PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان اگه بدون تجربه نسخه اول بریم سراغ نسخه دوم چیزی رو از دست میدیم؟ میشه با یه خلاصه داستان از یوتوب درآورد؟ به جفت نسخه ها دسترسی دارم ولی حس می کنم از نظر گیم پلی نسخه دوم کافی باشه.
بله کاملا میتونی ( و بنظرم بهترین کار همینه)

خب میخوام بدونم تفاوتش نسبت به نسخه ۲ چیه؟ داستانش پیچیدگی داره که داخل خلاصه نمیشه کامل گرفت؟
داستان نسخه اول از دو درگیر کننده تر و جذابتره. با یه ویدیو چند دقیقه ای متوجه میشی وضع از چه قراره ولی اگه خودت تجربش کنی نسبت به دو بیشتر لذت میبری.

دوستان اگه بدون تجربه نسخه اول بریم سراغ نسخه دوم چیزی رو از دست میدیم؟ میشه با یه خلاصه داستان از یوتوب درآورد؟ به جفت نسخه ها دسترسی دارم ولی حس می کنم از نظر گیم پلی نسخه دوم کافی باشه.
از لحاظ گیمپلی نسخه دو کافیه و بهینه تر شده ی همون یکه. ولی اگه یک رو هم بخوای بازی کنی چون شبیه هستن از لحاظ گیمپلی اشباع میشی بنابراین دو دیگه اونقد حال نمیده مگه یه سال فاصله بندازی
داستان هم که dullترین چیزیه که ممکنه وجود داشته باشه کاتسینارو اسکیپ کن بره عمر کوتاهه حیفه

خب میخوام بدونم تفاوتش نسبت به نسخه ۲ چیه؟ داستانش پیچیدگی داره که داخل خلاصه نمیشه کامل گرفت؟
اگر بری بهتره . بازی بی نظیره . من الان بی صبرانه منتظر نسخه سوم هستم . داستان عالی و جدیده . آخر زمان جدید بدون ویروس و زامبی و بیماری . حرف نداره .

ولی خب می تونی خلاصه قسمت اول تو یوتیوب ببینی .

درود . دوستان چند سوال داشتم
1- بازی نیاز به زبان قوی داره یا بدون زبان هم متوجه داستان و ماموریت ها میشی؟
2- ماموریت های فرعی ارزش رفتن داره یا نه ؟
1 - بازی RPG هستش. دیلوگ و کات سین زیاد داره و باید زبانت خوب باشه تا داستان رو بفهمی.
2 - بله.

1 - بازی RPG هستش. دیلوگ و کات سین زیاد داره و باید زبانت خوب باشه تا داستان رو بفهمی.
2 - بله.
من نسخه اول رو با موفقیت تموم کردم خواستم بدونم در حد همونه مشکلی نیست اما اگر روند داستان کامل به زبان بستگی داره و بدون اون نمیشه ماموریت ها رو انجام داد که داستان جداست

من نسخه اول رو با موفقیت تموم کردم خواستم بدونم در حد همونه مشکلی نیست اما اگر روند داستان کامل به زبان بستگی داره و بدون اون نمیشه ماموریت ها رو انجام داد که داستان جداست
مثل همون نسخه اوله فقط بزرگتر و طولانی تر.

نقش افرینی بازی خیلی جدی و درست حسابی نیست، میتونی راحت عین یک اکشن ادونچر اپن ورد باهاش برخورد کنی....

از این دیدگاه اتفاقا بازی به شدت خوبی هست و گیم پلی و انمی های واقعا باحالی داره، به شدت لوپ گیم پلی سرگرم کننده هست...

دوستان dlc بازی ارزش خرید داره ؟
بنظرم Burning Shores واقعا محتوای غنی و خوبی ارائه میده. حتما تجربه اش کن

من بازی رو زمان عرضه روی ps5 استارت زدم و تا ۳۰ درصدش رو‌ هم جلو کردم، کلی هم گشت و گذار کردم توی محیط ولی انگار داستان و کاراکترها زیاد درگیرم نمیکرد و دراپش کردم بخاطر حوصله سربر بودن ( با وجود اینکه نسخه اول رو به شدت دوست داشتم)
خلاصه زمان گذشت تا همین چند وقت پیش که یه TV مُدرن با قابلیت HDR10 Plus خریدم و گفتم بذار یه شانسی به نسخه PC بازی بدم. وارد بازی شدم و HDR رو تنظیم کردم و یهو مغزم هنگ کرد
گفتم محاله این بازی همونی باشه که قبلا تجربه‌ش کردم:o
اینجوری بود که تجربه دوباره این بازی بصورت HDR روی پنل Mini LED منو به شدت شیفته همه چیز بازی کرد. یعنی از یه مرحله فرعی هم نگذشتم. دلم میخواست توی تمام سوراخ سمبه ها سرک بکشم تا به چشمام بیشتر حال بدم:D
نمیدونم چی شد که دیگه بازی برام تکراری و خسته کننده نشد:D و تا آخرش رو با هیجان بازی کردم.
بنظرم گوریلا یه ابرشاهکار از لحاظ بصری ساخته که لازمه با سخت افزار مورد نیاز بری سراغش تا بفهمی این استودیو واقعا چی خلق کرده

دوستان burning shores رو میشه stand alone تهیه کرد یا باید با نسخه اصلی حتما خرید؟ بعدش چون من نسخه فوربیدن وست رو همون موقع که اومد تموم کردم دیگه حوصله ندارم از اول بازیش کنم آیا میشه همون اول dlc رو پلی بدم یا باید قبلش نسخه فوربیدن وست رو تا آخر برم؟(سیوهای فوربیدن وست رو ندارم دیگه)

• Sad
Reactions: Thundersky
دوستان burning shores رو میشه stand alone تهیه کرد یا باید با نسخه اصلی حتما خرید؟ بعدش چون من نسخه فوربیدن وست رو همون موقع که اومد تموم کردم دیگه حوصله ندارم از اول بازیش کنم آیا میشه همون اول dlc رو پلی بدم یا باید قبلش نسخه فوربیدن وست رو تا آخر برم؟(سیوهای فوربیدن وست رو ندارم دیگه)
به سیوهاش نیاز داری چون این DLC بازی اصلیه.
بعد از اینکه بازی رو تموم میکنی میتونی بازیش کنی.
نمیدونم روی کنسول چطور میشه سیوها رو شناسوند یا اصلا میشه یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or