How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
ببین همه دختر خوشگل رو دوست دارن:biggrin1: هیچ کس دوس نداره نقش اول سریالی که نگاه میکنه زشت باشه:biggrin1: کسی اگه خلاف اینو بگه یا داره کلاس میزاره یا با عرض شرمندگی G4y تشریف داره:biggrin1: (منظورم به بحث الان نیست چون کسی همجین حرفی نزده) البته منم یه کم پیازداغش رو زیاد کردم وگرنه مادره زشت نیست:biggrin1:
اینکه آره خب . ولی نه در اون حد که بیایم انتقاد کنیم و بکوبیم سریال رو :دی فردا پس فردا نقد میکنن و نمره میدن یارو منتقده نمیاد بگه من انتظار ساشا گری داشتم از مادر که ! :دی
پ.ن: منم رُک بگم تجربه بهم ثابت کرده 90% کسایی که از این حرفا میزنن که برو فارسی 1 نگاه کن یا برو جم نگاه کن و فلان، خودشون هر شب پای این سریالا نشستن:biggrin1: وگرنه دلیلی نداره اینقدر اطلاعات دقیق از در و دافای این سریالا داشته باشن:biggrin1: دقیقا عین قضیه آکادمی گوگوش که تا هر قسمت تموم میشد، ملت میومدن مسخره میکردن. حالا طرف کلش رو نشسته نگاه کرده، اومده به ابروی یارو داره گیر میده:biggrin1:
:)) دیگه به هر حال آدم تک و توک اتفاقی میبینه دیگه :دی یا تو فیسدوغ یه زمان هی عکس بازیگراش رو میذاشتن و نظر سنجی میکردن ! لول :دی

اینکه آره خب . ولی نه در اون حد که بیایم انتقاد کنیم و بکوبیم سریال رو :biggrin1: فردا پس فردا نقد میکنن و نمره میدن یارو منتقده نمیاد بگه من انتظار ساشا گری داشتم از مادر که ! :biggrin1:

:)) دیگه به هر حال آدم تک و توک اتفاقی میبینه دیگه :biggrin1: یا تو فیسدوغ یه زمان هی عکس بازیگراش رو میذاشتن و نظر سنجی میکردن ! لول :biggrin1:
اتفاقا چهره بسته به نقش خیلی هم میتونه مهم باشه:دی تو جای Subject Zero و Leliana رو عوض کن (ME و DA) ببین اصلا با عقل جور در میاد؟:دی کلا مثال پرتی بود ولی واسه رسوندن منظور خوبه:دی به هر حال، انتظار داشتم بعد از رد کردن استلا و زویی و ویکتوریا و اون یارو پــورن استاره ( :دی )، مادر اصلی یه کم تو دل برو تر باشه:دی البته ناگفته نمونه من اون عکسی که شهاب گذاشت رو همین الان دیدم:دی اینجا که اونقدرا بد نیست نمیدونم تو سریال چرا اینجوری شده بود:دی
آره باشه تک و توک داشتی از جلو تلوزیون رد میشدی، دیدی;) :دی :دی
بلاخره ايرانييد ديگه هميشه بايد نشون بدين معياراتون فقط قيافس!
آره دیگه ما ایرانی هستیم شما بچه ناف پاریس هستین و تو شانزلیزه بزرگ شدین!:دی خوش به حال تو که معیارت اخلاق طرف هست و این اخلاق رو هم از One ticket to Farhampton please فهمیدی! احسنت بر شما.
طرف رو کلا 10 ثانیه نشون داده و 1 جمله دیالوگ داشته، میخوای بیایم از شخصیت پردازیش حرف بزنیم و معیارمون اخلاقش باشه؟:دی

اتفاقا چهره بسته به نقش خیلی هم میتونه مهم باشه:دی تو جای Subject Zero و Leliana رو عوض کن (ME و DA) ببین اصلا با عقل جور در میاد؟:دی کلا مثال پرتی بود ولی واسه رسوندن منظور خوبه:دی به هر حال، انتظار داشتم بعد از رد کردن استلا و زویی و ویکتوریا و اون یارو پــورن استاره ( :دی )، مادر اصلی یه کم تو دل برو تر باشه:دی البته ناگفته نمونه من اون عکسی که شهاب گذاشت رو همین الان دیدم:دی اینجا که اونقدرا بد نیست نمیدونم تو سریال چرا اینجوری شده بود:دی
آره باشه تک و توک داشتی از جلو تلوزیون رد میشدی، دیدی;) :دی :دی

آره دیگه ما ایرانی هستیم شما بچه ناف پاریس هستین و تو شانزلیزه بزرگ شدین!:دی خوش به حال تو که معیارت اخلاق طرف هست و این اخلاق رو هم از One ticket to Farhampton please فهمیدی! احسنت بر شما.
طرف رو کلا 10 ثانیه نشون داده و 1 جمله دیالوگ داشته، میخوای بیایم از شخصیت پردازیش حرف بزنیم و معیارمون اخلاقش باشه؟:دی
خوب اخلاقش خوب بوده که تد اینقدر ازش تعریف میکنه!
اخه مشکل اینه همه از قیافش ایراد میگیرن!
خوب اگه مگان فاکس رو میاورد خوب بود؟

صبر کنید درست و حسابی نشونش بدن الان خیلی بد نشونش دادن دختره که نصفش داره اون ور این ور نگاه می کنه خندش هم فاجعه:|
من فکر می کردم یک چیزی شبیه به دختر تد باشه ولی واقعا این :-&

صبر کنید درست و حسابی نشونش بدن الان خیلی بد نشونش دادن دختره که نصفش داره اون ور این ور نگاه می کنه خندش هم فاجعه:|
من فکر می کردم یک چیزی شبیه به دختر تد باشه ولی واقعا این :-&

خب شما عکسی صفحه پیش از بازیگر اصلی رو ببینین. اونجا آدم تره.
ولی در هر صورت با یک کیلو آرایش و نوزجاب و جراحی پوست بازم اون چیزی که همه میخواستن نمیشه.:d

وقتی دیدم همچین تاپیکی درست کردن گفتم بیام حتما چیز جالبیه ، چون یکی از فن های پروپا قرص فیلم هستم و بدجوری سریال رو دنبال میکنم.
یه چیز مسخره اینه که تو نظرسنجی بالا خود 5 شخصیت اصلی سریال هم برای نظرسنجی گذاشتن!!!!:-&
بعدشم با خودم گفتم منفورترین شخص حتما کوویین یا زویی میشه ولی استلا!!!!جدی میگین؟؟؟؟:|
دوستان همه از روی دلشون تصمیم میگیرن ظاهرا!!!!l-)
خود زویی چن دفعه تد رو ضایع کرد یا کوویین که بارنی رو تیغ میزد یا تو بچلر پارتی بارنی برای اذیّت کردنش کمک کرد!!!!
حالا جالبه که یه عده ازدوستان تو منفورترین ها به بارنی و رابین هم رای دادن!!!!:|
واقعاََ وقتی همچین چیز هایی رو دیدم خنده ام گرفت.:))

خب شما عکسی صفحه پیش از بازیگر اصلی رو ببینین. اونجا آدم تره.
ولی در هر صورت با یک کیلو آرایش و نوزجاب و جراحی پوست بازم اون چیزی که همه میخواستن نمیشه.:d
اره عکس رو دیدم ولی باز هم چندان خوب نبود
واقعا این همه ملت رو واسه این 8 فصل سرگرم کردن:|

بحث خوشگلي بي فايدس اينكه معلومه خوشگل نيست و معموليه. به نظر من از 10 يه 5 يا 6 ـه .

اما اين اتفاقا چيز بدي نيست ، ميخواد نشون بده خوشگلي اونقد مهم نيست و hot بودن واجب نيست.
--
واقعا این همه ملت رو واسه این 8 فصل سرگرم کردن:|

مگه قراره زن تو بشه كه 8 فصل سرگرم شدي :d . چه دلي صابون زده بودي.

آقا یکی بیاد به این دل خسته ی سریال که از بعد از تموم شدن سیزن 7 رسمن بوسیدش گذاشتش کنار، چندتا از اپیزودهای خوب این فصل رو بگه:دی

وقتی دیدم همچین تاپیکی درست کردن گفتم بیام حتما چیز جالبیه ، چون یکی از فن های پروپا قرص فیلم هستم و بدجوری سریال رو دنبال میکنم.
یه چیز مسخره اینه که تو نظرسنجی بالا خود 5 شخصیت اصلی سریال هم برای نظرسنجی گذاشتن!!!!:-&
بعدشم با خودم گفتم منفورترین شخص حتما کوویین یا زویی میشه ولی استلا!!!!جدی میگین؟؟؟؟:|
دوستان همه از روی دلشون تصمیم میگیرن ظاهرا!!!!l-)
خود زویی چن دفعه تد رو ضایع کرد یا کوویین که بارنی رو تیغ میزد یا تو بچلر پارتی بارنی برای اذیّت کردنش کمک کرد!!!!
حالا جالبه که یه عده ازدوستان تو منفورترین ها به بارنی و رابین هم رای دادن!!!!:|
واقعاََ وقتی همچین چیز هایی رو دیدم خنده ام گرفت.:))
من خودم جزو نفراتی بودم که به رابین به عنوان منفورترین رای دام نظرم این بوده کلا با کاراکترش در طول سریال حال نکردم یه جورایی بی ثبات و بی هدف بود
در مورد بارنی هم بگم کلا جدا از طنز پردازیش بارنی از نظر اخلاقی مشکلات زیادی داره و شاید یه عده ای هم باشن که با این جور افراد حال نکنن و باید به نظرشون احترام گذاشت گرچه خودم از بارنی خیلی خوشم میاد
در ضمن نظر سنجی همینه هر کسی عقیده ای داره
کلا نظر سنجی به همین دلیل بهش میگن نظر سنجی..........

باو دختــرش که خیلی خوب بود، این چرا این طوره؟ :d
خاک بر سر اون کسی که انتخاب بازیگرا رو انجام داده :d
در ضمن ما چیپ هستیم :d

خب منم جمعه هفته پیش 16 قسمت و این جمعه 8 قسمتش رو دیدم (بعد از آزمون های قلمچی :d) و طی 2 جمعه فصل 8 رو تموم کردم ! :d
کلا بعد از یه مدتی که ندیده بودم، واقعا به معنای واقعی کلمه بهم چسبید!! مخصوصا قسمتای آخرش... قسمتای اولش زیاد جالب نبودن اما رفته رفته بهتر شد...
اصلا امسال کنکور رحیمون رو خراب کرده بود، با دیدن سریال روحیم برگشت انصافن! :d
تنها نکته منفیش مادره بود... این چی بود آخه.... :| دختر به اون ماهی، خوشگلی.. :d

خوب بالاخره تمام فصل ها رو توی همین دو هفته به مرور دیدم
شخصیت مورد علاقه که قطعا بارنیه {برای من}
شخصیت منفور هم تمام دوست دخترهای تد , علی الخصوص ویکتوریا
و صد البته امیدوارم یه جوری این دختره که قراره زنش بشه رو عوض کنند
اصلا باهاش حال نکردم
درسته قرار فصل 9 تموم بشه ولی یه عمر یاد سریال بیفتیم, حالمون از این دختره بهم میخوره
فصل های ابتدایی هم بهتر بودن ولی کلا خوب بود

فصل 9 از کی شروع میشه و چند وقت طول میکشه تا تموم بشه...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or