How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
E19
واقعا مامان قراره بمیره؟ :( کاشکی فقط منظورشون مامان تد بوده و دارن سر کارمون میذارن! :(
تد گناه داره واقعا! :( احتمالا آخرین شات این سیزن تد رو سنگ قبر مامانه و اینجاست که اسمشو میفهمیم و بچه هاهم به تد ملحق میشند و پایان... :(

آخرین ویرایش:
Oh hey ring bear! :d

86d3efc805034e93cef1247a260237b5.png

یا خدا اوت جا که تد خودشو پرت کرد تو رودخونه! :d این بشر تا آخر سریال گیر رابین بود بیچاره! :(

یک هفته تا پایان این سریال. افسردگی میگیریم من...

من هنوز How I met you're mother رو ندیدم ولی وقتی Friends تموم شد واقعا ضد حال شدیدی خوردم با فیلمش زندگی کردم من... خدا بهت صبر بده برادر :دی
ایشالله تا چند وقت دیگه اینو شروع میکنم به دیدن ... ببینم به Friends میرسه یا نه... تا الان 10 بار Friends رو دیدم :دی

من تقریباً از فصل هفت رسیدم به هفتگی دیدن سریال ، هیچ وقت سریال خیلی فوق العاده‌ای نبوده برام ولی اونقدری که ازش انتقاد میشه هم بدم نیومد ؛ این فصل هم به نظرم کلاً فصل خوبی بود و خوب دارن سر و ته داستان رو هم میارن ...
قسمت 23 و 24 یا همون فاینالی سریال هم 31 همین ماه پخش میشه و اسمش last foreverـه .

توی next سریال اونجا که نیل پاتریک هریس می گه لجندری واقعا یه لحظه غم گرفتتم..من سیزن 9 رسیدم به پخش هفتگی,ولی با این حال خیلی باهاش زندگی کردم

امشب آخرین قسمت این سریال پخش میشه. حدود 3 سال که شروع کردم به دیدنش و توی این 3 سال به محبوبترین سریال من تبدیل شدش و 2 سالی هست هر هفته دنبالش میکنم. به معنای واقعی یه بخش بزرگی از سرگرمی من امشب تموم میشه و تا آخر عمر این سریال و لحظاتی که باهاش داشتم رو فراموش نمیکنم و نخواهم کرد.

آرزو میکنم یه روزی توی پنل کامیک کانی جایی بتونم این 5تا رو ببینم و بتونم مثلا ازشون یه سوال بپرسم. از هر کدومشون توی این چند سال یه چیزی یاد گرفتم و واقعا توی هیچ اثری با شخصیت هاش انقدر احساس نزدیکی نکرده بودم.

howimetyourmother.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or