ICO And Shadow Of The Colossus Collection

در تکمیل صحبت آقا مهدی ، این تریلر رو هم ببینید تا مو رو بر تنتون سیخ کنه :دی ...
دانلود
با همین گرافیک اگه امسال این بازی برای اولین بار عرضه میشد GOTY رو شاخش بود !
یکم ما هم واسه این بازی هایپ کنیم ، هر چند ، آزموده را آزمودن خطاست ...
کسی میتونه بگه تو چه مایه های هستن؟!
بازیش مث هیچی نیست ، مث خودشه ...

^ ویدئو در حد همون Colossi دریاست. ببینید حتما.
---

یه Secret garden توی SOC هست که من نتونستم پیداش کنم. البته زیاد هم روش وقت نگذاشتم. کسی پیداش کرده؟
فقط میدونم طرف شمال شرقی معبده و باید اون دایره Stamina را هم با خوردن مامولک(:d)تا ته آپگرید کرده باشی که بتونی از یه دیوار خیلی مرتفع بالا بری.

http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=216713&postcount=1
والا اینجا بچه ها توضیح دادن ، اما من هرچی سعی کردم به شخصه نتونستم ! :دی
ایشالا اینبار :دی ...
fruitmap.jpg

آخرین ویرایش:
در تکمیل صحبت آقا مهدی ، این تریلر رو هم ببینید تا مو رو بر تنتون سیخ کنه :دی ...
دانلود
با همین گرافیک اگه امسال این بازی برای اولین بار عرضه میشد GOTY رو شاخش بود !
یکم ما هم واسه این بازی هایپ کنیم ، هر چند ، آزموده را آزمودن خطاست ...

بازیش مث هیچی نیست ، مث خودشه ...

تریلر رو دیدم واقعا عالی بود
من که روی ps2 بازیش نکردم آرزومه هرچی زودتر عرضه بشه و قبل از TLG با این شاهکار روبرو بشم
در ضمن گرافیکش خیلی خوب بود اما بیخود جو نده یه سری میان سوء استفاده میکنن:d

الان برای فکر کنم پنجمین بار Review سایت GT رو دیدم
SOTC خیلی مشکل فریمش اذیت می کرد ولی الان نرخ فریم ثابت شده و نرم اجرا میشه
رزولوشن هم 1080 هست و در کل یه Remaster شده بی نقص هست مثل GOW ها.
زمانی که SOTC رو شروع کردم یادمه اصلا نمی دونستم گیم پلی بازی اینجوریه و وقتی اولین Colossus رو میخواستم بکشم رفته بودم روی پایه کوهای دور اون میدون و سعی می کردم که با یه پرشی چیز برم بالا که شاید منجنیقی چیزی باشه که بتونم باهاش اونو ناکار کنم!:دی
ولی وقتی بعد از کلی تقلا به نتیجه ای نرسیدم و کاملا اتفاقی فهمیدم که باید به پشم های پشت ساق پای Colossus دستم رو بگیرم کاملا شوکه شدم! و به حدی ازش لذت بردم که با وجود اینکه یه امتحان سرنوشت ساز داشتم ولی زود قسمتی رو که برنامه ریزی کرده بودم رو می خوندم و بعد به سرعت می رفتم دسته رو برمیداشتم و میرفتم سراغ Colossus بعدی .
به شخصه اعتقاد دارم که این نحوه بازی کردن( حتی من یک بار هم صفحه بازی و یا حتی منوی اون رو ندیده بودم ) لذت اون بازی رو برای آدم چند برابر می کنه به شکلی که تمام صحنه های زیبای اون توی ذهن نقش می بنده و شک دارم که فراموش بشه

^ Digitalfoundry پیشنهاد کرده سوتک رو 720p بازی کنین و ایکو هم بذارید رو 1080 تا اذیتتون نکنه :) ... گرافیکش عالیه حاجی . مخصوصا فریم ریتش دهن میبنده ... ناو پلیینگ :دی !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or