How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
انقدر بد بود قسمت جدیده؟

نه اونقدر هم بد نبود، بالاخره یک بار یک قهقه بسیار بسیار آروم زدم. :دی ولی خوب خیلی دیگه تکراری شده. همش تو همون یک ساعته الکی داره می ره جلو. اعصابم واقعا خورد شد. 24 هر یک قسمت یک ساعت بود این 4 قسمتش در کل شده یک ساعت :|

نه اونقدر هم بد نبود، بالاخره یک بار یک قهقه بسیار بسیار آروم زدم. :دی ولی خوب خیلی دیگه تکراری شده. همش تو همون یک ساعته الکی داره می ره جلو. اعصابم واقعا خورد شد. 24 هر یک قسمت یک ساعت بود این 4 قسمتش در کل شده یک ساعت :|

نکن سر نکن...از تو دیگه توقع نداشتم!!!
۲۴کجا و این کجا آقاجون...
البته احساس میکنم بیشتر طعنه زدی ولی درکل نکن سر نکن...:دی

P.S:سر را از سر گوجه اقتباس نمودم:دی

هر روز یکی میاد میگه من دیگه این سریال رو ادامه نمیدم، بعد هفته بعد که میشه اولین نفری که پست میده همون خود طرفه!:دی اگه همه کسایی که گفتن "من دیگه این سریال رو ادامه نمیدم" سر حرفشون میموندن، الان فقط من و بهروز و شهاب داشتیم این سریال رو اینجا ادامه میدادیم!!!:دی
برین جمع کنین بابا!:دی

S9 E4
عالی بود
بعد مدتها حسابی خندیدم
همه چیز دوباره مثل اول عالی شده...
البته معلومه که افتضاح بود

هر قسمت بدتر از قسمت قبل

کلا نمیدونم چرا روی تد بیشتر مانور نمیدن ... فعلا که فاز کمدیش بیشتر از بقیه است

منم بالاخره این قسمت و دیدم و سر چندتا تیکه ترکیدم...:دی
what?what? what?what?....
منکه کلا توی هیچ فصلی از این سریال افت ندیدم، و به نظرم این سریال همیشه همون جوری بوده که باید میبوده(حالا با یه کم بالا و پایین!)و الآنم داره روند بیکامینگ لجن...wait for it...دری رو به خوبی طی میکنه.
درکل این قسمت عالی بوتش:دی
In my bropinion...

باو شما چقد ضد حالین.. سریال به این باحالی.. :dحالا به خوبی فصلای اولش نیست.. ولی هنوز من که باهاش حال میکنم..
به نظرم مشکل اصلی بعضیا اینه که زوم کردن رو داستان سریال.. داستانو بیخی.. 20 min بشین و بخند فقط ! :dهر چند به نظر من داستانش هم به خوبی جلو میره و مشکلی نداره!

منم بالاخره این قسمت و دیدم و سر چندتا تیکه ترکیدم...:دی
what?what? what?what?....

اینجاش که خدا بود ! :))

انصافا میگم یعنی اگه تمرکز رو برگردونند به تد سریال فوق العاده میشه ! چون الان و ر حال حاضر بهترین شخصیتشون که هنوز مجرد هست و لوس نشده و فقط و فقط تد هست .

S9E5

اوکی اپیزودی بس عجیب و غریبی بود (احتمالا خیلی ها بدشون اومده! :d)، یه سری از چیزاش غیر طبیعی بود. کلا انگار اپیزود ضعیفی بود اما من عاشقش شدم! :d خیلی خیلی خوشم اومد، نمیدونم چرا دقیقا! :d

11440576095450801232.jpg

تو این صحنه قیافه ی جیمز و رانجیت رو که دیدم میخواستم برم تو دیوار! =)):d

داستان تد و لیلی و مارشال رو خیلی دوست داشتم! :d

و دو تا نکته ی باحال: حضور Slutty pumpkin که البته دقیقا نمیدونم خود katie holmes بود یا نه! :-/ (خیلی شبیه بود، یا شایدم CG بود! :d).
و دوم کله ی از وسط تراشیده شده ی مارشال بعد از عروسی که یادشون بود! :d

پ.ن: این شد 3 اپیزود که مامان نیستش! :|

دو تا اپیزود 5 و 6 رو با هم دیدم
هنوز هم بد داره پیش میره

واقعا چرا نقش تد تو سریال انقدر کمه...؟
تنها نکته مثبت سریال فعلا همین تد هست

تنها دلیلی هم که تد هنوز جالبه اینه که ادا در نمیاره...
مثل افکتهایی که لیلی و مارشال به قیافه و صداشون میدن
تد هنوز هم مثل یه انسان عادیه {رفتار و صحبت کردنش} ولی بقیه به شدت غیر طبیعی شدن
شاید بعضی ها خوششون بیاد ولی به نظرم واقعا لوس شده دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or