Hotline Miami 2: Wrong Number

سلام!

7oevhvlwrhbjx6jr158x.png

سازنده: Dennaton Games
ناشر: Devolver Digital
سبک: Action / Top Down Shooter

بازی مستقل Hotline Miami در سال 2012 عرضه شد و توانست موفقیت‌های زیادی به دنبال داشته باشد. عنوانی که با حال و هوای دهه 1980 همراه بود و از هر جهت در القای این اتمسفر موفق عمل کرد. اکنون نسخه دوم بازی با نام Hotline Miami 2: Wrong Number عرضه شده و سازندگان آن قصد ارتقای کیفیت بازی در تمام زمینه‌ها را داشته‌اند.
این نسخه داستان حوادث قبل و بعد از اتفاقات نسخه اول را روایت کرده و به ماجراهای Jacket می‌پردازد. در کنار او کاراکترهای دیگری نیز در بازی حضور دارند که در مجموع به 13 عدد می‌رسند و البته بار دیگر شاهد حضور ماسک‌ها و قابلیت‌های ویژه آن‌ها نیز خواهیم بود. گیم‌پلی به صورت کلی شباهت زیادی به نسخه قبلی دارد و تغییرات خوبی نیز داشته که در این میان می‌توان به قابلیت‌های مخصوص هر کاراکتر یا درجات سختی ویژه اشاره کرد.

سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements
CPU:1.2GHz processor
RAM:1 GB RAM
VGA:DirectX 8-compatible graphics card with at least 32MB of video memory
DX:DirectX9c
HDD:400 MB HD space

Recommended System Requirements
CPU:1.4GHz processor or faster
RAM:1 GB RAM
VGA:DirectX 8-compatible graphics card with at least 32MB of video memory
DX:DirectX9c
HDD:400 MB HD space

تصاویر بازی

بازی خیلی خوب و لذت بخش بود. :دی البته نسخه اول به خاطر تازگی ای که داشت شاید بهتر بود، ولی این نسخه هم جالب بود و بسی حال کردم. شاید بهترین ویژگی این نسخه تنوع بالای کاراکترها بود که بعضی هاشون چیزهای جالبی بودن. از اون دو تا که با همدیگه حرکت میکردن و یکی اره برقی داشت و اون یکی سلاح گرم تا اون رفیق ـمون که با شمشیر مرحله رو شروع میکرد و اصلاً دلم نمی اومد شمشیرش رو ول کنم! :دی به نظرم یکی از معدود مشکلات بازی این بود که خیلی دچار ایست میشد و بخش های اول هر مرحله یه کمی طولانی بود. نحوه روایت داستان هم با اینکه جالب بود، ولی بعضی جاها خیلی خر تو خر میشد و آدم قاطی میکرد!
در مجموع باز هم عنوان اعتیادآور و خوبی بود و البته مثل نسخه قبلی، به شدت اعصاب خوردکن! :دی کمتر بازی ای رو میشناسم که تا این حد آدم رو روانی کنه، ولی نتونی ولش کنی و دوست داشته باشی هر طوری شده مرحله رو رد کنی.

بازی فوق العادست,مثه شماره یک اعتیاد آوره
به نظر من اگه نمره شماره 1 رو 100 بدیم این 90 هست؛فقط بخاطر داستانش که خیلی پراکندس
در کل لودینگ خیلی خوبیه واسه اومدن GTA Vb-):bighug:
راستی یه خصوصیت جالب که به شماره دو اضاف شده لاک کردن رو دشمنا هست؛با کلید اسکرول موس

بازی فوق العادست,مثه شماره یک اعتیاد آوره
به نظر من اگه نمره شماره 1 رو 100 بدیم این 90 هست؛فقط بخاطر داستانش که خیلی پراکندس
در کل لودینگ خیلی خوبیه واسه اومدن GTA Vb-):bighug:
راستی یه خصوصیت جالب که به شماره دو اضاف شده لاک کردن رو دشمنا هست؛با کلید اسکرول موس
الان دارم به این فکر می کنم که چطور بدون لاک کردن تونستی شماره 1 رو تموم کنی:|

الان دارم به این فکر می کنم که چطور بدون لاک کردن تونستی شماره 1 رو تموم کنی:|
واقعا؟!
حدس زدم ممکنه شماره یکش هم این قابلیت رو داشته باشه ها :|
ولی در کل بدرد نخوره لاک کردن
مخصوصا تو مراحل بالاتر که یهو کلی آدم خراب میشن رو سرت

حیف پول ک بدی برای خرید این بازی
حیف وقت
گرافیکش افتضاحه پیکسل پیکسل حالم بد شد
اونایی ک دوس دارن این جور سبک ها با اینجور گرافیک ها برن سگا بخرن

ممکنه اولش بنظر بیاد تو پیچوندن داستان زیاده روی کرده باشن. ولی منکه خوشم اومد! یعنی موقع بازی که سرگیجه میگرفتم ولی با رفتن به forumهای خارجی و خوندن اسکریپ جمع و جور شده لحظات زیبایی رو سپری کردم.:d

معمولا این خطر وجود داره که نسخه دوم تکراری از آب دربیاد اما سازندها با علم به این موضو بخوبی از فاکتور plot twist بهره بردن. یکی از بهترین دیالوگ هاش بنظر من fifteen minutes of fame ـه. همینطور کاراکتر کلونل (کهنه کار جنگ ویتنام) و کارآگاه پلیس چیزای خفنی از آب دراومده.

این هم صحنه ای که در استرالیا سا_نسور شد!: watch?v=HdNuNkkUJY4

در آخر پیشنهاد من دیدن فیلم Hell Ride 2008 ـه. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or