشون به پایین آورد .

قطعا اینقدر شعور داره که یه بازی FPS رو با هم سبک خودش مقایسه بکنه. فک نکنم Uncharted و Gears رو بشه جزو Sandbox-FPS قرار داد.

ایشون میتونن با اسمایلی برنامه نویسی کنن، درست. در ساخت موشک و سفینه و هوا فضا; دستی دارن، درست. دلیل نمیشه هر 48 ساعت یک بار ترول میکنه و 60 فریم رو چماق میکنه و میزنه تو سر بقیه بازی ها ما هم چشممون رو ببندیم.
گرافیک و فریم بازی 5 برابر همین که هست باشه و روی 360 و ps3 هم به سادگی اجرا بشه، تا وقتی که حس و حال فان نداشته باشه، تا وقتی که از گیم پلیش لذت نبریم، ارزشی نداره حداقل از دید من.
حالا ایشون شب میخواب صبح بلند میشن یه چیزی میپرونن.
اول اینکه
ایشون راجع به گیم پلی حرفی نزد
گفت گرافیکمون بهترین هست که با توجه به سابقش میشه رو حرفش حساب کرد
دوما
شما بازی کردی میگی از گیم پلیش لذت نمیبری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or