Iain McCaig به Respawn پیوست.

TCSCELL

8
کاربر سایت
RespawnLogo.jpg

Respawn Entertainment که توسط اعضای سابق Infinity Ward مارچ ساله گذشته تاسیس شد اکنون یک طراح هنری بزرگ را برای پروژه ی معرفی نشده اش به خدمت گرفت.

184_9472_iain_mccaig.jpg

Iain McCaig یک Concept Artistـه بسیار قابل احترام است که از طراحی های مشهور او میتوان به طراحی کاراکترهای سه گانه ی اخیر Star Wars اشاره کرد.همچنین شخصیت هایی نظیر Darth Maul و Queen Amidala.در دنیای بازی های ویدئویی هم او طراحی شخصیت در سه عنوان از سری بازی های James Bond را بر عهده داشت و همچنین طراح هنری ارشد بازی The Secret of Monkey Island بود.
با وجود همچین کارنامه ی درخشانی,McCaig در خصوص همکاری اش با Respawn گفت:"پیشنهاد همکاری با Respawn چیزی بود که نمی توانستم آن را رد کنم.این همکاری مهیج ترین تجربه ایست که من تا به حال در تمام طول حرفه ام داشتم.چه می خواهد یک بازی نظامی باشد,چه فضایی, برای من فرقی ندارد.اشتیاق سوزان من برای طراحی کاراکتر های بیشتر است."
هنوز مشخص نیست که بازی جدید این استودیو که قرار است توسط EA منتشر شود چه چیزی خواهد بود,ولی هر چه که باشد خبری از رونمایی در E3 نخواهد بود.

• Like
Reactions: BROXIGAR
احتمال اينكه اين استوديو غير از fps چيزى بسازه يك به ميليونه ea كه همينجورى وقتى از اكتى جدا شدن وست و زامپلا رو تو هوا نقاپيد ea ميخواد به فروش cod برسه اين كار فقط با اعتبارى كه اين دو نفر نزد بازى باز ها دارند امكان پذيره ببينيد كى گفتم يه fps ميسازن يه عنوان جديد نه ادامه ى moh و باهاش از خجالت اكتى در ميان همونطور كه با cod از خجالت ea در اومدن .
در ضمن فقط هر كارى ميكنن قبلش يه انجين اختصاصى بسازن بلند نشن برن frostibite2 رو استفاده كنن.

اقایان Vince Zampella و Jason West بنیانگزاران Respawn الان در صفحه توئیتر خود گفتن برای E3 امسال عنوانی برای نمایش ندارن .
gematsu
نه بابا از این استدیو و این 2 تا ادم بخاری بلند نمیشه ! هر چی موفقیت هم داشتند از acti بوده :d ( از حرص معرفی نکردن بازی ):d

مسلما با یه IP جدید نمیشه به جنگ CoD رفت. بهترین کار برای رقیب درست کردن برای CoD همون استفاده از Battlefield هست که به اندازه ی کافی اسم و رسم داره، EA هم داره همین کارو میکنه.
اگر من جای مسئولان EA بودم، یه تیم خفن واسه این استودیو درست میکردم تا رو بازی ای کار کنن که به جای اینکه یه شوتر نظامی مدرن باشه که تو این نسل مطرحه، رو FPS نسل بعد که احتمالا MMOFPS ها باشن، کار کنن. چیزی که احتمال اینکه برنامه ی اکتیویژن و بانجی باشه، خیلی زیاده. والو هم چند وقت پیش گفته بود که بعد از PORTAL 2 احتمالا روی هیچ بازی دیگه ای با تمرکز بخش تک نفره کار نمیکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or