How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
S9E3

هه! :d بد نبود! بخش های Lily/Ted همیشه تو سریال قشنگن! :d

منظور بارنی اون تیکه آخر چرخ و فلک افقی همون جایی که تد و رابین تو پارک دنبال گردنبندن.

والا دوستان که گویا دارن میگن به قدر کافی به تد نمیپردازن و بیش از اندازه دارن به بارنی میپردازن :d و این پردازش سنگین موجب افت سریال شده :d ... ولی انصافن از BBT بهتره همچنان به زعم من :d .

از بیگ بنگ بهتره ؟؟ نگین جایی این حرفو یک نگاه به اون سریال بکنین تو اون سریال هم نصف بامزگیه اون کاراکتر که یهوی بود به این بود که همش دنبال رابطه جنسی بود ولی گیرش نمی اومد شخصیتش چهارچوبش مثل بارنی به مجرد بودنش بود ولی نگاه کنید حالا که زن گرفته باز صحنه های خنده دار داره نه مثل بارنی یک دفعه بی نمک و معمولی ویخ بشه

شلدون رو نگاه کنید می تونستن بعد دوست دختر دار کردنش مثل بارنی سرش به سنگ بخوره ولی حتی ذره از اون خصوصیاتی که باعث جذاب شدنش کم که نشده با حضور دوست دخترش بیشتر هم شده

مشخصه شما بیشتر دنبال رمانس هستید تا کمدی که مشخصه سریالی مثل بیگ بنگ بیشتر کمدیه تا رمانس مسائل عشقی اش کمتره برای همین از نظر شما ملافات با مادر با این همه ضعفش تو فصل های آخر از این سریال بهتره

بیگ بنگ حرف نداره .
How I Met دیگه از سیزن 8 و 9 واقعا مزخرف شد :| اوج سریال سیزن 3 بود .

تا پنجم هم میشد راه بیای :d
مرغابی میتونه راه بره مرغابی میتونی شنا کنه مرغابی میتونه پرواز کنه بابا چی میخواین از این حیوون بدبخت :d
بیگ بنگ همه فصل ها ش تا الان یک رویه رو به صورت موفق دنبال کرده یعنی کسایی که فصل اولو دوست داشته باشن قصل آخرم دوست دارن اما آشنایی اینجوری نیست فسمت رمنس سریال از فصل 5 به شدت میزنه بالا فک کنم فاینال پنح هم یه رمنس چیپ بودش :d در نتیجه مثل اوتوبوس ها عادی سر راه هی ببیننده پیاده و سوار میکنه ولی بیگ بنگ مثل brt تقریبا همه توو اتوبوس مندن تا مقصد :d چه مثال مزحکی زدم :d

تا پنجم هم میشد راه بیای :d
مرغابی میتونه راه بره مرغابی میتونی شنا کنه مرغابی میتونه پرواز کنه بابا چی میخواین از این حیوون بدبخت :d
بیگ بنگ همه فصل ها ش تا الان یک رویه رو به صورت موفق دنبال کرده یعنی کسایی که فصل اولو دوست داشته باشن قصل آخرم دوست دارن اما آشنایی اینجوری نیست فسمت رمنس سریال از فصل 5 به شدت میزنه بالا فک کنم فاینال پنح هم یه رمنس چیپ بودش :d در نتیجه مثل اوتوبوس ها عادی سر راه هی ببیننده پیاده و سوار میکنه ولی بیگ بنگ مثل brt تقریبا همه توو اتوبوس مندن تا مقصد :d چه مثال مزحکی زدم :d
درسته .
بیگ بنگ داستان درست حسابی نداره که دنبالش کنه ولی حداقل به شعور بیننده احترام میذاره .
بعد 8 فصل مارو سر کار گذاشتن که مادر رو نشون بدن حداقل انتظار داشتم یه سناریو خیلی قشنگ واسه نشون دادنشون بچینن . چی بود یهو زرتی سر میز پرید به آینده !

قسمت 3 رو هم دیدم
هر روز بدتر از دیروز
لحن و اداهای لیلی : فاجعه
دیالوگ ها و اداهای بارنی و رابین : فاجعه
مارشال : فاجعه
تد : متوسط
مارشال و لیلی توی نیویورک میمونن
تد هم پیش اون هاست ... زن تد رو هم که نشون دادن
تنها چیزی که میتونن درست کنند تا یه ذره قابل پیگیری باشه
قطع ارتباط بارنی و رابینه...
چون توی همه توضیح دادن های در حین فیلم تد فقط اشاره کرد که "عمه رابین" و "عمو بارنی"
هیچ کجا حرفی از ازدواج و زندگی با هم این دو تا نزد
کلا هیچ چیزی نیست که الان ندونیم
فقط میمونه نحوه آشنایی تد با مادره که به نظرم الکی یه فصل بهش اضافه کردن
خداییش مانیکا رو با لیلی مقایسه کنید.ادا ها , رفتارها و .... اصلا قابل مقایسه نیستند
یا چندلر رو با بارنی مقایسه کنید . تن صدا, حرکات صورت و بدن , لحن صحبت , شوخی ها و.... همه یه سر و گردن بالاتر از بارنیه
یا ریچل با رابین .... تد با راس ... جویی و فیبی هم که به جای خود عالین

زوج مارشال و لیلی واقعا قابل هضم نیست
تو یه پارتی با هم آشنا میشن, فرداش لیلی میره مارشال رو پیدا میکنه و 17 سال با هم بدون هیچ مشکلی ادامه میدن
هیچ مشکلی هم از گذشته نداشتند
رفتار هم ثابت میمونه
ولی توی فرندز
چندلر و مونیکا
هر دو تو جوانی مشکلات جدی داشتند
توی بزرگسالی مشکلات اجتماعی گوناگون دارند
چند سال دوست هستند و طی یک اتفاق{!!!} یواش یواش با هم رابطه برقرار میکنند
یا اصلا ریچل و راس....

کلا سریال از بیس پر از مشکل بوده که تا چند تا سریال تو همین سبک نبینید متوجه اش نمیشید

کلا سریال از بیس پر از مشکل بوده که تا چند تا سریال تو همین سبک نبینید متوجه اش نمیشید

عزیزم همه اینجا از کیفیت Friends واقف هستند و لازم نیست شما دم به دقیقه اشاره کنی .

بعدم چرا چیزی که انقدر اعصابت رو خرد میکنه نگاه میکنی ؟ خود ازاری که ادم نداره ! خیلی راحت نگاه نکن !

ما هم که داریم نگاه میکنیم فقط به عشق همون 4 فصل اول هست .

از این موارد بگذریم بنظرم قسمت سوم فصل 9 قشنگ بود و بعد از 2 فصل من سر یه قسمت خندیدم و اونم همین قسمت 3 فصل 9 بود . این زامبی ها خیلی باحال بود:d

عزیزم همه اینجا از کیفیت Friends واقف هستند و لازم نیست شما دم به دقیقه اشاره کنی .

بعدم چرا چیزی که انقدر اعصابت رو خرد میکنه نگاه میکنی ؟ خود ازاری که ادم نداره ! خیلی راحت نگاه نکن !
1. خوب بیشتر هدف من مقایسه بین این و Friends هست.
فرض کن من بخوام یه ایراد بگیرم, تا وقتی نتونم با یه چیزی مقایسه اش کنم, نمیتونم ایراد رو توضیح بدم
Friends رو هم برای این مقایسه میکنم چون دو تا سریال به شدت به هم شبیه هستند, حتی شخصیت ها

2. خود آزاری ندارم, ولی 8 تا فصل وقت میگذاری و میبینی, زیاد جالب نیست که 10/15 تا قسمت آخر رو نبینی و بیخیال کل وقتی که تاحالا روش گذاشتی بشی

3.ببخشید برای انتقاد و ایراد گرفتن از یه سریال از کی باید اجازه بگیرم...؟شما یا شهاب...؟مسئولیت سریال اینجا با کی هست؟
اصلا من این اجازه رو دارم از سریالی که 189 تا اپیزودش رو وقت گذاشتم و دیدم {حدود 70 ساعت} ایراد بگیرم...؟
یعنی هنوز باورتون اینه چون شما از چیزی خوشتون میاد, کسی حق نداره ازش ایراد بگیره...؟
میگم داداش میخوای سریال بذار کنار به اعصابت یه استراحت بده...
من داداش شما نیستم....
تازگی ها احساس بامزگی شدیدی بهت دست داده...

@MOHAMAD
بیخیال آقا این دعواها چیه...
برادران دیگه هم یکم جنبهء انتقاد داشته باشین...ای کاش یکی بره ب پست اول یه خط مطلب اضافه کنه که درش نوشته باشه همهء ماهایی که داریم HIMYM رو میبینیم میدونیم فرندز از این سریال برتره...!!!

قسمت 3 رو هم دیدم
هر روز بدتر از دیروز
لحن و اداهای لیلی : فاجعه
دیالوگ ها و اداهای بارنی و رابین : فاجعه
مارشال : فاجعه
تد : متوسط
مارشال و لیلی توی نیویورک میمونن
تد هم پیش اون هاست ... زن تد رو هم که نشون دادن
تنها چیزی که میتونن درست کنند تا یه ذره قابل پیگیری باشه
قطع ارتباط بارنی و رابینه...
چون توی همه توضیح دادن های در حین فیلم تد فقط اشاره کرد که "عمه رابین" و "عمو بارنی"
هیچ کجا حرفی از ازدواج و زندگی با هم این دو تا نزد
کلا هیچ چیزی نیست که الان ندونیم
فقط میمونه نحوه آشنایی تد با مادره که به نظرم الکی یه فصل بهش اضافه کردن
خداییش مانیکا رو با لیلی مقایسه کنید.ادا ها , رفتارها و .... اصلا قابل مقایسه نیستند
یا چندلر رو با بارنی مقایسه کنید . تن صدا, حرکات صورت و بدن , لحن صحبت , شوخی ها و.... همه یه سر و گردن بالاتر از بارنیه
یا ریچل با رابین .... تد با راس ... جویی و فیبی هم که به جای خود عالین

زوج مارشال و لیلی واقعا قابل هضم نیست
تو یه پارتی با هم آشنا میشن, فرداش لیلی میره مارشال رو پیدا میکنه و 17 سال با هم بدون هیچ مشکلی ادامه میدن
هیچ مشکلی هم از گذشته نداشتند
رفتار هم ثابت میمونه
ولی توی فرندز
چندلر و مونیکا
هر دو تو جوانی مشکلات جدی داشتند
توی بزرگسالی مشکلات اجتماعی گوناگون دارند
چند سال دوست هستند و طی یک اتفاق{!!!} یواش یواش با هم رابطه برقرار میکنند
یا اصلا ریچل و راس....

اصلا فرندز رو با ملاقات مقایسه کردن اشتباهه همین که فرندز با 10 فصل یک ارزن از جذابیتش کم نشد و ملاقات تو فصل هشتم زایید نشون میده توشه سازنده های فرندز خیلی پر تر از ملاقات بوده متاسفانه به نظر من ضعف ملاقات تو این بود که از همون اول کمدی اش رو رو یک چیزای خاص بنا کرده بود (مثل خل و چل بازی های لیلی و مارشال -دختربازی های بارنی و اخلاق گرایی تد باز مال تد کمی از بقیه بهتر بود هنوز خودشو حفظ کرده ولی متاسفانه تو بقیه کاراکتر ها این طور نشد درسته داستان فراز و نشیب های زیادی داشت مثل فرندز ولی هرچه مال فرندز مثل زندگی واقعی در راستای به کمال رساندن کاراکتر ها بود در این جا فقط باعث شده کاراکتر ها ننر در بیان تو فرندز ما در فصل آخر با خودمون حسرت نمی خوریم که قبلا چقدر بهتر بود الان اصلا جذاب نیستن مونیکا و و بقیه همونی بودن که قبلا بودن و فقط پخته تر شده بودند نه این جا که اصلی ترین جذابیت بارنی رو ازش می گیرن که کار درستی نیست کمیک بودن بقیه کاراکتر ها در سروکله زدنشون با بارنی بی اخلاق معنی پیدا می کرد ولی حالا ننربودنشون تو چشمه چون اون بارنی هم نیست که بخندونه

مقایسه هاتون بین فرندز و ملاقات قابل قبول بود جز یک مورد شما چندلر رو با بارنی مقایسه کردید در حالیکه بارنی نسخه ی مدرن جویی است جویی بود که دخترباز بود و در عین حال بعضی رفتار هاش مثل بچه ها بود

بازم می گم با این دید سریالو نبینید چون می خوره زمین ملاقات روی بارنی می چرخه ولی تو فرندز بار سریال روی دوش هر 6 کاراکتر به یک اندازه تقسیم شده

بنده بعد از دیدن قسمت چهارم تصمیم گرفتم این سریالو کنار بزارم و به جاش برم تو اعماق افق 20 پیاده روی کنم...
page30

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or