How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
با اينكه اين اپيزود جز بهترين و احساسي ترين اپيزود هاي اين سريال بود ( با توجه به اينكه كلا فصل هفت احساسي شده ! ) اما با اينحال طنز هاش و شوخي هاش هم خيلي كم بود و در كل از هدف سريال دور بود
اما باز با اينحال با اين اپيزود خيلي حال كردم .

يه حس به من ميگه مطمئنا بارني ازدواج خواهد كرد:d ( الان ميگين كور خوندي :d ) . اما يه سوال ميمونه ايا رابين تا اخر اين بيماري رو داره ؟؟ پس اون دوتا بچه چي بودن ؟؟؟
ويكي از بدترين چيز هايي كه درگيرم كرده كه خدا نكرده مارشال و ليلي يه وقت نمونند تو لانگ ايلند!!!!!
راستي خبري هم از كوين نبود تو اين اپييزود يعني كجا رفته ؟؟:d

اون 2 تا بچه که آخرش گفت دیگه...گفت خوشحالم واقعی نیستید و اونها هم محو شدن.............یه حسی بهم میگه بارداره....نمیدونم چرا..........

منم بهتون پیوستم :دی

قسمت 12:

این دکتره خیلی باحاله :دی just a little bit گفتناش منُ کشته بود =)) رقص توی مطبشم باحال بود مثل همون رقصی که قسمت اول این فصل داشتن :دی

در مورد اون احتمالاتی که در مورد قسمتای بعدی و همسر تد صفحه قبلی بحثش بود:

یادتونه تد اشاره کرد زنش رو توی عروسی بارنی میبینه ؟ همین احتمال اینکه آفجی بارنی باشه رو بیشتر میکنه :دی

یه چیزیو دقت کردین؟
آخرش تده راوی(!) یه جمله ای گفت.درست یادم نمیاد ولی فکر کنم همچین چیزی بود؛گفت عمه رابینتون تو زندگیش خیلی چیزا بود،ولی یه چیز نبود.در حالی که همه انتظار داشتیم بگه"مادر نبود"(حداقل من که اینطور انتظار داشتم) و با توجه به روند داستان هم انتظار به جایی بود،ولی گفت"تنها نبود"! از رو این حرف من اینطور برداشت میکنم که بیماری رابین بعدا خوب بشه و بتونه بچه دار بشه.
شایدم اشتباه بکنم...

یه چیزیو دقت کردین؟
آخرش تده راوی(!) یه جمله ای گفت.درست یادم نمیاد ولی فکر کنم همچین چیزی بود؛گفت عمه رابینتون تو زندگیش خیلی چیزا بود،ولی یه چیز نبود.در حالی که همه انتظار داشتیم بگه"مادر نبود"(حداقل من که اینطور انتظار داشتم) و با توجه به روند داستان هم انتظار به جایی بود،ولی گفت"تنها نبود"! از رو این حرف من اینطور برداشت میکنم که بیماری رابین بعدا خوب بشه و بتونه بچه دار بشه.
شایدم اشتباه بکنم...

آره ولی اولین جمله ای که توی اون تیکه گفت این بود که رابین هیچ.قت نتونست نیزه پرتاب کن بشه... :( :d .

یه چیزیو دقت کردین؟
شایدم اشتباه بکنم...
نه دیگه آخرش رابین میگه که خوشحاله که اون بچه ها واقعی نیستن ! پس بچه دار نمیشه به هر حال ! منظور از تنها نبودن رابین هم همون داشتن دوستای نزدیکش بود دیگه احتمالاً با بارنی هم ازدواج میکنه در آینده .

نه دیگه آخرش رابین میگه که خوشحاله که اون بچه ها واقعی نیستن ! پس بچه دار نمیشه به هر حال ! منظور از تنها نبودن رابین هم همون داشتن دوستای نزدیکش بود دیگه احتمالاً با بارنی هم ازدواج میکنه در آینده .
آره میگه،ولی همون موقع که تو پارک نشسته بوده داشته میگفته!(یا حداقل برداشت من اینه) که ماله آینده ی دور نیست.
البته به حرفی که ساسان زد هم دقت نکرده بودم.قبلش مثل اینکه گفت هیچ وقت نیزه پرتاب کن نشد.که همون کنایه از بچه دار شدنش بود.
پس کلا این قضیه منتفیه و حدسای منم اشتباه!:دی :دی

دقيقا فعل " هيچوت نيزه پرتاب كن نشد !‌" يعني ديگه حامله نشد پس رابين ديگه حامله نميشه!!=((:((
ولي بشدت ميخوام بدونم جريان اين گاو بازي رابين چي هست:d
دوستان حالا حتما بايد زن تد تو قسمت هاي اخر معرفي بشه!؟!؟:d نميشه مثلا تو همين فصل بگن كي هست :d بعد تو فصل هاي اينده به روابطشون بپردازند ؟؟
راستي سريال تا چند فصل ديگه تاييد شده ؟!؟! من تا فصل 8 رو شنيدم:d

با اینکه خیی احساسی بود این سیزن تا این جا ولی من دوستش داشتم.
رابین شاید یک بچه به فرزندی قبول کنه.هر چند که بیشترین احتمال درباره ی حرفه تد به دوستان رابین بر می گرده اما می تونه در مورد بچه قبول کردن رابین هم باشه
به نظرم شانس رابین برای موندن با این هندی بیشتر تا برگشتنش پیش بارنی

تا اونجایی من خبر دارم سریالHow I Met Your Mother من فکر کنم آخرین قسمت رو هم ساختن تموم شد ولی همچنان بحث و جدل درش وجود داره.جالبه!!!!!

واقعا ؟؟:d
خو حالا مادر كي بود:d
والا سريال بحث برانگيزي هست بچه ها همين جور درموردش بحث ميكنند:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or